Noile modele de televizoare Philips (2020)

Philips a anuntat pe 21 Ianuarie 2020 in Amsterdam noile sale modele de televizoare cu care spera sa cucereasca consumatorii in 2021.

Pe scurt, Philips va oferi o gama mai variata de televizoare OLED, va extinde configuratia audio „Premium sound by Bowers & Wilkins” si la modelele de buget, introduce tehnologia de varf si la modele de diagonala mai mica si lanseaza si cele mai performante modele Philips sub brandul Performance Series.

Odata cu lansarea seriei premium de televizoare Philips OLED805/855 (modelele OLED805 de 55-inch & 65-inch si OLED855 de 55-inch) va fi lansat si procesorul TV Philips P5 de generatia a 4-a, cu capabilitati de inteligenta artificiala si ce va duce imbunatatirea calitatii imaginii in timp real la noi nivele.

Primele televizoare OLED Philips ale anului 2020 vor putea fi cumparate incepand cu luna mai.

Televizoare Android Philips modele 2020
Televizoare Android Philips modele 2020

Seria de televizoare 4K de la Philips (LED 9435) va include si capabilitatile audio Premium Sound by Bowers & Wilkins, in timp ce televizoarele LED Philips 4K cod 9235 de 43 inch vor include de asemenea un sistem de sunet 2.1 Bowers & Wilkins.

Toate televizoarele Philips Android din 2020 vor avea integrata aplicatia Disney+ cu streaming Dolby Vision

Standardele Dolby Vision, Dolby Atmos, HDR10+ si compatibilitatea HLG vor continua sa fie oferite standard in toata gama de televizoare Philips Android si in 2020.

Sistemul de operare Android de pe televizoarele inteligente al producatorului olandez Philips va fi updatat la versiunea a 9-a (Pie) inlocuind astfel Nugat si Oreo. Android 9 va veni la pachet cu asistentul Google Assistant si cu integrare Amazon Alexa.

Asa cum ne-au obisnuit televizoarele Philips, sistemul de boxe 2.1 de 50W (superior celor ce echipeaza televizoarele LG sau Samsung) va purta semnatura britanica Bowers & Wilkins.

Si noua gama de televizoare 2020 va pune accent pe calitatea materialelor si a design-ului european. Plasticul nu va fi unul ieftin, veti vedea multe rame metalice si o telecomanda imbracata in piele Muirhead scotiana.

Televizoarele Philips sunt comercializate in Romania de catre magazinele partenere consortiului Philips si afiliatii acestora: eMAG.ro, F64.ro, Altex.ro, CEL.ro, Badabum.ro, PCGarage.ro, evoMAG.ro si Dwyn.ro.

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment