Cum iti imbunatateste viata Philips Ambilight TV?

De cativa ani, Philips marjeaza pe tehnologia Ambilight, dar ce este aceasta? Daca la inceput, aceasta tehnologie era apanajul televizoarelor sale din gama premium, acum o regasim practic pe majoritatea modelelor, indiferent de pret.

Ambilight este acea tehnologie care convinge si sotia de necesitatea unui nou TV si poate fi un impuls de bucurie si pentru cei mici.

flanco.ro/

Unic pentru Philips, Ambilight proiectează o strălucire de lumină moale pe pereții din jurul televizorului, care se schimbă automat pentru a se potrivi cu culorile și luminozitatea imaginii. Ambilight îmbunătățește contrastul, culoarea și detaliile percepute, oferindu-vă senzația că priviți o imagine mai largă. Ambilight nu este doar despre televizor si imagine, veti vedea aplicabilitate si in ceea ce priveste sistemele multimedia, sanatatea ochilor, home-deco ba chiar si in conceptul de smart home si IoT.

Ce este Philips Ambilight?

Philips Ambilight este o tehnologie dezvoltata de compania olandeza Philips, care adauga o lumina ambientala pe marginea televizorului pentru a imbunatati experienta de vizionare a televizorului. Aceasta tehnologie foloseste LED-uri plasate pe marginile televizorului pentru a proiecta o lumina ambientala pe peretele din spatele televizorului, ceea ce face ca experienta de vizionare sa fie mai imersiva si mai captivanta.

Philips Ambilight poate fi personalizat pentru a se potrivi preferintelor utilizatorilor, astfel incat acestia pot alege intre mai multe culori, intensitati si efecte luminoase. De asemenea, aceasta tehnologie poate fi sincronizata cu alte dispozitive inteligente, cum ar fi sistemele de sunet sau dispozitivele Philips Hue, pentru a crea o experienta de vizionare completa.

Ambilight in Music Mode

Ambilight are si o functie “Music Mode”, care face ca LED-urile sa pulseze in ritmul muzicii, adaugand o dimensiune suplimentara experientei de divertisment.

Ambilight in Music Mode este o functie disponibila pe unele televizoare Philips cu tehnologie Ambilight, care sincronizeaza lumina din spatele televizorului cu muzica redusa pe televizor sau alte dispozitive conectate. Aceasta functie transforma experienta de ascultare a muzicii intr-o experienta multisenzoriala, care implica si lumina.

Pentru a utiliza Ambilight in Music Mode, utilizatorii trebuie sa activeze functia in meniul de setari al televizorului Philips cu tehnologie Ambilight si sa conecteze un dispozitiv care reda muzica, cum ar fi un smartphone sau un laptop. Dupa ce muzica incepe sa se reda, tehnologia Ambilight va sincroniza lumina din spatele televizorului cu ritmul si intensitatea muzicii.

In timp ce muzica se reda, lumina din spatele televizorului se va schimba in functie de beatul si tempo-ul muzicii, astfel incat sa se creeze un efect de dans pentru ochi si urechi. Lumina va fi si ea armonizata cu culorile si tonurile muzicii, pentru a crea o atmosfera deosebita si o experienta de vizionare si ascultare a muzicii mai captivanta.

Utilizatorii pot personaliza, de asemenea, setarile de lumina si efectele de lumina din timpul redarii muzicii, prin intermediul aplicatiei Philips Hue, astfel incat sa poata crea o experienta de lumina unica si personalizata, in functie de preferintele lor.

In concluzie, Ambilight in Music Mode este o caracteristica interesanta si inovatoare care imbina tehnologia Ambilight cu muzica, pentru a crea o experienta multisenzoriala si captivanta. Aceasta functie poate fi o modalitate excelenta de a adauga un plus de divertisment si de a transforma experienta de ascultare a muzicii intr-un eveniment vizual si auditiv deosebit.

In plus, tehnologia Ambilight poate imbunatati experienta de jocuri video, oferind un fundal luminos si colorat, care poate adauga un sentiment de imersiune si interactivitate. Unele televizoare Philips cu Ambilight au si functii speciale pentru jocuri, care pot fi personalizate pentru a se potrivi cu jocurile preferate ale utilizatorului.

Reducerea oboselii oculare

Pe langa adaugarea unei lumini ambientale, Philips Ambilight ofera si alte beneficii pentru experienta de vizionare. De exemplu, aceasta tehnologie poate reduce oboseala oculara si poate imbunatati perceptia contrastului prin adaptarea culorilor afisate pe ecran in functie de lumina ambientala din camera.

Merita Philips Ambilight
Merita Philips Ambilight?

Philips Ambilight poate ajuta la reducerea oboselii oculare prin intermediul tehnologiei sale de iluminare ambientala. Aceasta tehnologie extinde culorile si imaginile din ecranul televizorului pe peretii din jurul acestuia, creand o lumina ambientala care se sincronizeaza cu continutul afisat pe ecran. Prin aceasta functie, Ambilight poate reduce diferenta de luminozitate intre ecran si camera, astfel incat ochii nu mai sunt nevoiti sa se adapteze la un contrast foarte mare intre lumina din camera si lumina emisa de ecran. In plus, aceasta poate face ca televizorul sa para mai mare decat este in realitate, prin extinderea luminii pe peretele din spatele televizorului.

De asemenea, datorita faptului ca Ambilight reduce stralucirea si reflexiile, poate reduce reflexia luminii pe ecran, ceea ce poate reduce oboseala ochilor. Acest lucru poate fi deosebit de util in cazul in care te uiti la televizor in conditii de lumina slaba sau in care camera este prea luminata.

In plus, unele televizoare Philips cu tehnologie Ambilight dispun si de functii precum “Lumina calda”, care pot reduce luminozitatea generala a ecranului si pot crea o lumina calda, care poate fi mai confortabila pentru ochi in conditii de lumina scazuta.

In concluzie, Philips Ambilight poate contribui la reducerea oboselii oculare prin intermediul tehnologiei sale de iluminare ambientala si a functiilor care reduc stralucirea si reflexiile de pe ecran. Cu toate acestea, este important sa iei in considerare si alte factori importanti in reducerea oboselii ochilor, precum distanta de vizionare, nivelul de luminozitate si perioadele de pauza regulate.

Philips Ambilight + Hue

Ambilight + Hue este o caracteristica adaugata de Philips la unele dintre televizoarele sale cu Ambilight, care sincronizeaza iluminarea din spatele televizorului cu dispozitivele Philips Hue din camera, cum ar fi lampile inteligente, pentru a crea o experienta de iluminare integrata.

Pentru a utiliza Ambilight + Hue, utilizatorii trebuie sa aiba atat un televizor Philips cu tehnologie Ambilight, cat si unul sau mai multe dispozitive Philips Hue. Dupa ce au conectat dispozitivele Hue la reteaua Wi-Fi, utilizatorii trebuie sa descarce aplicatia Philips Hue si sa o configureze pentru a le permite sa comunice cu televizorul.

Dupa ce aplicatia este configurata, utilizatorii pot alege din mai multe moduri de iluminare, cum ar fi modul “Video”, care sincronizeaza iluminarea din spatele televizorului cu culorile si actiunea din filmul sau serialul urmarit, sau modul “Lumina ambientala”, care ofera o iluminare placuta in timpul vizionarii la lumina redusa.

Utilizatorii pot personaliza, de asemenea, modurile de iluminare, alegand culorile preferate, intensitatea luminii si alte setari, prin intermediul aplicatiei Philips Hue. Potrivit Philips, Ambilight + Hue poate fi utilizat cu pana la 10 dispozitive Hue, ceea ce inseamna ca utilizatorii pot crea o experienta completa de iluminare inteligenta in toata camera, sincronizata cu televizorul.

Ambilight + Hue este o caracteristica inovatoare care imbina tehnologia Ambilight de la Philips cu dispozitivele Hue, oferind o experienta de vizionare mai atractiva si mai personalizata, dar si o iluminare mai confortabila si mai eficienta din punct de vedere energetic.

Concluzii Philips Ambilight

In concluzie, Philips Ambilight este o tehnologie inovatoare care adauga o dimensiune suplimentara la experienta de vizionare a televizorului, imbunatatind atat calitatea imaginii, cat si confortul utilizatorilor. Cu toate acestea, preturile televizoarelor Philips cu Ambilight pot fi mai mari decat ale altor modele fara aceasta tehnologie, astfel incat utilizatorii trebuie sa ia in considerare avantajele si dezavantajele inainte de a face o achizitie.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Care sunt caracteristicile importante când alegi un televizor smart de - […] Design modern și elegant: Alege un televizor care se potrivește cu estetica camerei tale sau care poate să schimbe…
  2. Philips The One 55PUS8518 - Experiență inovatoare & preț OK - […] Tehnologia unică Ambilight este un mare PRO al acestui model, schimbă major estetica camerei în care îl amplasați și…

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *