Skype TV! Ce aveti nevoie pentru apeluri Skype cu Smart TV-ul dvs?

Skype TV, celebra aplicaţie pentru Desktop PC, tableta sau smartphone acum este disponibilă şi pentru a fi utilizată pe un televizor smart, astfel că puteţi rămâne în legătură cu prietenii, lansa apeluri audio sau video conferinţe direct de pe canapeaua dvs. confortabilă, din faţa televizorului. Strângeţi întreaga familie pe marele ecran, indiferent de pe ce dispozitiv folosesc aceştia aplicaţia Skype. Vedeţi mai mult cu ajutorul unui televizor cu unghi larg, cu imagine HD sau Full HD, fără înghesuiala din jurul computerului.

(P) Televizoare Smart Samsung cu discount!

 

Împărtăşiţi momentele speciale ale vieţii şi păstraţi legătura cu prietenii şi familia prin intermediul celei mai populare aplicatii de telefonie via internet, Skype, in varianta pentru Smart TV.

 

Skype si Samsung Smart TV

Aveți un Televizor Smart Samsung? Daca da, atunci puteti instala cea mai recentă versiune de Skype pe televizorul smart Samsung și sa ii adunați pe toți într-un apel video în grup gratuit, indiferent unde se află. Pentru conversații față în față cu un prieten, țineți legătura printr-un apel video la calitate HD 1080p.

Smart TV-uri Skype compatibile

Daca nu aveti un televizor smart Samsung, apare urmatoarea intrebare: este televizorul meu smart pregătit pentru Skype? Mai întâi, verificaţi dacă puteţi instala Skype prin intermediul magazinului de aplicaţii de pe televizorul dvs. Daca nu regasiti Skype TV pentru modelul dvs. de televizor atunci vizualizaţi lista televizoarelor smart compatibile Skype şi a camerelor compatibile cu televizorul: Lista Smart TV compatibile Skype (document pdf).

 

Alte optiuni Skype TV

Si dacă Skype nu se află în opţiunile televizorului tau? Transformaţi cu uşurinţă orice televizor cu capabilitati HD într-un televizor cu Skype integrat şi discutaţi cu ceilalţi din atmosfera confortabilă a camerei de zi. Participaţi la toate zilele de naştere, fiţi alături de familie sau lăudaţi-vă cu noua dumneavoastră canapea. Trebuie doar să alegeţi o cameră TV multifuncţională, aceasta include aplicaţia Skype, şi să adăugaţi o conexiune la internet în bandă largă plus un cont Skype pentru a folosi Skype la televizorul dvs. Daca Smart TV-ul NU este pregătit pentru Skype, asta nu inseamnă că nu poţi lansa apeluri audio video, ai nevoie de:

  • O cameră vide web TV: fie încorporată în televizorul smart, fie o cameră web TV compatibilă pentru televizorul dvs., cumpărată separat.
  • Un gadget ce transforma televizorul tau non-smart intr-unul smart, precum Google Chromecast (vezi si Google Chromecast versiunea a doua, pretul nu este mult mai mare decat al primei versiuni, ba chiar daca il prinzi la o reducere de Black Friday il vei gasi chiar mai ieftin!);
  • O conexiune internet cu bandă largă pentru apeluri video şi vocale de cea mai bună calitate.
  • Un cont Skype; vă puteţi face unul gratuit, aici http://www.skype.com.

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul