Sony upgradeaza Android TV, la varianta 7.0 bazat pe Nvidia Shield

Sony upgradeaza Android TV, la varianta 7.0 bazat pe Nvidia Shield. Varianta din 2015 a Nvidia Shield va primi un update asftel incat sa ruleze Android 7.0 (Nougat). In afara noilor functionalitati precum picture-in-picture, Nvidia va adauga si aplicatia Amazon Video precum si noi capabilitati gaming. 

Sony upgradeaza Android TV, la varianta 7.0 bazat pe Nvidia Shield

Sony upgradeaza Android TV, la varianta 7.0 bazat pe Nvidia Shield

Sony a confirmat odata cu lansarea Super Smart TV-ului OLED Sony Bravia A1E ca toate televizoarele sale vor primi update-uri la Android TV 7.0, insa daca va doriti intregul pachet de functionalitati ar trebui sa va indreptati inspre achizitia unui Box Nvidia Shield (disponibil pe amazon). Cel mai nou update va fi disponibil in ianuarie 2017, iar acesta va integra o aplicatie Amazon Video astfel incat sa suporte redarea de continut 4K cat si HDR. Nu este inca clar daca aceasta aplicatie va functiona la nivel global sau doar in anumite tari selectate.

Oferta Sony Smart TV

Nvidia Shield va integra pe langa aplicatia Nvidia Games ce va inlocui Shield Hub-ul pentru o mai buna experienta in ceea ce priveste jocurile, si Geforce Now, un upgrade al aplicatiei existente ce va permite serviciile “GTX1080 graphics”. In plus, GameStream 4K HDR va va permite sa redati jocurile de pe PC pe ecranul televizorului la calitate 4K HDR. Update-ul nu se rezuma doar la aceste noi functionalitati, veti putea rula noi aplicatii precum Nest, Vimeo, Twitter si Comedy Central.

Android TV 7.0 (denumit Nougat) este ultimul sistem de operare pentru televizoare de la Google, acesta introduce posibilitatea de conturi multiple, PIP (picture in picture), un nou ecran “Recent Apps”, suport HDR imbunatatit, motor grafic Vulkan 3D insa in acelasi timp elimina si multe dintre bug-urile semnalate de consumatori sau identificate de catre Nvidia. Pachetul de actualizare poarta denumirea ”Nvidia Experience Upgrade 5.0”.

In concluzie, plusurile Nvidia Shield 2017 bazate pe Android TV 7.0 Nougat ar fi urmatoarele:

  • Amazon Video. Redarea a mii de filme si showuri de televiziune populare in rezolutie 4K HDR. Veti putea urmari exclusivitati Amazon precum The Grand Tour daca aveti un cont de membru Amazon Prime.
  • NVIDIA Games App, noua modalitate de a cauta si juca jocuri pe televizor, Geforce Now Games, jocuri exclusive Android si Nvidia GameStream. In plus, orice joc pe care il vei instala si juca va aparea acum in bara de jocuri SHIELD in meniul principal pentru o accesare mai rapida.
  • NVIDIA Games va inlocui aplicatia SHIELD Hub si denumirile asociate din meniu.
  • GeForce NOW Performance Upgrade, vei putea rula jocuri cu performantele grafice Geforce GTX1080.
  • GameStream la calitate 4K HDR, jocurile vor rula mai lin si cu latenta mult mai redusa.
  • Nest live camera
  • Noi aplicatii SHIELD va putea rula de acum si aplicatii noi precum NFL, Twitter, Comedy Central, Vimeo si Viki.
  • Noi imbunatatiri Android, upgrade-ul la versiunea 7.0 Nougat va va permite pe langa vizualizarea Picture in Picture, meniuri imbunatatite atat ca design cat si ca functionalitati, navigare mai rapida, vizualizarea aplicatiilor recente, meniuri de setari multiple, scrierea pe carduri USB sau SD atasate, casting pentru HBO GO si suport audio pentru Plex din punct de vedere al configuratiilor 4.1, 6.1 si 8.1

Oferta Sony Smart TV

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul