OLED ieftin de 55 inch Philips 55OLED707/12 [Păreri și Preț]

Am testat și recenzat în urmă cu 2 săptămâni cel mai ieftin OLED 4K, Philips 48OLED707/12, aflat deja într-o campanie de reduceri de prețuri la Flanco și eMAG, dar și la evoMAG. Dar ce facem cu fratele lui mai mare, OLED-ul iefin pentru diagonala lui, de 55 inch Philips 55OLED707/12? Părerea noastră este că pentru cei ce își doresc un televizor cu un ecran tip OLED, și vor să beneficieze la maxim de acesta printr-un display cu diagonală mai mare, și sunt dispuși să scoată câteva sute de lei în plus din buzunar, acest televizor 4K ar trebui să fie prima opțiune! Haideți să aflăm mai jos de ce în acest review cuprinzător al televizorului care competiționează cu (mare) succes cu modelele OLED și QLED de buget de la Sony, LG și Samsung.

Dacă te-am convins din primul paragraf că merită acest televizor best buy OLED 4K Philips 55707/12, vezi cel mai mic preț, aici:

Dacă încă nu te-am convins, sperăm ca acest review să te ajute în a cumpăra televizorul OLED căutat.

Câteva Pareri si Pret incredibil Televizor OLED ieftin Philips 4K 55OLED707/12
Câteva Pareri si Pret incredibil Televizor OLED ieftin Philips 4K 55OLED707/12

Așa cum v-am obișnuit, și acest review al televizorului Philips 4K 55OLED707/12, va trata următoarele aspecte și caracteristici principale, și vom trage și câteva concluzii folositoare clientului obișnuit care are acest televizor, sau un TV4K OLED la fel de ieftin, dar de la concurență în lista sa de cumpărături.

flanco.ro/

Design TV 4K OLED Philips 55OLED707/12

Televizoarele Philips au impresionat de fiecare dată prin designul lor curat, cu rame foarte subțiri și materiale de calitate, care nu se simt ieftine, iar modelul 55OLED707/12 nu face excepție de la regulă. Rama televizorului este creată perfect pentru a nu fi observată și a reda o experiență de vizualizare ca la cinematograf. Dacă nu mă credeți, vedeți în fotografia de mai jos.

Review Design televizor 4K Philips 55OLED707-12
Review Design televizor 4K Philips 55OLED707-12

Iar această experiență a designului slim este potențată și de unicitatea televizoarelor 4K de la Philips, modul Ambilight, prin care imaginea difuză este redată și pe peretele pe care este amplasat prin retroproiectoare ascunse și montate ingenios pe cele 3 laterale ale televizorului. Pentru o experiență unică cât și pentru a scăpa de picioarele de susținere (de altfel foarte bine făcute), vă recomandăm achiziționarea unui suport TV compatibil Philips.

Calitatea și Tehnologia imaginii Philips 55OLED707/12

Ceea ce face modelul de televizor OLED 4K Philips de 55 inch 707/12 foarte apreciat, este faptul că luminozitatea, contrastul și culorile nu se estompează dacă priviți ecranul din unghiuri laterale mai largi. Această calitate a imaginii este de regulă prevăzută în cazul televizoarelor premium, adresate sălilor mari corporatiste, dar uite că și consumatorul obișnuit poate să aibă imagini perfecte, plătind practic cel mai mic preț de pe piață pentru un televizor OLED de asemenea dimensiune (diagonală 139 cm).

Mărimea diagonalei califică acest model pentru a fi instalat într-un living spațios sau într-o sală de conferințe, pentru cei cu limitări de spațiu, le recomand modelul OLED 707/12 de 48 de inch.

Review Calitate Imagine Televizor 4K OLED Philips 55OLED707/12
Review Calitate Imagine Televizor 4K OLED Philips 55OLED707/12

Un alt aspect ce merită transmis este că, deși este un televizor certificat Calman Ready, nu veți simți nevoia niciunei calibrări profesionale ulterioare. Foarte pe scurt, ștampila Calman Ready confirmă faptul că acest televizor poate fi calibrat cu ajutorul software-urilor profesionale Portrait Displays într-un mod simplu și fără bătăi de cap. Pentru utilizatorul obișnuit, acest televizor este însă calibrat din fabrică astfel încât să satisfacă majoritatea simțurilor vizuale.

Tehnologii imagine (standarde universale sau proprii). Veți regăsi aici toate caracteristicile unui televizor high end 8K, într-un model totuși din gama inferioară de preț.

 • Pe parte de calitate imagine: Micro Dimming Pro, Dolby Vision, Perfect Natural Motion, HLG, Filmmaker Mode, CalMAN Ready, HDR10+ Adaptive, Gama larga de culori de 99 % DCI/P3, AI PQ Mode.
 • În ceea ce privește utilizarea pentru gaming: Compatibil G-SYNC, Compatibil FreeSync, VRR (Variable Refresh Rate), ALLM (Auto Low Latency Mode). Philips 55OLED707/12 integrează cele mai recente tehnologii de gaming, având un plus față de modelele similare de la Samsung sau de la LG.
 • Tunerul digital integrat suportă toate formatele digitale, precum: DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

Sistemul de sunet al OLED-ului 4K Philips 55OLED707/12

Pentru un televizor fără rame și de conformație slim, am rămas surprinși de puterea și calitatea sunetului modelului 55OLED707/12. Și asta întrucât Philips nu a făcut rabat de la:

 • înglobarea tehnologiilor audio celor mai recente, precum Dolby Atmos, Dolby Bass Enhancement, DTS Play-Fi, Volume Leveler;
 • modurilor presetate audio: Mod de noapte, Dialog Clar
 • îmbunătățirile real time a sunetului datorită capabilităților procesorului AI, equalizer-ului AI și calibrării în funcție de rezonanța sunetului în camera unde îl amplasați.

Pe de altă parte, în cazul în care sunteți un împătimit al filmelor, doriți să vedeți și ascultați un concert la o calitate excepțională, sau să vedeți o emisiune sportivă și să vă simțiți ca pe stadion, vă recomandăm totuși un sistem de sunet separat, Soundbar cu Subwoofer Wi-Fi și capabilități Dolby Atmos, precum acesta. Dacă este prea scump, aveți opțiunea unui Soundbar Philips mai ieftin TAB5305/12, 2.1, de 70W, deși dacă tot faceți un efort financiar, vă recomandăm primul mode, fiind un sistem de sunet surround compatibil Dolby Atmos.

Soundbar compatibil Philips OLED 707/12: TAB5305/12, 2.1, de 70W
Soundbar compatibil Philips OLED 707/12: TAB5305/12, 2.1, de 70W

Alte detalii și informații tehnice 55OLED707/12

Deși cred că am acoperit cam tot ce contează la un televizor 4K OLED pentru un utilizator obișnuit, adică design, imagine, sunet și tehnologii, Philips 55OLED707/12 ne surprinde plăcut și cu multe alte caracteristici decisive spre a considera acest model un best-buy, sau cum spunem noi un televizor “ieftin și bun”.

 • Procesorul P5 AI (inteligență artificilă) face rapid și ușor ca toate rotițele de îmbunătățire a imaginii să funcționeze în timp real.
 • Sistemul de operare Android, într-o variantă curată, este nu doar matur (este totuși cel mai utilizat OS din lume) dar îți va fi și foarte util cât timp îți dă “la liber” acces la o suită imensă de aplicații pentru TV, spre deosebire din nou de LG și Samsung care încearcă să țină captivi utilizatorii în bulele Tizen sau webOS. Netflix, HBO Max, Disney+, Spotify, Apple TV, aplicații educaționale și de life style (fashion, fitness) șamd.
 • Poți să controlezi televizorul prin comenzi vocale: ai 2 asistenți, atât de la Google cât și de la Alex.
 • Nu îți vei bate capul cu acest televizor cu întrebarea: “ce cablu suplimentar am nevoie”? Ai nenumărate porturi, sloturi și device-uri să îți conectezi televizorul la orice device: la consola de jocuri, la smartphone prin Wi-Fi (fie Android fie iPhone), la orice tip de sistem de sunet (atât prin cabluri cât și prin Bluetooth și Wi-Fi), la un BluRay (nu mai puțin de 4 sloturi HDMI la versiunea 2.1 pentru transfer rapid de date) sau la laptop, PC, tabletă, boxe externe.
 • Slotul CI+ este integrat by default, nu vei plăti suplimentar un adaptor pentru conectarea la rețea furnizorului de HBO, Cinemax sau ale programe 4K. Plătești doar abonamentul suplimentar (la Digi, de exemplu) și atât.
 • 16Gb de memorie built-in pentru instalarea aplicațiilor preferate sau înregistrarea de emisiuni și filme chiar când nu ești acasă. La aceștia poți adăuga fără probleme un stick USB mai mare sau chiar un hard disk extern.

Verdict final OLED ieftin Philips 55OLED707/12

Deși am dat mai multe hinturi mai sus, reiterăm verdictul nostru: televizorul 4K OLED Philips 55OLED707/12 este un adevărat BEST-BUY în materie de televizoare 4K în general și de televizoare OLED în mod special. Ai parte de un brand recunoscut, tehnologii de vârf complete atât pe parte video cât și audio (nu toate disponibile pe modelele similare ca preț de la LG sau Samsung), calitate în fabricație, design unic, procesor puternic și utilizare universală atât în materie de conectivitate cât și de aplicații Smart TV.

Televizoare OLED concurente Philips 707/12 dpdv preț și performanțe

Nu sunt foarte multe de spus aici, nu există momentan un concurent serios OLED la prețul Philips 707/12 de 55 inch, așa cum am scris și mai sus, plătiți cât pentru un LED sau QLED 4K dar primiți un OLED complet.

În ceea ce privește performanțele, putem menționa însă câteva modele precum:

Magazine: Philips 55OLED707/12 la cel mai mic preț

În acest moment, cel mai mic preț al televizorului OLED 4K Philips 55OLED707/12 l-am găsit aici, dar vă recomand să vedeți prețul actualizat și în ofertele evoMAG, Cel.ro și Flanco. NU recomandăm achiziționarea de televizoare și electrocasnice de la magazinul Altex și nici de la copia acestuia: Media Galaxy.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

2 Comments

 1. De ce nu recomandați cumpărarea din Altex?

  Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *