De ce merita sa cumperi un Google Chromecast 2.0 Hdmi Streaming Media Player?

În ultimul an Chromecast a fost cel mai cumpărat dispozitiv din categoria media playere / mici pc-uri, și asta în străinătate, pentru că pe la noi, Chromecast-ul nu a cunoscut un succes atât de mare, şi cu siguranţă nu din cauză că toţi am renunţat la vechile televizoare şi ne-am îmbogăţit living-ul cu ultrahd-uri smart. Device-ul Chromecast este produs chiar de către Google şi vine cu o mulţime de capabilităţi unice. Ceea ce este deosebit de important este că poate reda conţinutul media de sine stătător, smartphone-ul fiind folosit doar la început pe post de telecomanda ca și cum te-ai conecta prin HDMI, dar Wireless. Asta înseamnă că nu îți vei consuma bateria telefonului, în timp ce vezi conținut Youtube pe televizor, telefonul fiind folosit doar pentru a selecta conținutul, după care Chromecast-ul rulează video direct de pe serverele Youtube, nu de pe telefon.

A doua versiune a lui Chromecast de la Google vine cu un procesor mai puternic, o retea wireless mai bună şi viteză de răspuns mai mare.

Pret si Review-uri clienti Google Chromecast V2 la eMAG

În ceea ce priveşte dotările tehnice, noul Chromecast v2 oferă o conexiune 802.11ac Wi-Fi, care permite transferul de date pe benzile 2.4GHz/5GHz, până la 900 Mbps. Asta în condiţiile în Google Chromecast versiunea 1 a fost dotat cu standardul 802.11b/g/n, cu viteze de până la 300 Mbps. Standardul AC permite, astfel, încărcarea clipurilor video FullHD mult mai repede şi conectarea mai multor dispozitive la televizor precum predecesorul său sub forma de stick Google Chromecast 1. Atenţie, însă, trebuie ca şi routerul vostru wi-fi să suporte standardul AC (routere wi-fi cu standard ac).

verifica cel mai mic pret Chromecast 2 in magazinele

 cel.ro | evoMAGeMAG.ro

Telefonul dvs. este o telecomanda simpla, puternica. Deschideti aplicatiile mobile pe care le cunoasteti si va plac si pentru a accesa rapid lucruri cum ar fi emisiuni TV, listele de redare. Fara conectari sau descarcari suplimentare. Cu Chromecast, esti la comanda. Alegeti din peste 200.000 de emisiuni TV si filme, 30 milioane de melodii, posturi radio, sport, jocuri si altele. Descoperiti o gama de continut gratuit, abonament sau platite din mii de aplicatii.

Google Chromecast 2.0 nu este util doar daca aveti un televizor non-smart, il puteti folosi si pe televizorul dvs. smart daca doriti conectivitate usoara la PC, laptop, tableta sau smartphone sau daca sistemul de operare Android este cel cu care va intelegeti mai bine. Aviz amatorilor de televizoare Samsung cu sistem de operare Tizen 🙂

Chromecast este un dispozitiv de streaming media care se conecteaza la portul HDMI al televizorului. Pur si simplu utilizati dispozitivul mobil si televizorul detineti ca sa vizionati emisiunile TV preferate, filmele, muzica, sport, jocuri si altele. Chromecast functioneaza cu iPhone, iPad®, telefon Android si tableta, laptop Mac® si Windows si Chromebook. Chromecast este un dispozitiv care se conecteaza la Televizorul dvs si vă permite să:

 • rulaţi un playlist de pe youtube, găsiţi playlistul pe mobil şi apoi instructaţi Play on Chromecast, ce va începe să ruleze direct pe televizorul dvs.
 • rulaţi un filmuleţ video, o fotografie de pe telefonul sau tableta dvs. pe televizorul la care aţi conectat Chromecast;
 • puteţi vizualiza întreg ecranul telefonului dvs. pe televizor, incluzând jocurile (opţiunea Proiectaţi ecranul)
 • în plus Chromecastul poate rula programe din reţea dvs, inclusiv de pe PC sau din reţeaua DLNA;
 • poate fi folosit și pentru gaming, dacă doriți sa vedeți jocurile Android pe televizor.
 • la Chromecast vă puteţi conecta şi cu laptop-ul sau desktop-ul dvs. ce rulează windows prin intermediul browserului Google Chrome sau a unor aplicații terțe.
 • accesaţi şi reţeaua Netflix, dacă televizorul dvs. nu este compatibil cu Netflix;

Dispozitivul Chromecast arata bine, mic, elegant şi negru cromat. Ar trebui nici să nu îl sesizaţi conectat la Smart Tv-ul dvs. Trebuie doar conectat la alimentator (sau la un port USB al televizorului daca acesta poate scoate 1A şi nu doar 0,5A ca la majoritatea modelelor) iar cablul HDMI în portul HDMi 2.0 al smart tv-ului dvs.

Versiunea a doua a Chromecastului este:

 • mult mai performant decat prima generatie;
 • este dual band, suporta si standardul ac 5 Ghz;
 • se prezintă cu un design mic şi discret, datorita noului design;
 • extrem de uşor de configurat şi utilizat;
 • are inclus în pachet tot ce aveţi nevoie;
 • este compatibil cu foarte multe servicii online de streaming, filme, muzică, etc.;
 • compatibil cu orice televizor cu mufă HDMI, practic cu toate televizoarele brand lansate în ultimii 10 ani pe piaţă;
 • compatibil atât cu un smartphone Android cât şi cu un iOS;

Chromecast-ul 2.0 nu redă rezoluţie 4K, însă scalarea semnalului Full HD la rezoluţie 4K funcţionează perfect, nu veţi pierde aproape nimic din calitatea imaginii.

Astazi cel mai mic pret este aici

Odată conectat la televizor, va trebui ca dvs. de pe telefonul mobil să descărcaţi, instalaţi şi porniţi aplicaţia Chromecast din Play Store şi urmăriţi wizard-ul de pe ecranul televizorului, iar dacă nu vă apare niciun wizard vă conectaţi cu telefonul mobil la reţeaua wi-fi pe care Chromecast o generează şi începeţi de acolo setările. În final va trebui să conectaţi Chromecast-ul la routerul dvs şi acesta îşi va face automat update-urile software dacă este necesar.

verifica cel mai mic pret Chromecast 2 in magazinele

 cel.ro | evoMAGeMAG.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *