De ce nu poti sa vezi toate serialele si filmele de pe Netflix in Romania?

De ce nu poti sa vezi toate serialele si filmele pe Netflix in Romania? Pana si atat de liberul internet are propriile lui reguli. Iar internetul nu a fost creat pentru a elimina legi si licente. Odata cu recent anuntarea intarii Netflix in Romania (si in alte 130 de tari), una dintre marile dezamagiri ale celor care beneficiaza de acest serviciu (chiar si in oferta de o luna gratuita) a fost ca nu toate serialele si filmele din oferta Netflix in SUA, Germania, Franta, Spania sau Italia sunt disponibile si in Romania. Acest lucru se datoreaza faptului ca aceasta companie americana nu are toate drepturile de distributie pe plan local.

 

Cum poti sa vezi in Romania filmele si serialele Netflix din alte tari

Cum poti sa vezi in Romania filmele si serialele Netflix din alte tari

 

Multi utilizatori insa, fenteaza IP-ul conexiunii la internet, rulandu-l prin servere proxy si VPN-uri (in marea majoritate a cazurilor cu o scadere a vitezei conexiunii la internet) pentru a vedea continut disponibil in alte tari. Netflix isi doreste insa sa faca diligentele in vederea blocarii acestui fenomen, astfel ca proprietarii de licente ale anumitor seriale si filme sa nu fie prejudiciati si sa nu se indrepte in instanta asupra Netflix.

 

De ce nu poti sa vezi toate serialele si filmele de pe Netflix in Romania Cum poti sa vezi continut strain in Romania

De ce nu poti sa vezi toate serialele si filmele de pe Netflix in Romania Cum poti sa vezi continutul din alte tari?

 

(P) Poate merita sa vezi campania de reduceri de preturi la televizoarele smart 4K la eMAG, campanie de reduceri cu pana la 30% denumita sugestiv: Fii Pregatit pentru NETFLIX cu televizoarele smart din promotie!

 

In acest moment, sunt discrepante majore intre contentul oferit de Netflix in SUA si cel oferit in alte tari. De exemplu in India, poti receptiona doar 7% din filmele si serialele Netflix pe care le poti receptiona in SUA. Multi utilizatori au gasit raspuns la intrebarea: cum pot sa vizualizez continutul Netflix din alta tara, prin metode diverse, de la IP-uri modificate pana la cateva programe ajutatoare, mai mult sau mai putin legale, gratuite sau cu plata unui abonament suplimentar.

 

Cum poti vedea Netflix din alte regiuni?

 

Momentan, contul Netflix nu decide continutul redat pentru dvs. in functie de regiunea inregistrarii ci in functie de regiunea in care va aflati. Va puteti schimba aceasta locatie in mai multe moduri, si sa alegeti astfel o regiune in functie de serialele si filmele pe care doriti sa le vizualizati. Aplicatia SmartFlix.io utilizeaza diferite proxy-uri pentru a ocoli restrictiile de locatie si va arata intreaga colectie globala a continutului Netflix. La fel si UnoTelly UnoDNS, ce iti permite sa alegi dintre mai multe servicii online, insa acesta costa aproximativ 5$ lunar. Avantajul utilizarii UnoTelly UnoDNS, chiar si in cazul platii unui abonament lunar, este faptul ca nu va veti rezuma sa vizualizati doar programele Netflix ci veti avea acces si la continutul pus la dispozitie de alti provideri, precum Hulu sau Spotify. (vezi aici selecţia cu cele mai ieftine televizoare compatibile netflix)

 

 

Netflix afirma ca va utiliza mijloace tehnice pentru ca in urmatoarele saptamani userii sa nu mai poata viziona decat continutul disponibil in tara lor. Compania Netflix promite insa ca in paralel va cumpara drepturile de distributie in cat mai multe tari si isi va adapta continutul si la specificul local.

 

Fii Pregatit pentru NETFLIX cu televizoarele smart din promotie!

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul