Nu subevaluati Philips Ambilight The One LED PUS8807!

Philips s-a bucurat de un mare succes în ultimii ani cu televizoarele sale „The One”: modele alese pentru a reprezenta ceea ce marca consideră a fi cea mai atractivă combinație de preț, caracteristici și performanță din cea mai recentă gamă de televizoare. Si totusi, majoritatea celor care isi doresc sa achizitioneze un televizor, aproape invariabil sunt indrumati catre doar doua marci care au dat lovituri dupa lovituri de PR, si anume LG sau Samsung.

Va vom prezenta mai jos un model de televizor considerat destul de subevaluat, desi vine cu niste caracteristici tehnice asemanatoare competitorilor dar cu un pret imbatabil. Philips, introduce an de an in oferta sa un asemenea, model. Daca anul trecut, focusul a fost pe Philips Seria PUS 7600, anul acesta, onoarea de a fi The One revine lui PUS8807 și este ușor de înțeles de ce.

flanco.ro/

Dupa pret, ati putea considera modelul PUS8807 ca fiind unul destul de ieftin si implicit mai putin performant in comparatie cu best buy-urile competitorilor, insa veti vedea ca nu este asa, tocmai de aceea Philips mizeaza pe aceasta serie oferindu-i titlul de The One.

Televizoarele Philips 4K Philips PUS8807 de 40′ (40PUS8807), 50′ (50PUS8807), 55′ (55PUS8807), 65′ (65PUS8807), 75′ (75PUS8807) si 85′ (85PUS8807) vin bineinteles cu tehnologia Ambilight. Toate aceste modele sunt dotate cu iconicul procesor grafic P5 de la Philips, iar calitatea constructiei este impresionanta.

Seria Philips The One are un OS TV inteligent Android, nativ Google asa cum e altfel ne-a obisnuit Philips, Sony sau TCL in ultimii ani. Sunt ideale in jocuri, datorita rezolutiei 4K UltraHD la 120 Hz, dar mai ales tehnologiilor VRR și ALLM, considerate rara avis pentru televizoare din aceasi gama de pret.

In ceea ce priveste panel-urile seriei de PUS8807, merita mentionat ca se adreseaza atat celor ce doresc sa obtina maximul de la un ecran IPS in versiunile de 55′ si 75′ (unghiuri de vizualizare mai bune in detrimentul contrastului) cat si celor ce considera ecranele VA mai utile pentru restul de diagonale (contrast mult mai puternic dar unghiuri de vizualizare putin mai inguste). O serie foarte versatila din acest punct de vedere.

Televizoarele The One PUS8807 se disting prin suportul pentru toate formatele HDR principale: HDR10, HLG, Dolby Vision și HDR10+. Multe televizoare acceptă două sau trei dintre aceste formate, dar este încă relativ rar să găsești o marcă care să facă o favoare consumatorului abordând toate cele patru.

Ecranul devine destul de luminos pentru un televizor de atât de accesibil, iar scenele luminoase tind să fie mult mai puțin afectate de tipul de culoare și problemele de detalii pierdute asociate scenelor întunecate. Imaginile sunt, de asemenea, extrem de claremai ales în cazul imaginilor native 4K, iar optiunile de setare customizata îmbunătățesc și imaginile HD destul de puternic.

In concluzie, televizoarele Philips PUS8807: 40′ (40PUS8807), 50′ (50PUS8807), 65′ (65PUS8807) si 85′ (85PUS8807) bazate pe ecran de tip VA sunt recomandate consumatorului “setat” pe filme, sport si show-uri de televiziune. Acestea au caracteristici peste media concurentilor in aceasi plaja de preturi, iar sistemul de operare Android si tehnologia Ambilight aduc in utilizarea zilnica niste plusuri evidente.

Puteti afla mai multe specificatii tehnice, pareri, impresii si recomandari pe site-ul vanzatorului recomandat.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cele mai bune marci si modele de televizoare in 2023 - […] Cele mai recomandate modele Philips pentru utilizatorul obisnuit, sunt cele ale seriei The One. […]

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *