Platforma media Samsung TV Plus: 2000 de canale – 24 de țări

Samsung TV Plus, serviciul gratuit de televiziune cu suport publicitar (FAST) de la Samsung, a devenit o platformă lider în industrie — perează 2.000 de canale în 24 de țări — de la lansarea sa în 2015. Succesul platformei continuă să crească vertiginos, consumatorii din aceste țări folosind Samsung TV Plus pe 500 de milioane de dispozitive din iunie 2023 și înregistrând trei miliarde de ore de timp de vizionare acumulat în întreaga lume în 2022. Cu structura sa competitivă de servicii, Samsung TV Plus aduce beneficii consumatorilor, precum și partenerilor de conținut și reclame – oferind experiențe de vizionare noi și îmbogățitoare datorită rețelei sale extinse. Acest articol analizează modul în care platforma stabilește standardul pentru experiențele de vizionare TV acasă și viziunea sa pentru viitor.

Samsung TV Plus, platforma FAST a Samsung Electronics, oferă telespectatorilor divertisment de înaltă calitate. Pur și simplu pornind televizoarele lor inteligente, utilizatorii Samsung TV Plus au acces la mii de canale susținute de reclame fără a fi nevoie de abonament.

flanco.ro/

Când Samsung TV Plus a fost introdus pentru prima dată în 2015, Samsung și-a menținut statutul de lider în vânzările globale de televizoare timp de nouă ani consecutiv – acum 17 ani consecutivi – demonstrând poziția sa dominantă pe piață, ideală pentru a intra în sectorul serviciilor de conținut. Asigurând un loc atât în ​​industria producătoare de Smart TV, cât și în partea de conținut, Samsung a căutat să ofere o nouă experiență de vizionare pentru utilizatorii existenți, precum și să obțină venituri publicitare prin platforma deținută. Cu parteneriatele potrivite, acest lucru s-ar transforma într-un ecosistem în care toate părțile implicate – platformă, conținut și parteneri publicitari și, desigur, spectatorii – sunt fericiți. Recunoscând acest spațiu, Samsung a lansat TV Plus.

„Concentrându-se pe valoarea fundamentală a televizoarelor, Samsung TV Plus a fost proiectat pentru a semăna cu televiziunea difuzată, permițând telespectatorilor să se bucure de conținut fără bătaia de cap a unui proces complicat de configurare”.

Sejin Woo
Samsung TV Plus 2000 de canale in 24 de tari
Samsung TV Plus 2000 de canale in 24 de tari

Cel mai mare avantaj al Samsung TV Plus este oferta sa competitive de conținut, care permite utilizatorilor să acceseze convenabil o varietate de programe populare de pe o singură platformă. Utilizatorii pot să urmărească în exces serialele lor TV preferate și să descopere noi programe prin recomandări de conținut personalizate.

În 2022, Samsung TV Plus a redat utilizatorilor peste 3 miliarde de ore de conținut media. gratuit.

Momentan nu s-au anunțat planuri pentru lansarea Samsung TV Plus în România.

Pe lângă faptul că oferă conținut divers, Samsung optimizează experiența de vizionare pentru utilizatori prin parteneriatele sale de conținut. Partenerii media trebuie să treacă printr-un proces de integrare timp de nouă până la 13 săptămâni pentru a ajusta raportul de aspect al ecranului, rezoluția și compatibilitatea dispozitivului, creând o experiență de vizionare îmbogățitoare, potrivită pentru orice mediu de streaming.

Echipa de operare monitorizează specificațiile de streaming atunci când este setată lansarea unui canal, astfel încât utilizatorii să poată transmite confortabil conținut pe diferite dispozitive, cum ar fi smartphone-uri, tablete și televizoare. Trebuie verificați o varietate de factori, inclusiv sincronizarea audio-video, ghidul de programe, siglele și miniaturile – față de mai mult de 10 categorii și subcategorii. Această procedură riguroasă este concepută pentru a detecta și identifica orice probleme potențiale care pot apărea atunci când conținutul este redat continuu mai mult de 24 de ore. Odată finalizat, Samsung ajustează lizibilitatea subtitrarilor și asigură streaming stabil cu ingineri. Aceste procese servesc drept bază pentru găzduirea și operarea perfectă a peste 2.000 de canale globale în timp real, toată ziua în fiecare zi.

În timp ce serviciul stabil este crucial în timpul vizionării, calitatea conținutului face toată diferența. Pentru a reduce aglomerația de conținut și a garanta că calitatea conținutului îndeplinește cele mai înalte standarde, Samsung se concentrează pe furnizarea de conținut de înaltă calitate, mai degrabă decât pe simpla extindere a numărului de canale. În conformitate cu această abordare, Samsung TV Plus ia în considerare analiza obiectivă a datelor spectatorilor și poartă discuții interne pentru a organiza o selecție de conținut pe care utilizatorii le vor bucura să-l vizioneze. Scopul lui Samsung TV Plus este de a face din fiecare oră „prime time”. În acest scop, Samsung actualizează conținutul și ajustează canalele o dată la două săptămâni, astfel încât spectatorii să aibă acces doar la cel mai bun conținut de care trebuie să se bucure. După analizarea datelor și a tendințelor, compania elimină conținutul de pe platformă care are o audiență scăzută. În plus, Samsung organizează în mod regulat canale în jurul anumitor evenimente, sărbători și anotimpuri pentru a promova conținut pe care utilizatorii nu doresc să-l rateze.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *