Cum poti vedea Franta Romania Euro 2016 la Televizor cu rezolutie 4K Ultra HD?

Dupa anuntul de acum câteva săptămâni privind achiziționarea de către Sky Italia drepturile de televizare a tuturor celor 51 partide ale turneului de fotbal ( dintre care 24 sunt exclusive ), după semnarea parteneriatului dintre operatorul de sateliti Eutelsat și Rai pentru dezvoltarea tehnologiei Ultra HD, au fost lansate in presa italiana si internationala zvonuri privind transmisii Ultra HD ce vor fi dedicate pentru EURO 2016, RAI achizitonand drepturile de difuzare pentru 23 meciuri ale competitiei.

Meciul Franța – România din seara de 10 iunie 2016, de deschidere al competitiei de fotbal EURO 2016, programat pe stadionul Saint Denis, este posibil să fie transmis in 4K de catre operatorul italian Tivusat, prin satelitul Hotbird de la 13 grade Est, anunță multiple publicații din presa italiana.

În plus față de transmiterea în mod exclusiv pe canalele generale a 27 de partide în High Definition, va fi utilizat de asemenea si un canal Ultra HD ( in prezent in curs de testare prin satelit la 13 ° Est ), pentru a pune la dispoziție câteva meciuri în format 4K Ultra HD. Alte 7 meciuri EURO 2016 vor fi transmise de catre acelasi operator DTH in rezolutie ULTRA HD ( sferturile, semifinalele si finala ).

În ultimii patru ani, industria de telecomunicaţii a dezvoltat ecosistemul Ultra HD. Acum, Ultra HD este o realitate pentru milioane de telespectatori din întreaga lume. Tehnologia Ultra HD se va dezvolta mult mai rapid decât HD-ul în trecut. Nu în ultimul rând, operatorii de telecomunicaţii se gândesc deja şi la tehnologia 8K. Astfel, televiziunea publică japoneză NHK va începe în 2016 testele pentru a difuza conţinut 8K, care vor fi urmate de un număr semnificativ de transmisiuni prin satelit în 2018 şi de o extindere a acestei tehnologii la nivel mondial până în 2020, la timp pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Cum poti vedea meciul Franta – Romania de la EURO 2016 la rezolutie 4K Ultra HD? Telespectatorii care doresc sa vizioneze primul meci difuzat in 4K al nationalei României trebuie sa utilizeze un televizor 4K compatibil HEVC, cu tuner DVB-S2 si un CAM cu card Tivusat / serviciul la cerere de streaming video TivuOn. Prin satelit este posibil ca frecventa de receptie sa fie 10727 MHz, polarizare orizontală, SR 30000, FEC 3/4, DVB-S2 8PSK. Vezi mai multe Televizoare 4K Smart UHD compatibile, televizoare ce pot fi cumparate din Romania.

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment