Panasonic si Netflix: Netflix Calibrated Mode

Netflix Calibrated Mode este o setare specifica televizoarelor Panasonic conceputa pentru o experiență Netflix mai bună.

Panasonic și Netflix împărtășesc o colaborare îndelungată, oferind divertisment de cea mai bună calitate posibilă. Prin acest strâns parteneriat, televizoarele OLED Panasonic au acum capacitatea de a reda filme și seriale TV Netflix în cea mai pură formă.

Cu o simplă setare de meniu, daca ai un abonament la Netflix te poti bucura de culori exacte, de contrast dinamic precis și de mișcări realiste, exact așa cum și le-a imaginat creatorul.

Modul Netflix Calibrated (Netflix calibrat) se aplică întregului catalog Netflix, inclusiv seriale TV, documentare, filme și multe altele. De exemplu, acum este mai ușor ca oricând pentru fanii serialului Stranger Things să descopere detaliile obscure din Upside Down, exact așa cum le-au conceput creatorii.

„Calitatea înseamnă totul pentru noi și suntem încântați să prezentăm modul Netflix Calibrated (Netflix calibrat) pe televizoarele OLED Panasonic, astfel încât abonații noștri să poată alege să se bucure de stilul narativ uimitor de pe Netflix în cel mai autentic mod.”

evomag.ro
Rob Caruso, Vicepreședinte pentru relațiile cu partenerii producători de dispozitive în cadrul Netflix.
Ce inseamna Panasonic Netflix Calibrated Mode?

Din pacate, modul de setare Netflix Calibrated nu este specific tuturor televizoarelor Panasonic, doar o parte dintre acestea au capacitatea de imbunatatire a imaginii si a sunetului specifica. Acest mod nu poate fi instalat printr-un update firmware. Acesta ar fi lucrul negativ.

Insa, seriile de televizoare Panasonic ce permit calibrarea Netflix on sunt televizoarele de buget mediu si premium, deci abordabile. In plus, acestea sunt disponibile si in Romania si poate ce este mai important este ca 70% dintre modelele de televizoare Panasonic disponibile astazi in magazine permit aceasta functie. Vorbim de modelele Panasonic GZ2000, Panasonic GZ1500 si Panasonic GZ950. Pe masura ce se produc noi televizoare, aceasta functie insa va fi integrata si altor modele.

„Tema Panasonic pentru 2019 este să ofere „mai mult” Hollywood în „mai multe” locuințe. Am realizat acest lucru prin introducerea tehnologiilor Dolby Vision și Dolby Atmos până în modelele din gama noastră de bază. Prin această colaborare cu Netflix, facem din nou aceasta: oferim masterizare a imaginii de calitate la nivel de studio pentru mai mulți telespectatori.”

Yasushi Murayama, director al diviziei de produse audio-vizuale Panasonic Europe

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul