Cele mai ieftine televizoare smart compatibile cu Netflix

Reduceri de preturi la televizoarele inteligente se anunta lunar de cel putin doi comercianti de aparatura electronica. Odata cu nebunia lansarii Netflix in peste 100 de tari in acelasi timp (inclusiv in Romania), Magazinul eMAG.ro a organizat campanii speciale de promovare a preturilor reduse la televizoarele compatibile cu Netflix. Netflix este cunoscut în lume datorită succesului pe care l-a avut în America în a oferi milioanelor săi de abonați filme, dar mai ales seriale, de calitate, pe care cei interesați le puteau urmări non-stop mulțumită sistemului de playlist online organizat în interiorul aplicației. Ceea ce conteaza insa pentru consumatorii din Romania este faptul ca puteti beneficia de continut de calitate, filmat la rezolutii mari, Full HD sau chiar 4K. Caz in care daca in trecut parerea majoritara era ca nu merita sa cumperi un televizor 4K din considerente de lipsa de continut, ei bine acum datorita abonamentului maxim puteti beneficia de streaming 4K de la Netflix Romania.

Modele Smart TV compatibile NETFLIX

 

Cele mai ieftinemodele de televizoare compatibile cu Netflix

Cele mai ieftine modele de televizoare compatibile cu Netflix

 

Insa, evident, pentru a putea avea parte de o experienta completa a abonamentului Netflix aveti nevoie si de un televizor smart compatibil cu Netflix. Vestea buna este ca prețurile acestora, pornesc de la aproximativ 1.250 de lei. Vestea si mai buna este ca puteti alege dintr-o oferta de peste 211 televizoare compatibile cu Netflix, ale unor producatori importanti de smart TV-uri, si nu ne rezumam doar la LG, compania care a semnat un contract global cu Netflix. Sharp, Samsung, Sony, Panasonic, Philips, Loewe, Horizon sau Sharp sunt producatori care au in oferta lor aplicatia software dar si capabilitatile si specificatile tehnice cerute de Netflix. Mai jos, vă prezentăm cele mai ieftine modele de televizoare compatibile cu Netflix, modele pe care le considerăm destul de interesante tinand cont de pretul cerut si de tehnologia pe care o ofera. Evident, am exclus din lista televizoarele ce nu au capabilitati de redare minim Full HD.

 

Netflix pe Samsung 32J5200

 

Cel mai ieftin televizor smart led cu diagonala de 81 de cm si rezolutie Full HD pe care puteti viziona continutul Netflix, este modelul sud coreenilor de la Samsung 32J5200. Datorita rezolutiei duble fata de cea a televizoarelor HD standard, televizorul 32J5200 Full HD Samsung face ca experienta de vizionare sa fie una de exceptie, oferind o imagine mai clara si mult mai multe detalii. Merita mentionat ca tehnologia Full HD la aceasta ora este maximul ce il puteti obtine de la canalele de televiziune digitale sau din oferta providerilor de semnal TV si chiar si acestea doar prin intermediul receiverelor digitale. Caz in care daca doriti sa dispuneti la maxim de tehnologia momentului a semnalului TV, televizorul Samsung 32J5200 este varianta optima si economica, tinand cont ca pretul acestuia este in jur de 1300 de RON la Altex si eMAG.ro.

Cel mai ieftin Smart TV Full HD LED Samsung 32J5200

Cel mai ieftin Smart TV Full HD LED Samsung 32J5200 cu Netflix

 

Netflix pe LG 32LF580V

 

Un pic mai scump, insa cu sistemul de operare webOS, televizorul LG 32F580V face parte din gama lansata in 2015 de LG, acest model fiind nativ compatibil cu Netflix. Smart TV-ul LG 32 LF580V este cel mai ieftin televizor inteligent Full HD LED de 80cm din oferta LG cu Wi-Fi integrat. Vei depasi cu usurinta granitele dintre ecrane, cu LG Smart Share transmiterea imaginilor intre televizorul LG si alte dispozitive smart (laptopuri, telefoane mobile, tablete) este incredibil de usoara.  Cu ajutorul contului tau LG, cu un simplu log in, poti accesa sursele de divertisment chiar si cand nu esti acasa. LG 32F580V il gasiti la cel.ro dar si la Altex.ro si eMAG.

 

Netflix cu Philips 32PFH5300/88

 

Cel mai ieftin model Smart TV Full HD de la Philips compatibil Netflix este televizorul inteligent 32PFH5300/88. Vei fi captivat nu doar de posibilitatile multiple de conectare a acestui televizor la orice device electronic dar mai presus de toate vei fi entuziasmat de imaginile precise, clare, realiste ale televizorului Smart TV LED Full HD subtire 32PFH5300/88 de la Philips. Bucura-te de imagini exceptionale Netflix, gratie motorului Philips Pixel Plus HD. Cu Wi-Fi Miracast™—redati continutul smartphone-ului sau tabletei dvs. pe televizor. Tehnologia Wi-Fi integrata pe televizorul dvs. Smart TV de la Philips face conectarea cu reteaua dvs. de acasa usoara si rapida, permitandu-va sa accesati o varietate bogata de continut online. Merita mentionat ca acest televizor este unul dintre cele mai cumparate televizoare de la eMAG.ro, probabil si datorita unei marje mici de profit. Pentru ca olandezii de la Philips doresc sa reintre in clubul celor mai importanti producatori de televizoare din lume alaturi de asiaticii (coreeni si japonezii) de la LG, Sony, Samsung si Panasonic si sunt dispusi sa promoveze preturi reduse. La Altex si eMAG.

Cel mai ieftin Televizor Smart LED Philips 80 cm 32PFH5300-88 Full HD

Cel mai ieftin Televizor Smart LED Philips 80 cm 32PFH5300-88 Full HD cu Netflix

 

Netflix 4K Samsung 40Ju6000

 

Daca televizoarele compatibile cu Netflix mai sus prezentate au rezolutie maxima Full HD, poate ar trebui sa mentionam si cel mai ieftin smart tv compatibil Netflix insa ce poate reda semnal 4K Ultra HD. Mai întâi de toate, Samsung 40JU6000 este un Ultra HD 4K TV cu o rezoluție de 3840 x 2160 și, deşi Samsung doreşte să atragă prin seria de televizoare cu ecrane curbate, acest model este unul cu ecran plat, creat pentru scepticii tehnologiei curved tv.

Cel mai ieftin Smart TV cu rezolutie 4K Samsung 40JU6000 Ultra HD compatibil cu Netflix

Cel mai ieftin Smart TV cu rezolutie 4K Samsung 40JU6000 Ultra HD compatibil cu Netflix

Cel mai ieftin televizor cu rezolutie 4K si in acelas timp ce poate receptiona semnal Netflix 4K, este Televizorul LED Smart Samsung, 101 cm, 40JU6000, 4K Ultra HD, la un pret redus cu 30% la inceput de 2016 in oferta Altex.ro. Din ce am putut vedea la acest televizor smart al celor de la Samsung, 40Ju6000 are o calitate a imaginii deosebit de buna, chiar si in cazul imaginilor ce nu sunt transmise nativ la 4K, upscale-ingul mergand excelent. Conectat in retea in sistem de stream media, televizorul nu se blocheaza si nu reda imaginile sacadat, procesorul facand fata fara probleme (evident am beneficiat foarte mult si de viteza retelei de internet a celor de la RCS-RDS). Rămâne la latitudinea dvs. să hotărâţi dacă merita să aveţi in living sau în dormitor un televizor cu rezoluţie 4K şi o diagonală de 101cm, de unii considerată prea mică pentru a putea beneficia la maxim de detaliile pe care o asemenea rezoluţie o poate reda. Insa pentru un televizor 4K compatibil Netflix, Samsung 40JU6000 este o optiune buna de achizitie.

La pretul redus cu 30% (un procent de discount ce mai degrabă însoţeşte un articol din categoria fashion şi nu din electronica – IT) , televizorul smart Samsung 4K 40JU6000 nu are niciun rival in piata, inscriindu-se astfel in lunga lista de TV-uri Best-buy Samsung 4K.

vezi intreaga gama de Televizoare compatibile Netflix

Modele Smart TV compatibile NETFLIX

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul