Philips The One 55PUS8518 – Experiență inovatoare & preț OK

Televizoarele moderne nu sunt doar dispozitive pentru redarea conținutului video; ele sunt declanșatori de experiențe captivante, impactând nu doar modul în care consumăm conținut audio-video. redefinește complet aspectul și stilul de viață al acestui spațiu central al casei. Philips The One 55PUS8518 oferă o experiență de vizionare inovatoare, cu ecranul său subțire și ramele elegante, devine nu doar un simplu dispozitiv electronic, ci o piesă centrală de design în cameră. Avantajele lui The One precum tehnologiile avansate, caracteristicile inovatoare precum Ambilight, sistemul de operare și asistentul vocal Google, construcția rezistentă din materiale premium, aduc o notă de modernitate și sofisticare, transformând complet atmosfera living room-ului.

Aspectul minimalist al unui smart TV se integrează cu ușurință în diverse stiluri de design interior, de la contemporan la clasic, și poate fi personalizat pentru a reflecta gusturile individuale. În plus, funcționalitățile smart, precum accesul la aplicații de streaming, controlul vocal și interconectivitatea cu alte dispozitive inteligente din casă, aduc o eficiență sporită și comoditate în viața de zi cu zi. Astfel, smart TV-ul nu doar transformă living room-ul într-un centru de divertisment, ci devine și un element de design care își adaptează estetica și funcționalitatea pentru a se potrivi perfect cu stilul de viață modern. Iar Philips The One dotat cu funcția Ambilight exact asta livrează.

flanco.ro/
Philips The One 2023 Ambilight 4K 55PUS8518

În această categorie, Philips The One 55PUS8518 se evidențiază ca o opțiune inovatoare care aduce o varietate de caracteristici tehnologice și de design, contribuind la transformarea modului în care ne experimentăm divertismentul în living, acasă.

Atunci când vine vorba de alegerea unui televizor de categorie medie (performanță, preț, opțiuni și caracteristici) suntem de multe ori puși într-o dilemă: care este acel model echilibrat care ne va satisface majoritatea nevoilor de divertisment? Dacă în cazul televizoarelor foarte scumpe sau foarte ieftine, decizia este simplă, în ceea ce privește modelele de categorie medie punem în balanță o multitudine de factori, comparăm, căutăm recenzii, măsurăm potențialor impact în viața noastră de zi cu zi până la cele mai inutile caracteristici și asta având în față câteva sute de modele.

De aceea, se nasc întrebări la care căutam un singur răspuns, toate acestea plecând de la “ce televizor să cumpăr?:

 • care este televizorul care mi-ar aduce cele mai multe beneficii pentru un preț corect și de buget mediu?
 • care sunt funcționalitățile esențiale și principale ce mi-ar satisface 99% din necesități și dorințe?
 • cum mă asigur că am ales exact acel televizor de care nu îmi va părea rău de achiziție ani buni de utilizare?

La toate aceste întrebări, Philips răspunde și propune o afirmație de valoare prin seria de televizoare Philips THE ONE și vom vedea în continuare de ce.

Philips THE ONE Ambilight 2023 4K 55PUS8518

Despre marca Philips

Marca Philips este extrem de recunoscută și respectată în industria producătoare de televizoare smart, având o istorie lungă și o reputație solidă. Philips este asociată cu inovația și calitatea în furnizarea de produse electronice de consum. Televizoarele smart Philips sunt cunoscute pentru designul lor elegant, performanța tehnologică avansată și caracteristicile inovatoare. Compania a fost în fruntea introducerii unor tehnologii precum Ambilight, care a revoluționat modul în care experimentăm conținutul vizual la domiciliu. Cu o prezență globală și o lungă istorie de inovații, Philips a câștigat încrederea consumatorilor, fiind percepută ca o marcă de încredere în ceea ce privește televizoarele smart. Gama diversificată de produse oferă opțiuni pentru diferite nevoi și bugete, consolidând poziția Philips ca un jucător important în industria televizoarelor inteligente.

Cu un televizor smart Philips, nu veți fi pus niciodată în defensivă și să exemplificați alegerea dvs., nu veți intra în discuțiile tipic românești despre chinezării și oportunități cu mărci inferioare dar care totuși sunt mai bune ca Sony. Un Philips e un Philips iar un no-brand chinezesc e totuși un nou brand.

Philips The One 2023 Ambilight (modelul PUS8518) vine în patru dimensiuni: 43 inch (43PUS8518), 50 inch (50PUS8518), 55 inch (55PUS8518) și 65 inch (65PUS8518). Prezentul articol expune avantajele și dezavantajele modelului de 55 de inch, care din perspectiva funcționalității și prețului este poate cea mai bună opțiune de achiziție a unui televizor de gamă medie, întrucât:

 • diferența de preț pentru un upgrade de la 55 la 65 de inch este destul de mare (+80%)
 • diferența de pret față de cea mai mică diagonală (43 de inch) este relativ mică (+30%), deci aveți un preț redus per cm de diagonală, dar mai ales pentru că
 • televizoarele de 55 de inch sunt cele mai bine vândute și pretabile de altfel pentru un living obișnuit din perspectiva spațiului dar și pune foarte bine în valoare detaliile rezoluției 4K;
Impresii Pareri si avantaje de pret pentru Philips Ambilight 4K 55PUS8518

Prezentare Philips The One 55PUS8518

Philips The One 55PUS8518 impresionează încă de la prima privire prin designul său elegant și construcția de înaltă calitate. Rama subțire și suportul solid oferă un aspect modern și minimalist, integrându-se perfect în orice decor de cameră.

Cu rezoluție Ultra HD și tehnologie de imagine avansată, Philips The One 55PUS8518 livrează o calitate a imaginii foarte bună. Fie că urmărești filme, seriale sau joci jocuri, culorile vibrante, contrastul profund și detalii remarcabile aduc conținutul la viață, oferind o experiență de vizionare captivantă.

Unul dintre aspectele distinctive ale televizorului este tehnologia Ambilight, care extinde culorile și lumina ecranului pe peretele din spate. Această caracteristică nu doar îmbunătățește percepția culorilor, ci și creează o atmosferă captivantă în jurul ecranului, intensificând experiența de vizionare. Imaginea tinde să se extindă pe peretele pe care este fixat și crează o zonă de lumină în care îți poți focaliza atenția.

Philips The One 55PUS8518 rulează pe Google TV, sistem de operare smart, rapid și cu acces facil la o gamă variată de aplicații, streaming și servicii online. Cu conectivitate avansată, inclusiv Wi-Fi și Bluetooth, porturile HDMI rapide, Google Assistant și Alexa, conectivitate Android & iOS televizorul se integrează perfect cu alte dispozitive din casa ta, oferind o experiență multimedia fluidă.

Sistemul audio nu este cine știe ce, sunetul putea să fie potențat de o putere mai mare de 20W al celor două boxe. Nu ne înțelegeți greșit, televizorul oferă o experiență bună audio, dar ne așteptam totuși la un televizor din gama medie să vină și un sistem 2.1 cu subwoofer integrat. Nimic ce nu se poate rezolva cu câteva sute de lei în plus, achiziționând un soundbar Philips decent. Merită menționat că spre deosebire de modelele The One mai vechi, acest model vine cu Dolby Atmos integrat, o garanție a faptului că Philips a luat în considerare părerile și impresiile mai puțin bune primite visavis de sistemul de sunet.

Avantaje, Dezavantaje si Concluzii Philips The One 55PUS8518

Avantaje Philips The One 55PUS8518

 • Tehnologia unică Ambilight este un mare PRO al acestui model, schimbă major estetica camerei în care îl amplasați și crează o imersiune unică în vizualizare în mod special dacă televizorul este spațiul central al livingului sau dormitorului dvs;
 • Calitatea foarte bună a costrucției, televizor frameless cu ramă minimalistă din metal, plastic de calitate, look premium;
 • Calitatea imaginii foarte bună și cu nenumărate opțiuni de customizare;
 • Google TV optimizat, rapid și acces la foarte multe aplicații gratuite;
 • Un televizor eficient energetic pentru talia lui: clasa F (77Kw / an in non-HDR) conform noilor standarde ambițioase de marcare, nu veți găsi multe modele de LED-uri în această clasă care să permită și o luminozitate puternică a imaginii și capabilități de procesare complexe;

Dezavantaje Philips The One 55PUS8518

 • sunetul nu se ridică la așteptările create de imaginea superbă, de aceea recomandăm și achiziția unui soundbar Philips pentru a beneficia de o experiență mai bună în utilizare, în mod special dacă filmele, concertele și platformele de streaming vă definesc modul în care interacționați cu un TV;
 • telecomanda din plastic ușor și un pic retro. Dpdv design și construcție nu pare a se ridica la standardul de calitate precum televizorul, dar își face treaba foarte bine, este ușoară, răspunde rapid la comenzi și o ergonomie crescută;
 • trecând peste funcționalitatea Ambilight, prezentă doar la televizoarele Philips, ca și contracandidați găsim modele de televizoare bune precum:  Sony LED 55X80K, 139 cm, SAMSUNG QLED 55Q80C sau pentru cei vor să testeze tehnologia miniled, Modelul TCL 50C805 de 126 cm

Concluzie Philips The One 55PUS8518

Televizorul smart Philips The One 55PUS8518 nu este doar un televizor; este o opțiune către universul divers al divertismentului. Cu caracteristici inovatoare, calitate a imaginii de excepție și o integrare inteligentă a tehnologiei, acest televizor redefinește modul în care ne bucurăm de conținutul media în propriul nostru spațiu.

The One are o configurație echilibrată pentru prețul plătit, înglobeaza toate tehnologiile și specificațiile unui televizor care să satisfacă nevoile și dorințele consumatorului mediu. Diferențiatorul Philips lumina Ambilight, marca reputabilă și construcția premium acoperă cu siguranță singura lui lipsă și anume un sistem audio mai performant. Recomandăm achiziționarea unui soundbar precum și a unui suport TV de perete compatibil VESA 200×300.

Televizorul The One își merită prețul de app 3000 RON (în ofertă) pentru diagonala generoasă de de 1,4 metri. Recomandăm achiziționarea de la evoMAG, eMAG și evitarea magazinelor Altex / Mediagalaxy. Ca și notă de final, la momentul achiziționării poate exista o diferența de preț notabile între cele două magazine propuse, verificați ambele oferte (astăzi, la evoMAG, costă cu 2700 RON mai mult!).

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

2 Comments

 1. Buna ziua,
  Imi poti spune, ce ai alege personal dintre aceste 2 tv-uri, SAMSUNG QLED 65Q60C si LG QNED 65QNED753RA ?
  Multumesc anticipat pentru raspuns.

  Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *