Smart TV-urile Samsung in TOP! 100 de tehnologii Samsung premiate la CES si Bonus Premiul pentru Inovare TV

Televizoarele Samsung sunt şi în 2016 în top! Samsung a obținut premiul pentru cea mai bună inovație la CES 2016, la categoria tehnologie accesibilă, modelele sale din seria 2016 lansate la CES in Las Vegas, Nevada. Premiile CES sunt acordate anual și recunosc meritele deosebite în materie de design și inovație, produsele câștigătoare fiind expuse publicului în cadrul galei de premiere. Samsung se străduiește continuu pentru să oferere consumatorilor de tehnologii noi inovații din ce în ce mai complexe dar care totodată contează în viaţa de zi cu zi, pentru a înelsni conectarea cu prietenii, cu familia cu colegii, şi datorita noii tehnologii IoT pentru conectarea cu şi între aparatele electrocasnice din casă pentru a le face viaţa din ce în ce mai uşoară, şi mai confortabilă. Iar aceste eforturi au fost rasplătite la CES cu peste 100 de premii pentru tehnologie cât şi pentru Premiul privind Inovarea în Industria TV.

 

Smart TV-urile Samsung in TOP! 100 de tehnologii Samsung premiate la CES si Bonus Premiul pentru Inovare TV

Smart TV-urile Samsung in TOP! 100 de tehnologii Samsung premiate la CES si Bonus Premiul pentru Inovare TV

 

„Cu noile modele SUHD TV și Smart TV ne dorim să le oferim utlizatorilor cea mai bună calitate a imaginii și o interfață prietenoasă”, a declarat John Ryu, vicepreședinte Visual Display Business, Samsung Electronics. „Ne bucurăm că Smart TV-ul Samsung a fost recunoscut pentru inovație și vom continua să introducem noi modalități prin care utilizatorii noștri să se poată bucura de cea mai bună experiență de vizionare”.

 

TV Samsung cu comenzi vocale

 

Caracteristica Samsung Ghidare Vocală reuşeşte să aducă accesabilitate unei serii de funcţii specifice ale televizoarelor. Astfel că televizoarele devin din ce în ce mai uşor de utilizat, începând cu configurarea acestuia, navigarea pe internet şi alte măsuri de obicei indicate numai pe ecran. Folosind vocea ca într-o conversație normală, oamenii pot interacționa cu ușurință cu televizorul, de exemplu pentru a înregistra programele viitoare și de a gestiona diverse aplicații Smart TV, precum si de a solicita informații, cum ar fi detalii despre un spectacol de teatru, starea vremii sau a genera informaţii din programul TV.

 

Samsung da claritate sunetului

 

Funcția Amplify a televizoarelor Samsung Smart TV poate spori sunetele de înaltă frecvență pentru îmbunătățirea clarităţii sunetului. O altă funcție inovatoare a televizoarelor Smart Samsung: Clear Voice face dialogul mai ușor prin ajustarea frecvenței vocilor din televizor pentru o mai bună experienţă audio.

 

O nouă interfaţă grafică pentru smartul tău

 

Noua interfață grafică a Smart TV-ului oferă o experienţă de citire şi vizualizare a informaţiilor mai buna, cu un contrast de două ori mai puternic comparativ cu modelele anterioare.

 

Funcţii inovative cu design accesibil

 

Devotamentul Samsung de a dezvolta noi tehnlogii, avansate și intuitive în același timp, contribuie la o experiență de vizualizare îmbunătățită. Comenzile vocale și funcțiile de amplificare ale sunetului au fost de asemenea dezvoltate pentru a fi simple și ușor de utilizat.

 

Alte electronice Samsung premiate la CES 2016

Oferta Samsung Smart TV

  • Samsung KS9500 Series Curved SUHD TV – a câștigat premiile 2016 Editors Choice, Reviewed.com, HD Guru CES Top, TechRadar
  • Samsung Frigiderul Flex, 8 premii – Reviewed.com’s 2016 Editors’ Choice award, Men’s Health Best of CES, Tom’s Guide Best of CES for Best Smart Home Device si Mashable’s Best Tech of CES Award
  • Masina de spalat cu incarcare frontala si Addwash – premiul Reviewed.com
  • Samsung Galaxy S TabPro a acumulat mai mult de 10 premii, inclusiv Trends Digital Top Tech, TechRadar Best of CES, Engadget`s Best of CES finalist, PCMag Cea mai buna Tableta si Premiul TechnoBuffalo
  • Noul notebook ultra-usor Samsung Notebook 9 a primit premiul TechnoBuffalo Best of CES și premiul Pocket Lint-e din categoria Tablete si Laptopuri
  • SSD-ul portabil SSD T3 de marimea palmei, a primit premuiul Techlicious Best of CES Award.

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment