Televizoare cu SUPER PREȚ! Cumpără inteligent in 2023!

Fiind sezonul reducerilor de prețuri la mai toate produsele, inclusiv la televizoarele smart, am avut curiozitatea să verificăm televizoarele marcate cu “Super Preț” în campania eMAG și în același timp să aruncăm un ochi și pe la concurența evoMAG, cel.ro și chiar Flanco.

Oferta este valabilă în decembrie 2022 și pentru începutul lunii ianuarie 2023. Ce-i drept, cum primăvara se lansează noile modele de către jucătorii importanți pe piața de Smart TV-uri, ne așteptăm ca aceste modele să aibă un preț foarte bun pe tot parcursul anului 2023, până la epuizare.

flanco.ro/

De aceea, veți regăsi mai jos, televizoarele propuse a fi pe lista dvs. de achiziție scurtă, beneficiind atât de performanțe și tehnologii de vârf în materie de smart tv-uri cât și de reduceri de preț reale și substanțiale.

Nu mai puțin de 200 de modele participă la campania “Super Preț” din cadrul ofertei Crazy Days eMAG. Hai să vedem televizoarele care merită să fie cumpărate, în cazul în care v-ați decis să înlocuiți mai vechiul dvs. televizor. Din start vă spunem că reducerile sunt consistente, prețurile sunt foarte bune și în top sunt incluse nu doar modelele vechi care au mai rămas pe stoc!

Cel mai ieftin televizor non-smart

Diamant 24HL4300H/C

Cel mai ieftin televizor marcat cu “super preț” este un model non-smart de 60 de cm însă fără capabilități smart: Televizor LED Diamant 24HL4300H/C, 60 cm, HD. (mai pe larg, un review seria HL4300H/C).

Argumente PRO:

 • preț foarte mic (sub 500 de lei) și cu 20% mai mic decât în magazinele concurente, (cel.ro și pcgarage).
 • consum redus de energie (18W), (vezi topul televizoarelor eficiente energetic)
 • capabilități de înregistrare și redare pe/de pe un stick de memorie USB, conectare a laptopului;
 • Este ideal pentru bucătărie sau dormitor mic;
 • model 2022 ce vine cu opțiuni variate de conectivitate (de la USB la HDMI). Prezintă chiar și slot CI+ pentru a putea viziona programele codate de la Digi RDS-RCS

Argumente CON:

 • televizor non-smart însă datorită porturilor HDMI, puteți să îl faceți smart cu ajutorul unui streaming mediaplayer (precum Google Chromecast)
 • rezoluție HD, ar fi putut fi totuși un Full HD. Nu vă așteptați la modele de televizoare 4K la această rezoluție, întrucât ați fi plătit mai mulți bani pe o rezoluție imperceptibilă, inutilă la o asemenea diagonală.

Cel mai bun (și ieftin) televizor smart Full-HD

JVC 32VAF3000

Din cele 15 modele de televizoare Full HD la “Super Preț”, JVC 32VAF3000, 80 cm, Smart Android, Full HD este de departe cel mai ieftin și care iese în evidență prin ceea ce oferă. O diagonală de 80 de cm ideală pentru dormitor și living și un sistem de operare super cunoscut, Android, ce vine la pachet cu o imensă suită de aplicații pentru televizorul tău. Un plus față de sistemele de operare webOS de la LG sau Tizen de la Samsung.

Super Pret pentru Televizor JVC 32VAF3000, 80 cm, Smart Android, Full HD
Super Pret pentru Televizor JVC 32VAF3000, 80 cm, Smart Android, Full HD

JVC 32VAF3000, 80 cm, Smart Android, Full HD se remarcă prin cele 47 de păreri ale celor care l-au cumpărat și i-au dat o notă foarte bună pentru un televizor non-4K: 4.46 stele din 5!

Tehnologia de îmbunătățire a imaginilor în timp real HDR10, posibilitatea de a reda imaginile direct din telefonul tău smart Android sau iPhone, procesorul performant cu 4 nuclee, înregistrare de conținut în timp real cât și integrarea cu Google Chromecast îl recomandă ca un televizor “ieftin și bun”.

Televizorul LED Full HD 32VAF3000 are același preț redus atât la eMAG cât și la Flanco.

Cel mai ieftin televizor 4K Ultra HD

Nu doar televizoarele entry level (cele mai ieftine) au un super preț, ci și televizoarele cu rezoluție 4K și specificații de top au parte de discountouri generoase. Deși am prezentat anterior un Top al celor mai ieftine televizoare 4K unde am menționat chiar și modele cu prețuri mai mici de 1000 de lei, în scopul acestui articol vom prezenta cea mai bună ofertă de preț pentru cel mai recomandat TV 4K aflat în campanie. Adăugam deci în ecuația de preț și performanțele tehnice ale televizoarelor analizate.

LG LED 43UQ70003LB

De departe, cea mai bună opțiune pentru un televizor 4K este modelul LG de 43 de inch LG 43UQ7003LB, considerând binențeles prețul și discountul oferit!

Cea mai buna optiune smart elevizor LG LED 43UQ70003LB, 108 cm, Smart, 4K
Cea mai buna optiune smart elevizor LG LED 43UQ70003LB, 108 cm, 4K

Este și primul televizor din acest top care vine cu un procesor cu capabilități de inteligență artificială, datorită procesorului de generație a 5-a cu suport AI ce reușește să transforme în timp real imaginile non-4K la rezoluția maximă!

Ca și plusuri, pe lângă redarea filmelor în format HDR10, introduce mai multe tehnici de îmbunătățire a calității imaginilor dar și a sunetului. Sistemul audio redă sunete clare, în diverse formate și moduri (sport, film). Este de altfel primul televizor din top cu capabilități de gaming, datorită timpilor de răspuns reduși și îmbunătățirea imaginilor ce se deruleaza rapid.

Îl găsiți cu un discount de 25% la eMAG în campania “Super Preț” dar nici prețul cel.ro nu este prea departe, vorbim de o diferență de 20 de lei.

Prețuri mici și la OLED-uri

Cei ce caută să cumpere un televizor OLED ieftin, vor fi plăcut suprinși, există și aici câteva modele cu preț puternic redus.

Philips OLED 55OLED807/12, 139 cm

Televizorul Philips OLED 55OLED807/12, 139 cm are un preț șoc, redus cu 35%! Ceea ce este interesant este că seria 807 Philips (lansată în 2022 pentru 2003) este chiar mai ieftină în cadrul campaniei fulger decât seria 806 lansată în 2021. Putem aprecia că este o “reducere pe bune” și nu doar un instrument de marketing.

Televizoarele OLED sunt printre cele mai performante din punct de vedere al consumului de energie, a clarității imaginii și în mod special al contrastului (declarat infinit) și al acoperirii nuanțelor de culori. Contrastul puternic îmbunătățește puternic luminozitatea și culorile afișate pe ecran.

Televizoare Philips cu lumina Ambilight
Televizoare Philips cu lumina Ambilight

Nu doar că veți avea parte de sistemul de operare AndroidTV, dar cumpărând un model de televizor Philips, precum OLED-ul 55OLED807/12 veți avea parte de tehnologia unică a acestui producător, iluminarea camerei prin sistemul de iluminare Ambilight. Acesta vă absoarbe în atmosfera de cinema, regenerând imagini și proiectându-le pe cele 4 laturi ale televizorului. Dă o notă specială livingului dvs., după cum deja ați observat și în imaginile de mai sus.

Televizorul Philips 55OLED807/12 (vezi review) are un preț foarte bun la eMAG și este considerat un BEST-BUY pentru cei ce pot scoate 1000 de euro din buzunar pentru o asemenea bijuterie.

Super Prețuri și la televizoarele 8K

Consumatorul de conținut și tehnologie 8K cu siguranță nu este ghidat de preț atunci când decide să facă o achiziție. Spun asta întrucât prețurile televizoarelor 8K sunt destul de mari, indiferent cât de ieftine sunt 8K-urile comparate între ele. Totuși, există două modele cu discount, dar credem că nu ați ajuns în acest articol pentru acestea, așa că trecem la capitolul următor.

Alte opțiuni interesante, TV-uri deosebite

Aici vom menționa câteva modele interesante de televizoare 4K al căror preț vă pot convinge să faceți un upgrade al experienței dvs audio – video.

 • Un televizor complet, modelul Philips LED The One 43PUS8507/12, pentru performanțe echilibrate la toate capitolele;
 • Fanii mărcii Sony pot alege Sony Bravia LED 50X72K, pentru calitatea imaginii și sunetul său incredibil;
 • Pretențioșii vor fi încântați de Samsung Neo QLED 50QN90B, pentru tehnologia NeoQLED afișată pe o diagonală de 125cm;
 • Un televizor unic: Samsung The Sero, 43LS05B, 108 cm, dacă doriți ceva extravagant în design la un preț decent;
 • Favoritul nostru: Sony LED 75X81K, 189 cm, Smart Google TV, pentru display-ul său imens, potrivit a ocupa un întreg perete și prețul său foarte bun pentru un televizor agabaritic.
evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *