ANALIZA: TOP Televizoare 4K IEFTINE!

Ai nevoie de o analiza serioasă și de un top al celor mai ieftine televizoare 4K, în cazul în care vrei să cumperi un televizor 4K Ultra HD ieftin. Simți că poți găsi o reducere atât de substanțială a prețului, astfel ca un TV4K să coste mai puțin de 1000 de lei?

Ei bine, se pare că ai noroc, există câteva modele ieftine de televizoare 4K ce se încadrează în bugetul tău!

flanco.ro/

Ce așteptări avem de la un televizor 4K ieftin?

Evident prețul acestuia să se încadreze sub 1200 de lei, având în vedere că peste această sumă putem adresa modele de televizoare cu capabilități puternice în ceea ce privește performanța. Nu putem avea așteptări prea mari să găsim un model smart 4K ieftin și produs de către LG, Sony sau Samsung. Deși nu suntem departe de plaja de prețuri unde am găsi și acest tip de televizoare.

Cât timp decizia de achiziție este ghidată în principal de preț, ne așteptăm și să îl putem cumpăra de la un magazin reputabil, și care aplică reduceri substanțiale și reale ale prețului.

Ne așteptăm ca un televizor 4K să ofere într-adevar o experiență deosebită datorită rezoluției 4K. Nu cumpărăm un TV pentru un logo, fie el Full HD, 4K sau 8K ci pentru plusul de calitate al imaginii pe care acesta ni-l aduce, și care este de asemenea și observabil. Veți vedea mai jos de ce.

În același timp, chiar și cel mai ieftin televizor 4K ar trebui să aibă capabilități smart pentru a putea avea acces la conținut 4K (de ex. Netflix, Youtube, HBO Max rulate prin aplicație). Să ofere posibilități multiple de conectivitate la internet, la un sistem surround sau la un laptop fără să umplem camera de cabluri.

Cele mai ieftine modele de televizoare 4K

Am scanat întreaga ofertă de televizoare 4K existente pe piață în acest moment, în oferta magazinelor online eMAG.ro, CEL.ro, PCGarage, Dwyn, evoMAG.ro și Flanco.

Televizor LED Schneider LED27-SC610K, 69 cm, 4K Ultra HD

Modelul de televizor LED 4K Schneider LED27-SC610K este cel mai ieftin model de televizor 4K existent pe piață.

Nu am fi dorit să îl introducem în această analiză dar prețul este de departe cel mai mic.

Televizorul LED 4K Schneider din seria 610 de 27 de inch, permite rezoluția certificată 4K de 3840 pe 2160 pixeli. Și cam atât… NU este un televizor smart, caz în care va fi o mare problemă să găsiți conținut 4K, având în vedere că nu veți putea rula conținutul platformelor de streaming Netflix, HBO Max sau Disney Plus. Cel puțin nu direct, nativ, însă veți avea opțiunea conectării unui dispozitiv media ce v-ar face televizorul mai smart, precum Google Chromecast, o opțiune de compromis. Aici: mai multe despre Google Chromecast Media Player.

Sunetul este decent pentru un televizor ieftin, dar opțiunile sunt minime, iar ecranul de tip 4K ce permite rezoluție Ultra HD este inutil, având în vedere diagonala prea mică a ecranului pentru a observa îmbunătățirea de calitate.

În concluzie, cel mai ieftin televizor 4K găsit pe piață: Schneider LED27-SC610K nu ar fi o opțiune smart de achiziție, mai degrabă vă îndreptați către un alt model de mai jos sau chiar către un televizor Full HD dar cu capabilități smart dacă restrângerea cea mai mare este cea de buget.

Acest model este recomandat poate pentru o opțiune de monitor pentru filme sau prezentări (nu jocuri) având în vedere posibilitatea de conectare la PC sau dacă doriți să dotați camerele unei pensiuni, a unui hotel sau a unui apartament pentru închiriat.

Cel mai ieftin televizor 4K: LED27-SC610K îl găsiți la eMAG, iar la cel.ro și evomag veți găsi variante mai ieftine, smart TV Full HD.

Cel mai ieftin televizor 4K Televizor LED Schneider LED27-SC610K, 69 cm, 4K Ultra HD,
Cel mai ieftin televizor 4K Televizor LED Schneider LED27-SC610K, 69 cm, 4K Ultra HD,
Televizor LED NEI 100 cm (39.5″) 40NE6900, Ultra HD 4K, Smart TV, WiFi, CI+

Următorul model din analiza noastră a celor mai ieftine televizoare 4K este un televizor al unei mărci mai cunoscute în Europa de Est, Nei, iar 40NE6900 este primul televizor care face obiectul unei recomandări serioase, atât datorită performanțelor acestuia cât și al prețului accesibil, ba chiar deosebit de avantajos.

Televizoare 4K Ieftine LED Nei 40NE6900
Televizoare 4K Ieftine LED Nei 40NE6900

La o diagonala a televizorului de 40 de inch (100 de cm), rezoluția 4K este un plus sesizabil. Modelul 40NE6900 este smart, oferă posibilități multiple de conectivitate (Wifi și cablu Lan pentru internet, HDMI pentru device-uri, USB pentru redare conținut propriu, cât și slot CI+ pentru a putea fi utilizat în rețeaua RDS pentru programe TV 4K sau programele cu plată suplimentară).

Cele mai mici prețuri ale televizorului 4K NEI 40NE6900 veți găsi atât la eMAG.ro , dar și la PCgarage sau evoMAG.ro, iar cât acesta este sub 1000 de lei atunci aveți siguranța unei achiziții OK.

Televizor Wellington WL43UHDV296SW, 108 cm, Smart, 4K

De la acest nivel, vorbim de televizoare 4K de diagonală standard pentru un dormitor sau living, ce au integrate tehnologii de post procesare a imaginii digitale și a sunetului. Chiar și așa, Wellington WL43UHDV296SW este un smart TV la un preț foarte bun pentru ceea ce oferă suplimentar rezoluției 4K Ultra HD.

Bucurati-va de toate caracteristicile de varf ale televizoarelor de nouă generație, de la Wide Color Gamut si HDR, pana la extra-claritatea specifica imaginii UHD (4K). Televizorul Wellington WL43UHDV296SW vine echipat cu tehnologia WiDi (Intel Wireless Display) cu ajutorul careia puteti conecta wireless PC-ul de gaming fara sa va folositi de cabluri. Streamul catre display va permite sa verificati emailurile si sa vizionati filmul preferat direct din arhiva proprie. De asemenea, smartphone-ul poate fi conectat la televizor folosing functia de screen mirroring pentru a efectua video-call-uri sau pentru a juca jocurile preferate pe un ecran mult mai mare. Intel WiDi suporta calitate video HD 1080p si sunet Surround 5.1 canale.

Televizor ieftin Wellington WL43UHDV296SW
Televizor ieftin Wellington WL43UHDV296SW

Televizorul WL43UHVD296SW este un televizor ieftin 4K, chiar dacă oferă performanțe mai mult decât decente. Este un televizor destul de încercat din punct de vedere al review-urilor, și totuși a primit nota 4.13/5 în părerile celor ce l-au cumpărat.

Televizor Smart LED JVC 43VU3100, 108 cm, 4K Ultra HD

Cel mai bun televizor dintre cele mai ieftine modele 4K este JVC-ul de 43 de inch 43VU3100. Putem spune că acest televizor are de toate: rezoluție 4K, diagonală generoasă, este smart, nota 10 pe conectivitate, performanțe foarte bune datorită îmbunătățirilor în timp real ale imaginii și sunetului. De altfel este singurul televizor din această listă ce permite redarea sunetului ca la cinema, în format Dolby Atmos.

Nu v-am convins? Televizorul JVC 43VU3100 poate fi controlat prin control vocal datorită asistentilor vocali inteligenți integrați, atât Alexa cât și Google. Iar procesorul Quad Core face ca navigarea prin meniu sau în aplicații să se facă rapid și lin, fără timpi morți de așteptare.

Televizoare ieftine Review 4K Smart JVC 43VU3100
Televizoare ieftine Review 4K Smart JVC 43VU3100

Dacă vă gândiți să cumpărați un televizor 4K ieftin, ei bine părerea noastră este că acesta este modelul recomandat dpdv al performanțelor decente raportate la prețul plătit. JVC-ul 43VU3100 îl găsiți la eMAG și la Flanco. Dar nu vă grăbiți încă, întrucât mai sunt câteva alternative și lucruri de spus.

Verdict: Cel mai bun televizor 4K ieftin

Dintre modelele de televizoare 4K ieftine menționate și preluate din oferta magazinelor online eMAG.ro, CEL.ro, PCGarage, Dwyn, evoMAG.ro și Flanco, cea mai bună opțiune este modelul Smart LED JVC 43VU3100, 108 cm, 4K.

Chiar dacă prețul celui mai ieftin televizor 4K este destul de mic (mă refer la modelul de Televizor LED Schneider LED27-SC610K, 69 cm), recomandarea noastră este să vă îndreptați către un model un pic mai scump dar cu un plus puternic în calitate a imaginii. De altfel la o diagonală de 69 de cm, rezoluția 4K este absolut inutilă și neperceptibilă de ochiul uman.

Spunem asta întrucât niciunul din televizoarele enumerate nu excelează la capitolul luminozitate, caz în care rezoluția 4K poate fi inutilă de exemplu într-o cameră luminoasă. Iar scopul este să primiți în schimbul banilor plătiți, o calitate bună a imaginii, și nu cea mai ieftină cutie de televizor, nu-i așa?

Alternative televizoare 4K de buget

Există suficiente modele de televizoare 4K ieftine (NU și cele mai ieftine) care sunt opțiuni foarte bune pentru câteva sute de lei în plus. Variantele alternative și recomandate sunt următoarele modele:

Aici despre Analiza celor mai ieftine televizoare 8K.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. OLED ieftin de 55 inch Philips 55OLED707/12 - […] vom trage și câteva concluzii folositoare clientului obișnuit care are acest televizor, sau un TV4K OLED la fel de…

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *