Cel mai ieftin OLED Televizor 4K Philips 48OLED707/12

La final de 2022, în oferta specială eMAG, (dar și la evoMAG și Flanco) am găsit modelul de televizor 4K OLED Philips 48OLED707/12, model de OLED foarte ieftin (din perspectiva prețului). Hai să vedem cât de mult merită acest OLED și dacă este o opțiune recomandată.

Este pentru prima dată când prețul unui OLED se apropie de bariera de 4000 de ron, și am considerat că merită să ne exprimăm câteva păreri într-un scurt dar clar review al televizorului OLED din seria 707/12 cu diagonala ecranului de 122 cm.

flanco.ro/

Înainte de a vă decide să cumpărați televizorul OLED Philips 48OLED707/12, vă recomandăm să citiți și review-ul modelului cu diagonală mai mare (de 55 inch): Philips 55OLED707/12.

După cum deja știți, eMAG funcționează pe modelul de marketplace, adică, veți regăsi în oferta de televizoare și modele vândute prin platforma eMAG de către concurenți ai acestuia. În speță, televizorul 48OLED707/12 Philips recenzat este vândut pe eMAG de către evoMAG, și primul sfat pe care vi-l dăm în acest moment este să îl cumpărați direct de aici unde veți beneficia de un preț cu 8% mai mic (15 decembrie 2022).

comandă la cel mai mic preț, pe pagina campaniei de aici

Review TV 4K OLED Philips 48OLED707/12

Hai să vedem cum stă cel mai ieftin OLED de pe piață pe parte de performanțe și caracteristici, dacă deja l-am identificat că este cel mai ieftin model de 121 cm (48inch după cum rezultă și din denumirea acestuia). Vom vorbi despre:

Design TV 4K OLED Philips 48OLED707/12

Televizoarele Philips in general, și modelul 4K OLED 48OLED 707/12 în mod special se evidențiază prin designul minimalist, centrat pe ceea ce contează când vorbim despre un televizor high-end: ecran și nu ramă. Televizoarele din seria 707/12 îți va focusa privirea pe calitatea imaginii și nu vei fi în niciun moment distras de plastice, fiind un televizor slim cu margini foarte fine.

Cel mai ieftin OLED Philips 707 12 de 48 inch
Cel mai ieftin OLED Philips 707 12 de 48 inch

Tehnologia de iluminare Ambilight, permite luminarea în trei puncte a zonelor adiacente televizorului, creând acea senzație de ecran de cinema, integrând și mai bine televizorul OLED în designul livingului sau dormitorului unde il veți amplasa. Iluminarea este dinamică, preluând practic coloristica și luminozitatea afișată către utilizator, și o re-proiectează într-o manieră difuză, blurată pe margini pentru un efect specific și apreciat de către fanii mărcii Philips.

Ambilight-Technology-Philips-48OLED707-12
Ambilight-Technology-Philips-48OLED707-12

Calitatea imaginii și tehnologii Philips OLED 707/12

Ecranul televizorului Philips OLED 707/12 se bazează pe posibilitatea de redare a imaginii în 10 bits, astfel reușește să redea culori superbe, imagini clare și bine conturate. Evident, negrul perfect ce este apanajul unui televizor OLED va îmbunătăți enorm calitatea conținutului printr-un contrast considerat “infinit” atât de Philips cât și de cei de la LG.

Merită menționat că deși televizorul 4K OLED 707/12 face parte din categoria de televizoare OLED ieftine, în acest model veți regăsi tehnologii ce în 2021 se regăseau în gama celor mai scumpe OLED-uri Philips, precum sistemul de îmbunătățire software anti-burning, pentru a răspunde la criticile mai mult sau mai puțin fondate ale părerologilor negativiști ai tehnologiei OLED. Gama larga de culori de 99 % DCI/P3, Film maker mode, Dolby Vision, Micro Dimming Pro, CalMAN Ready, Perfect Natural Motion sau HLG sunt o parte din cele mai recente tehnologii de procesare și îmbunătățiri de imagine pe care acest OLED destul de ieftin ca preț le livrează.

Ecranul acestui televizor excelează și în ceea ce privește utilizarea pentru gaming sau vizionarea de imagini foarte rapide precum în cazul transmisiunilor sportive, având în vedere că permite redarea conținutului la 120Hz, rara avis printre modelele de OLED-uri din aceași categorie de preț.

Sunetul Philips 48OLED707/12

Ca și take away în ceea ce privește sistemul de sunet al televizorului OLED de la Philips 707/12, indiferent de diagonală, este bine de știut că acestea vin cu capabilități Dolby Vision si Dolby Atmos integrate, iar filmele, serialele si jocurile vor avea efecte puternice. Auzi clar fiecare șoaptă și te bucuri de efectele sonore ca și când ai fi în centrul acțiunii.

Soundbar recomandat Philips HTL3320/10

Ce-i drept, ne-am fi așteptat la un sistem audio de tip 4.2 vs 2.1, dar s-a făcut un compromis între sunet și designul ultra slim, având în vedere că se tinde foarte mult înspre completarea unui televizor premium cu un soundbar pe măsură în sistem surround, Dolby Atmos cu sub-woofer activ. Dacă bugetul vă permite, vă recomandăm atunci Philips HTL3320/10, Subwoofer wireless 3.1 CH, Dolby Digital.

O variantă la fel de bună dar la jumătate din prețul HTL3320/10, este modelul Soundbar Philips TAB5305/12, 2.1, 70W, Bluetooth, Subwoofer wireless (Negru).

Soundbar recomandat Philips HTL3320/10, Subwoofer wireless 3.1 CH, Dolby Digital
Soundbar recomandat Philips HTL3320/10, Subwoofer wireless 3.1 CH, Dolby Digital

Specificații și detalii tehnice Philips 48OLED707/12

Sistemul de operare TV 48OLED707/12

Televizorul OLED Philips rulează sistemul de operare Android TV, ajuns la versiunea 11, ceea ce înseamnă rapiditate și simplitate în mișcare dar opțiuni foarte multe de configurare și conectivitate cu device-urile Android. O variantă curată, fără briz briz-urile altor modele ce ar putea dăuna experienței utilizatorilor.

Faptul că puteți beneficia de o imensă arhivă de aplicații pentru TV-ul dvs. în Google Play este de asemenea un plus notabil.

Procesorul Philips P5 cu Inteligență artificială

Procesorul Philips P5 cu AI oferă imagini realiste datorită algormitului AI (inteligență artificială) cu învățare profundă (deep learning) ce proceseaza imaginile într-un mod similar creierului uman. Obții astfel detalii și contrast realiste, culori bogate, mișcări line.

Comanda vocală. Datorită lui Google și Alexa

Controlează cu ajutorul asistentului Google al televizorului sau dispozitivele inteligente din locuinta compatibile cu asistentul Google folosindu-vă doar de voce. Sau solicită asistentului Alexa să controleze televizorul prin dispozitive compatibile cu Alexa.

Conectivitate

Cu televizorul Philips cu HDMI 2.1 poti profita la maximum de echipamentele de ultima generatie, cu jocuri extrem de rapide si grafica incredibil de fluida.

Compatibilitatea VESA 300×300 îți va permite montarea televizorului direct pe perete, cu ajutorul unui suport de perete compatibil pentru această diagonală.

Capacitate de stocare integrată

Dacă îți dorești să înregistrezi rapid anumite emisiuni TV atunci când nu ești acasă, merită menționat că televizorul Philips OLED 707/12 este printre puținele care vine cu o capacitate de stocare de 16gb. Ce-i drept, la ce claritate poate acesta reda imaginile, nu ar fi rău să vă dotați cu un stick de memorie sau hard disk extern, cei 16gb fiind doar pentru deschiderea apetitului de înregistrare activă sau pasivă a conținutului TV.

Televizoare OLED similare Philips 707/12 dpdv preț și performanțe

La prețul discountat (veți vedea la final), nu putem spune că acest televizor are un competitor puternic, dar totuși sunt câteva modele interesante care ar trebui să fie pe lista scurtă de televizoare OLED comparabile și la preț corect:

Verdict final Philips 48OLED707/12

Cel mai ieftin televizor OLED 4K, Philips 48OLED707/12 (vezi în magazin) este foarte recomandat atât de cei ce l-au cumpărat, (vezi aici recenzii, păreri și răspunsuri utilizatori) cât și de către site-urile de tehnologie de afară care l-au testat și răsucit pe toate părțile (de exemplu, techweekmag).

Veți avea parte de un ecran OLED care oferă un contrast fantastic, imagini vii ce acoperă o plajă de milioane de nuanțe de culori, un televizor cu un sistem de operare cunoscut (Android v11) îmbunătățit și susținut de un procesor puternic al unui brand renumit.

Iar opțiunea unică a televizoarelor Philips, Ambilight dă o notă deosebită și camerei în care acesta este amplasat. Pentru toate acestea, prețul redus al televizorului Philips 48OLED707/12 este foarte, foarte avantajos, un televizor ce mai degrabă ne-am aștepta să îl găsim în zona de televizoare 8K și totuși îl găsim în marja de preț a celor 4K cu display non OLED.

Având în vedere toate aceste argumente, putem afirmă fără urme de îndoială că Televizorul OLED 4K 48OLED707/12 alături de fratele său mai mare 55OLED707/12 de la Philips este un BEST-BUY!

De unde cumperi ieftin televizoare OLED Philips 48OLED707/12

La momentul redactării acestui review, cel mai ieftin OLED 48OLED707/12 Philips poate fi cumpărat de la evoMAG, dar recomandăm să comparați prețul și la Cel.ro, Flanco sau eMAG. NU recomandăm magazinul Altex.

Dacă doriți un OLED la fel de ieftin prin comparație cu alte modele din gamă, dar cu diagonală mai mare, din aceași serie 707, vă recomandăm OLED-ul de 55 de cm 55OLED707/12. Nu uitați să cumpărați și un suport TV de perete compatibil VESA.

Dacă acest review te-a ajutat să iei o decizie, mergi către magazinul cu cel mai mic preț. Diferența de preț pe care o economisești, o poți cheltui pe un Soundbar Philips cu Subwoofer Wireless de asemenea la un preț redus. Iar concertele de Crăciun și Revelion se vor vedea și auzi altfel anul acesta de pe un televizor OLED achiziționat la un preț foarte bun.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. OLED ieftin de 55 inch Philips 55OLED707/12 - […] testat și recenzat în urmă cu 2 săptămâni cel mai ieftin OLED 4K, Philips 48OLED707/12, aflat deja într-o campanie…

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *