Ce ofera noua serie de televizoare smart Samsung SUHD (S Ultra HD)

Producatorul sud coreean Samsung Electronics Co., Ltd., lider în industria divertismentului la domiciliu pentru nouă ani la rand, a lansat si in Romania linia extinsă de televizoare cu Tehnologia SUHD, ridicând standardele conținutului premium Ultra HD (cunoscut și sub numele de 4K in standardul cinematografic) și ducând experiența vizionării către noi limite. Samsung a lansat in ultimii 3 ani noi modele ce combina tehnologia LED Smart TV cu 3D, UHD si Curved TV. Acum, Samsung ridica standardul cu urmatorul pas important pentru industria TV: SUHD. Samsung ofera trei noi serii de televizoare SUHD: JS9500, JS9000 și JS8500, cu nouă dimensiuni de ecran, diagonale cuprinse între 48 și 88 inci, pentru ca telespectatorii să se poată bucura de cea mai bună experiență Tv specifică nevoilor lor.

Aceste televizoare sunt deja disponibile in magazinele online de electronice si electrocasnice consacrate în Romania: eMAG.roFlanco, evomag, cel şi Market Online, cel mai ieftin model însă (şi anume 55JS9000), la început de 2016, reuşeşte să coboare plafonul preţului minim de 9000 de RON, şi asta doar datorită campaniei de reduceri de preţuri la televizoarele Samsung Smart TV SUHD de la eMAG.

 

 

Televizoarele Samsung SUHD TV sunt deja in stoc la eMAG.ro, cel mai ieftin model însă (şi anume 55JS9000), la început de 2016, reuşeşte să coboare sub plafonul preţului minim de 9000 RON 7.600 RON, şi asta doar datorită campaniei de reduceri de preţuri la televizoarele Samsung Smart TV SUHD.

 

UPDATE: Odata cu lansarea seriei Samsung SUHD 2016, televizoarele smart Samsung SUHD 2015 se află acum într-o promoție foarte bună de reduceri de prețuri și pachete cadou. Primești gratuit o tastatură wireless Samsung și abonament HBO Go pe 3 luni, pe lângă o reducere de preț generoasă de până la 37%. Noul intrat 48JS8500, se vinde la prețul de 5299 de RON (preț redus de la 6700 RON)

Promotia Samsung SUHD aici

 

Prin colaborarea cu studioul 20th Century Fox de la Hollywood, Samsung a optimizat conținutul digital pentru a corespunde standardelor premium ale calității SUHD. Aceasta le permite telespectatorilor să se bucure de o experiență de vizionare UHD de neegalat. Cel mai recent parteneriat încheiat de Samsung este cu Fox Innovation Lab pentru re-masterizarea mai multor scene ale celebrului film Exodus, special pentru televizoarele SUHD. Rezultatul a fost spectaculos, generând culori mai clare și mai vibrante și scene desprinse din realitate.

 

Noile Televizoare Smart Samsung SUHD reprezintă o ştachetă nouă în ceea ce priveşte tehnologia Ultra HD, depășind limitele ecranelor anterioare atât in ceea ce priveşte rezoluţia, paleta de culori, adâncimea şi profunzimea imaginii, oferind o calitate superioară conţinutului TV, cu un contrast mult mai puternic, luminozitate și culori vibrante. În plus, televizoarele Samsung SUHD folosesc tehnologie prietenoasă cu mediul pentru cea mai bună eficiență energetică.

 

În plus, televizoarele Samsung SUHD vin cu o multitudine de funcții noi interesante, tehnologia de redare SUHD și design-ul curbat elegant oferă o experiență de vizionare captivantă. Funcțiile smart sunt acum bazate pe sistemul de operare Tizen, oferindu-le telespectatorilor acces ușor și rapid la conținutul lor preferat. Pregătiţi-vă să fiţi fascinaţi de calitatea senzaţională a imaginii televizorului Samsung SUHD TV. Prin intermediul noii tehnologii, veţi avea parte de culori strălucitoare şi un contrast mai profund, pentru o experienţă mai intensă de vizionare.

Televizoarele Smart SUHD JS8500, JS9000 si JS9500 continuă tradiţia Samsung de îngloba toate acele lucruri la care aceştia se pricep cel mai bine: să depășească limitele divertismentului la domiciliu și să descopere, testeze, creeze şi să lanseze noi posibilități. Indiferent de sursa conținutului, Samsung oferă cea mai bună calitate video din industrie și va continua această misiune prin noile televizoare SUHD. Samsung rămâne o companie ce nu numai că îşi doreşte dar şi reuşeşte să ofere o experiență superioară a divertismentului.

 

Datorita motorului grafic UHD de la Samsung, va puteti bucura de diverse tipuri de continut la o calitate a imaginii de nivel apropiat celui UHD, chiar daca nu provine dintr-o sursa UHD. Tehnologia Samsung inovatoare Super Resolution Scaling in 4 etape imbunatateste calitatea transmisiunii emisiunilor TV si filmelor, precum si pe cea a continutului la cerere si a altor tipuri de imagini. Aceasta inseamna ca, pe langa faptul ca proceseaza sursele UHD la rezolutia ultraclara 4K, poate chiar sa converteasca un continut cu rezolutie redusa pana la un nivel de claritate care este aproape la fel ca cel UHD.

 

Cu ce vine nou Samsung în industria TV?

 

Tehnologia Nano Crystal Color şi o calitate superioară a imaginii. Prin tehnologia nano-crystal prietenoasă cu mediul, dezvoltată de către Samsung și prin tehnologia de redare SUHD, televizoarele Samsung SUHD aduc inovaţii la nivelul contrastului şi a luminozităţii, completate de culori excelente, pentru o calitate superioară a imaginii. Televizorul SUHD TV Samsung redă o gamă mai largă de culori prin intermediul tehnologiei Nano Crystal Color, acestea sunt reproduse fidel, cu o înaltă puritate, datorită atât nanocristalelor, cât şi îmbunătăţirii eficienţei luminii. Semiconductorul nano-crystal al televizoarelor SUHD transmite o gamă extinsă de culori pentru a reda cele mai pure culori. Această tehnologie oferă telespectatorilor de 64 de ori mai multe nuanţe ale culorilor decât televizoarele obișnuite. Tehnologia de redare SUHD analizează automat luminozitatea imaginilor pentru a reduce consumul de energie, afișând în același timp contrastul perfect, pentru imagini cu negru mai intens și o luminozitate de 2,5 ori mai puternică decât televizoarele obișnuite, pentru redarea cât mai exactă a culorilor.

 

(P) Oferta Samsung Smart TV SUHD

 

Datorita Peak Illuminator, imaginile redate de televizoare Samsung SUHD devin şi mai intense prin mărirea luminozităţii. UHD Upscaling permite să beneficiaţi de o claritate a imaginii apropiate de cea a UHD, chiar dacă urmăriţi conţinut la rezoluţie SD, HD sau Full HD. UHD Dimming dă o nouă definiţie contrastului, reglând nivelul de luminozitate pentru un negru mai intens şi un alb mai pur.

 

Seriile Samsung SUHD JS8500 si SUHD JS9000

 

Samsung ofera trei noi serii de televizoare SUHD: JS9500, JS9000 și JS8500, cu nouă dimensiuni de ecran, cuprinse între 48 și 88 inci, pentru ca telespectatorii să se poată bucura de cea mai bună experiență TV specifică nevoilor lor. Diferenţele dintre modelele de televizoare curbate Samsung Smart TV SUHD JS8500 şi JS9000 sunt evidente în favoarea celui din urmă. Deşi acesta are un preţ mai mare (ce variază între 30-50% în funcţie de diagonală), cumparând modelul JS9000 veţi beneficia de un procesor octa-core vs quad-core, beneficiază de conexiuni multiple (4 USB & HDMI în loc de 3) şi poate la fel de important în cazul în care doriţi să faceţi o achiziţie care să poată fi utilă şi în viitor, Smart TV-ul SUHD JS9000 în toate cele variante de diagonală: 45JS9000, 55JS900 şi 65JS9000 poate face uşor obiectul unui upgrade ulterior al televizorului prin înlocuirea casetei One Box Connect cu una de generaţie mai nouă.

 

Merită menţionat şi faptul că ambele serii folosesc tehnologia punctelor cuantice, sau Nano-Crystal Color, așa cum a denumit-o Samsung, un detaliu important nu numai pentru că maximizează debitul şi intensitatea luminii prin filtrele de culoare oferind o modalitate eficientă energetic pentru o creștere a luminozității, dar și pentru că redă o gamă mai largă de culori.

 

 

Puteţi beneficia la maxim de sistemul Smart TV Interaction (modelul JS8500 fiind doar Ready pentru această funcţionalitate) iar Peak Illuminator este inclus în varianta îmbunătăţită Pro vs standard, datorită puterii de procesare a cipului octa-core. În plus, sistemul de boxe audio integrate 4.2 de 60W al modelului JS9000 devansează cu mult sistemul audio de tip 2.2 de 40W al lui Samsung SUHD JS8500.

 

Seria Premium Smart TV SUHD JS9500

 

Televizorul viitorului este aici chiar acum, modelul JS9500 – televizorul SUHD premium care depaseste standardele in domeniu. Televizorul va aduce mai aproape de actiune ca oricand, cu imagini senzationale de rezolutie UHD, care va transpun intr-un nou univers vizual. Veti putea vedea o gama si mai larga de culori stralucitoare si intense, atat de naturale incat va ofera experienta completa de vizionare, care va face ca tot ce urmariti sa para mult mai real. Folosind tehnologia revolutionara a nanocristalelor, ecranul cu retroiluminare emite o lumina stralucitoare care creeaza culori fidele si intense. Veti descoperi o gama spectaculoasa de nuante, precum si negrul cel mai intens si cel mai imaculat alb, prinzand viata intr-un mod absolut magic. Pregatiti-va sa descoperiti cel mai nou şi performant televizor Samsung SUHD, conceput sa va revolutioneze experienta de vizionare.

 

SUHD JS9500, modelul de top, prezintă diferențe semnificative faţă de modelele new entry în gama JS, caracteristici cheie printre care enumerăm sistemul de iluminare Ultimate Peak Illuminator, tehnologia Black Precission în varianta PRO şi un PQI (picture quality index) de 2400 vs 2000 sau 1900 în cazul modelelor JS9000 sau JS8500.

 

 

Designul curbat sofisticat Samsung

 

Când Samsung a anuntat primul model de televizor cu ecran curbat în anul 2013, acesta a schimbat experiența de vizionare din casele telespectatorilor. Inspirat din arta contemporană și din arhitectură, design-ul noilor televizoare are influențe moderne și minimaliste. Televizorul Samsung SUHD JS9500 are o ramă cu design Chamfer, ce adaugă mai multă adâncime ecranului, iar cadrul elegant îi va oferi un aspect artistic atunci când va fi montat pe perete. Modelul SUHD JS9000 are un design texturat pe spate, ce îi asigură un design elegant indiferent de unghiul de vizualizare.

 

Samsung SUHD Smart TV cu TIZEN

 

 

Începând cu 2015, toate Smart TV-urile Samsung, printre care și noul SUHD, folosesc sistemul de operare Tizen, o platformă open-source care permite dezvoltarea aplicațiilor web standard pentru TV.

 

Platforma Samsung bazată pe Tizen face ca televizoarele Samsung Smart sa facă parte dintr-un ecosistem de conţinut mult mai vast, ce permite colaborarea cu un număr mare de parteneri pentru flexibilitate și acces. Compatibilitatea Tizen cu alte dispozitive face ca televizoarele Samsung Smart să fie centrul de control al oricărei Smart Home. Noul Samsung Smart TV cu Tizen ridică standarde pentru viitoarele televizoare smart, redefinind experiența de divertisment. Datorită Tizen, noua platformă Samsung Smart TV are mai multe funcții și le oferă telespectatorilor acces intuitiv pentru o experiență integrată de divertisment, precum și mai multe posibilități de alegere a conținutului ca până acum. Noua interfață a Samsung Smart Hub este mai intuitivă, permițându-le utilizatorilor să acceseze mai ușor conținutul dorit. Este simplificată pentru a afișa cel mai recent conținut, precum și recomandări pe baza alegerilor anterioare, într-o singură fereastră, pentru şi mai multe opțiuni de divertisment.

 

Samsung SUHD Smart TV redefinește divertismentul

 

Prin Quick Connect, televizoarele Samsung Smart recunosc automat smartphone-urile Samsung, odată ce sunt conectate prin tehnologia BLE (Bluetooth Low Energy). Utilizatorii pot împărtăși conținut video de pe smartphone-urile Samsung pe Smart TV printr-un singură apăsare a unui buton. De asemenea, aceștia se pot uita la conținut TV pe dispozitivele mobile, fără a avea nevoie de aplicații sau pre-setări complicate. Telespectatorii vor putea viziona filme UHD și emisiuni de la furnizori precum Amazon, Comcast, DIRECTV, M-GO. În plus, Samsung a dezvoltat un nou serviciu de descărcare de filme UHD prin UHD Video Pack în parteneriat cu M-GO, un serviciu premium TVOD, o colaborare între Technicolor și DreamWorks Animation. Acest serviciu de descărcare se aliniază standardelor SCSA (Secure Content Storage Association). Din 2015, acest serviciu ofera telespectatorilor conținut de cea mai bună calitate pentru televizoare Samsung SUHD și UHD. Fiecare cadru a unui televizor din gama Samsung SUHD bombardează ecranul cu 8 milioane de pixeli pentru a reda imagini de o calitate extraordinară.

 

Samsung Sports Live le permite utilizatorilor să vizioneze în timp real meciuri și să acceseze în același timp, pe același ecran, informații și statistici despre jucători și echipe. Samsung a încheiat parteneriate cu marile companii de jocuri pentru un catalog variat de jocuri sportive.

 

Samsung introduce şi platforma proprie Milk Video permițându-le utilizatorilor să descopere, să adune și să împărtășească cel mai bun conținut video de pe internet. Milk Video este o galerie a celor mai populare și interesante videoclipuri de pe internet, oferindu-le utilizatorilor acces la conținut premium de la aproximativ 50 de parteneri. Utilizatorii de televizoare Samsung Smart se pot trezi mai ușor dimineața cu Briefing on TV. Televizoarele Samsung Smart pot funcționa și pe post de alarmă și se sincronizează cu dispozitivele mobile Samsung, pentru a porni și a afișa informații importante precum timpul, vremea și calendarul pe micul marele ecran.

 

Samsung ofera trei noi serii de televizoare SUHD: JS9500, JS9000 și JS8500, cu nouă dimensiuni de ecran, cuprinse între 48 și 88 inci, pentru ca telespectatorii să se poată bucura de cea mai bună experiență Tv specifică nevoilor lor. Aceste televizoare sunt deja disponibile in magazinele online de electronice si electrocasnice consacrate în Romania: eMAG.roFlanco, evomag, cel şi Market Online, cel mai ieftin model însă (şi anume 55JS9000), la început de 2016, reuşeşte să coboare plafonul preţului minim de 9000 de RON, şi asta doar datorită campaniei de reduceri de preţuri la televizoarele Samsung Smart TV SUHD de la eMAG. Cei ce îşi permit să îl cumpere (sau cu sarcasm să viseze), îşi pot îndrepta privirea către modelul de top, şi cel mai scump de altfel, fiind televizorul care costa mai mult decat o maşină, şi anume Smart 3D-ul Samsung SUHD 88JS9500 cu ecran curbat, cu diagonală de 222cm şi procesor octa-core. Menţionăm că la eMAG l-am găsit la cel mai mic pret, cu aproximativ 700 de euro sub preţul practicat de celelalte magazine.

Author: Reviewer

Share This Post On