Cum poti sa gasesti si sa vezi orice film de pe Netflix in Romania

Se stie deja ca Netflix s-a lansat printr-o mutare surpriza in toata lumea, inclusiv in Romania, ca urmare a parteneriatului incheiat intre LG si gigantul american. Se stie totodata ca ceea ce puteti vedea pe Netflix intr-o tara / regiune nu depinde de locatia abonamentului ci de locatia aparatului la care vizualizati continutul.  Sau, mai frumos spus, de locatia pe care Netflix crede ca o aveti. In cazul in care doriti sa schimbati regiunea, tara sau IP-ul astfel incat sa puteti sa vizualizati continutul din alte regiuni, veti gasi un tutorial aici: Cum schimbi tara, regiunea si IP-ul pentru Netflix Romania?

Problema apare insa ca doresti sa vizualizezi un film sau un serial pe Netflix, sti sa schimbi tara / regiunea si IP-ul insa nu sti in ce tari se difuzeaza acesta online, mai exact in ce tara Netflix are dreptul sa difuzeze filmul sau serialul cautat. Evident, exista posibilitatea de cauta pe internet pe zeci de site-uri sau sa sari de la o regiune la regiune pana gasesti filmul sau serialul dorit. Dar credem ca ori ramai fara baterie in telecomanda, ori iti piere cheful de film, ori nu ai la dispozitie cateva ore pentru asta ca maine sa o iei de la capat. De aceea un motor de cautare al filmelor Netflix in functie de regiune este foarte, foarte util.

evomag.ro

Solutia apare de la un site neoficial Netflix de cautare globala in functie de numele filmului, in functie de anul lansarii, in functie de subtitrare sau dublare, poti cauta toate filmele in care joaca un anume actor, a genului de film, in functie de nota primita pe imdb sau de la netflix, etc.

Acest site neoficial, are de asemenea o multitudine de informatii utile, precum tarile in care gasesti cele mai multe filme, cele mai variate in functie de gen, cele mai noi filme si seriale, ba chiar si regiunea cu cele mai proaste biblioteci Netflix. Odata ce ai gasit ceea ce cautai (nu dureaza mai mult de cateva secunde) ar trebui sa utilizati unul dintre multele servicii VPN existente.

(P) Si i-ati si un Smart TV ieftin!

Motorul de cautare neoficial Netflix (Unoficial Netflix Online Global Search) este aici: www.unogs.com . Cautare si Vizionare Netflix placuta!

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul