MERITĂ? Review onest TV Philips 65OLED707/12

Încheiem seria de articole dedicată modelelor de televizoare 4K cu sistem de operare Android, OLED Philips 707/12, cu câteva păreri despre cel mai “scump” dar și cel mai mare televizor cu diagonală de 165 de cm din seria 7. Voi explica mai jos ghilimelele.

Nu vom face o recenzie completă a acestui model, având în vedere că din punct de vedere design și performanțe se aseamănă destul de mult cu cele două modele de diagonală mai mică, deja recenzate și considerate BEST-BUYs:

flanco.ro/

Ce veți afla la finele acestui review al modelului de 65 inch, cod Philips 65OLED707/12?

Caracteristici generale sumare 65OLED707/12

Seria de televizoare OLED 4K de la Philips cu nume de avion Boeing: 707/12 a fost lansată la finele lui 2022, și reprezintă o încercare foarte reușită a olandezilor de la Philips să reintre în topul celor mai vândute televizoare, top dominat de Samsung, LG și Sony.

Ca și tactică aleasă, Philips se bazează pe tehnologiile de vârf ale televizoarelor premium pe care le vinde la prețuri de televizoare din gama medie de prețuri. Practic, veți regăsi în OLED-ul 65OLED707/12 anumite tehnologii (RR de 120Hz sau Dolby Atmos) ce nu le veți regăsi în modelele Samsung și LG din aceași gamă.

Procesorul televizorului este de generația 5-a, ca și la competitori, dotat cu abilități de inteligență artificială pentru a înțelege, procesa, modifica și reda personalizat, în timp real semnalele video și audio, acest tandem care contează atunci când alegem un televizor.

Review Pareri Pret Televizor Philips OLD 65OLED707-12
Review Pareri Pret Televizor Philips OLD 65OLED707-12

În ceea ce privește ecranul OLED de 165 de cm, nu ar trebui să vă întrebați ce merită Philips OLED sau LG OLED, cât timp ecranul este unul identic, Philips înglobează în toată gama sa de televizoare OLED display-urile achiziționate de la LG. Și Sony și Panasonic fac același lucru, nimic nou sub soare. Însa modelul Philips 65OLED707/12, spre deosebire de multe televizoare ale competitorilor vine cu ceva suplimentar: calibrarea profesională din fabrică a luminozității, contrastului și culorilor precum și opțiunea de calibrare simplă și rapidă prin certificarea CalMAN Ready. În plus, OLED-ul Philips vine cu un refresh rate de 122Hz și este compatibil VRR, ceea ce înseamnă că este un model de top pentru jocuri și console gaming.

Review Televizor Philips OLED 65OLED707-12
Review Televizor Philips OLED 65OLED707-12

În ceea ce privește opțiunile de conectivitate, voi fi foarte scurt: acest televizor răspunde la toate nevoile tale de conectivitate și control cu absolut orice device. Nu ai spune dacă te uiți de la depărtare că este dotat cu o multitudine de sloturi și mufe, emițători și receptori wi-fi și bluetooth, dar este un televizor complet: 4xHDMI, USB, Bluetooth v5, Wi-Fi, Lan, Optical Audio și așa mai departe. No worries at all.

Diferențele față de OLED-urile Philips 707/12 de 48 și 55 inch

Cu excepția diagonalei de 165 de cm și a densității pixelilor, nu sunt diferențe majore față de modelele cu diagonală mai mică din aceași serie. Da, ca și design ramele devin de-a dreptul imperceptibile, însă dacă aveți de ales asupra unui OLED din seria 707/12 ar trebui să luați în calcul câteva diferențe:

  • diagonala este cea care mă avantajează?
  • consumul de energie suplimentar oferă avantaje pentru mine din perspectiva de imagine? Este important, întrucât unul dintre puținele minusuri ale acestui televizor este că nu este un TV energy friendly, ce-i drept la o asemenea diagonală nici nu prea ar putea fi, dar este ușor peste medie.
  • prețul este OK și la diagonala mare, dacă îl compar cu cel al modelelor de 48 și 55 inch?
  • în plaja de prețuri ale OLED-ului 65OLED707/12, există alternative și opțiuni mai bune la competitori?
Specificatii tehnice Philips OLED 65 707/12, 164 cm, 4K Android TV
Specificatii tehnice Philips OLED 65 707/12, 164 cm, 4K Android TV

Pe parte de diagonală și consum suplimentar, părerile fiecăruia sunt mult prea personale pentru a putea trage o concluzie onestă. Iar despre ultimele două puncte vom vorbi mai jos și tranșa niște concluzii.

Modele de OLED-uri comparabile cu Philips 65OLED707/12

Dacă în cazul modelelor cu diagonală mai mică OLED 707/12 precum cel de 48 inch sau 55 de inch, lucrurile erau destul de clare și puteam afirma că nu au competitori reali, în cazul televizorului de 65 de inch lucrurile sunt un pic mai nuanțate.

La prețul la care puteți cumpăra acest televizor (app 1400 euro), diferențele sunt destul de mici în echilibru performanță / preț, dar chiar și așa excluzând modelele Sony și Samsung mult mai scumpe, există 2 competitori serioși, precum:

Verdict final. Păreri achiziție Televizor Philips 65OLED707/12

Televizorul Philips OLED 65OLED707/12 este marketat drept singurul televizor OLED din lume a cărui imagine depășește ecranul iar acest lucru este un adevăr și nu o minciună de marketing. Luminile Ambilight care redau coloristica de pe ecran pe peretele din living unde îl amplasați, unghiurile largi de vizualizare ceea ce permite unei audiențe mai mari să vizualizeze perfect și clar imaginile, dar și sunetul surround puternic cu ai săi 30 de W reali, fac din acest televizor un model de succes.

Nu este cel mai bun televizor din lume, de acord. Nu este nici cel mai bun televizor OLED de la Philips, de asemenea o afirmație onestă, întrucât nu se compară cu monstrul Philips OLED 77OLED937/12, 194 cm la performanțe sau diagonală, dar este totuși de cel puțin 3 ori mai ieftin. Dar este un televizor OLED teribil de echilibrat, cu o diagonală recomandată pentru un OLED cu rezoluție 4K, ce poate fi utilizat atât ca și televizor acasă, ca și monitor pentru gaming dar și ca display corporate de prezentare sau săli de conferințe.

Rezoluție 4K Ultra HD la 120Hz, Lumina ambilight, Subwoofer integrat, conectivitate HDMI 2.1 (maximă), procesor Quad Core AI, metal și aluminiu de calitate fac din acest televizor cel mai recomandat pentru gaming datorită imaginilor perfecte în rapidă mișcare, lagului incredibil de mic și fluiditate a imaginilor și a schimbărilor de culoare și luminozitate ca în viața reală.

Cel mai bun televizor pentru gaming: PS5

Sunetul 65OLED707/12 este peste ceea ce oferă Samsung și LG la aceste prețuri, iar dacă cumpărați și un soundbar surround Dolby Atmos veți avea parte de o experiență incredibil de bună audio – video.

La final, plusăm prin a menționa că este fabricat cu tehnologiile de îmbunătățire software a imaginilor prezente la orice televizor din gama high-end, și nu veți observa în utilizarea zilnică că ar fi mai prejos decât un televizor cu rezoluție 8K!

Cel mai mic preț pentru Philips TV 65OLED707/12

Cel mai mic preț pentru televizorul OLED cu rezoluție 4K Ultra HD Philips 65OLED707/12, la final de 2022, l-am regăsit în oferta CEL.ro.

Dar, în funcție de momentul în timp la care citiți acest articol, precum și de campaniile de prețuri reduse la televizoarele OLED ale magazinelor online, este posibil ca prețul acestuia să fie modificat, mai mic sau mai mare, caz în care vă recomand să vedeți și oferta eMAG.ro, evoMAG.ro, badabum.ro și Flanco.ro.

Singura constantă este recomandarea mea de a nu cumpăra televizoare sau electrocasnice mari de la magazinul Altex.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *