Review Samsung KS9500 SUHD TV 4K HDR Quantum Dots 2016 TV

Sperante si vorbe mari la CES 2016. Cei de la Samsung, deşi sunt adepţii respectării pas cu pas a strategiilor, au anunţat că se pregătesc să domine următoarea decadă a industriei de televizoare inteligente. Iar vorbele le sunt susţinute de prezentarea unui televizor cu ecran curbat SUHD 4K HDR cu tehnologia punctelor cuantice (Quantum Dots). Flagship-ul Samsung al anului 2016 este televizorul KS9500 SUHD 4K HDR TV, lansat la târgul internaţional de tehnologie CES în Las Vegas.

Samsung Flagship TV KS9500 SUHD 4K HDR Quantum Dot Display TV la CES 2016 Las Vegas

Samsung Flagship TV KS9500 SUHD 4K HDR Quantum Dot Display TV la CES 2016 Las Vegas

 

Televizorul smart Samsung KS9500 SUHD TV este un televizor premium, certificat UHDA, şi este exact ceea ce televizorul viitorului apropiat trebuie să fie, un sistem de operare Tizen optimizat, capabilităţi de iluminare ce au spart bariera de 1000 de nits, telecomanda inteligenta Smart Remote Control, imagine pe 10 biti, tehnologie HDR, rezoluţie 4K şi puncte cuantice. Iar designul ultra slim bazat pe aluminiu cromat şi pe un stand de tip V însoţesc eleganţa ecranului curbat.

 

(P) Samsung SUHD – Promotie Smart TV

 

Samsung KS9500 SUHD TV 4K HDR Quantum Dots 2016 TV Curved Panel

Samsung KS9500 SUHD TV 4K HDR Quantum Dots 2016 TV Curved Panel

 

Televizorul Samsung SUHD KS9500 oferă o calitate a imaginii de neegalat datorită ecranului Quantum dot, iar dacă această tehnologie este cunoscută de câteva decade, acum este îmbunătăţită prin faptul că s-a reuşit pentru prima dată să se producă (fiabil din punct de vedere economic) puncte cuantice fără cadmium, considerat toxic în standardul Uniunii Europene RoHS. Noul ecran 10-bit al lui Samsung Quantum Dot TV KS9500 este capabil să afișeze în jur de un miliard de culori posibile, care să îi permită să reproducă şi să producă imagini incredibil de vii şi contrastul aproape de perfecţiunea OLED-urilor. Deşi un OLED arată cel mai bine, punctele cuantice se apropie foarte mult de claritatea acestuia, însă ceea ce face ca un Quantum Dot TV să fie mai căutat este preţul şi fiabilitatea în timp. Tehnologia HDR (high dynamic range) este un must al unui televizor premium, iar capacitatea de a genera o luminanţă de 1.000 de nit fac din acest model visul consumatorului premium.

 

Samsung KS9500 SUHD 4K HDR TV: Cadmium Free Quantum Dots Display, un miliard de culori, tehnologie pe 10 bits, luminozitate maximă de 1000 de nits, tehnologie HDR şi rezoluţie 4K.

 

Samsung susține noua tehnologie Ultra Black prin recenta sa gamă de ecrane SUHD capabile să reducă la minimum reflexiile ecranului şi a îmbunătăţi unghiul de vizualizare. Samsung KS9500 SUHD TV combin retroiluminarea incredibil de luminoasă de pe fundal cu magia nanotehnologiei într-una dintre cele mai uimitoare televizoare ce vor apărea pe piaţă în 2016. Punctele cuantice, dacă vă veți aminti de anul trecut, dau un boost de precizie culorii de 30% şi redau de 64 de ori mai multe gradaţii de culoare decat un LED-LCD standard. Adăugaţi la acestea şi faptul că panelul de 10 bits permite redarea a unui miliard de nuanţe de culoare şi veţi şti de ce merită să priviţi emisiunile, filmele, competiţiile sportive sau jocurile preferate dintr-o cu totul altă perspectivă.

 

Cu cei 1000 de nits (1 nit înseamnă luminozitatea produsă de o lumânare) înseamnă că veţi avea imagini mai puternice, mai vii, mai contrastante cu pana la 3 ori mai mult decât cele a unui laptop premium sau dublul oricărui televizor de calitate prezent astăzi în magazine.

 

Samsung KS9500 introduce o nouă experiență smart de utilizare, fiind mai ușor pentru utilizatori să acceseze tot conținutul de divertisment dint-un singur loc. În plus, KS9500 este compatibil cu tehnologia IoT, astfel că televizorul devine centrul de control pentru întreaga casă inteligentă. După ce şi-au asumat rolul de lideri ai tehnologiei IoT, tehnologie capabilă să conecteze mai multe device-uri şi aparatură prezentă într-o casă inteligentă, de la telefoane, televizoare, monitoare, instalaţii de iluminat, frigidere şi maşini de spălat, tablete, camere video şi uşi de intrare, coreeni de la Samsung au făcut un salt incredibil cu noua gamă de televizoare smart a anului 2016.

 

Samsung QD TV KS9500 poate să se conecteze la mai mult de 200 de device-uri compatibile.

 

Review Samsung KS9500 SUHD TV 4K HDR Quantum Dots 2016 TV Curved Panel

Review Samsung KS9500 SUHD TV 4K HDR Quantum Dots 2016 TV Curved Panel

Construit pe sistemul de operare Tizen (OS), Samsung KS9500 SUHD TV face totul să fie uşor, de la accesul la conţinutul preferat de servicii şi până la informaţile şi break-news-urile momentului. Smart Hub este proiectat pentru a oferi utilizatorilor acces simplu la conținutul lor preferat într-un singur loc, fără paşi suplimentari, fără timpi morţi, fără erori ale sistemului de operare. Totul se mişcă lin şi rapid.

 

(P) Samsung SUHD – Promotie Smart TV

 

La patru ani după lansarea primului televizor cu ecran curbat, Samsung lansează primul televizor curbat fără ramă: modelul SUHD KS9500 ce oferă o experiență intensă de vizionare. Fiind fără ramă, atenția privitorului este concentrată asupra a ceea ce contează cel mai mult – conținutul captivant afișat pe ecran. Pentru realizarea acestui design, Samsung a luat în considerare eliminarea tuturor elementelor care nu erau necesare, chiar și eliminarea elementelor plasate pe carcasa din spate, astfel încât să creeze televizorul Samsung SUHD KS9500,  cu un design superb din orice unghi.

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul