Noua aplicatie mobila pentru Smart TV Loewe App

Loewe lanseaza o noua aplicatie mobila pentru Smart TV-uri cu Ghid TV si Recording Remote. Noua aplicatie mobila a producatorului german de televizoare Loewe va inlocui cele doua aplicatii deja uzitate in cadrul seriei de televizoare ultra premium. Loewe App va oferi ghid TV, posibilitati de streaming, inregistrarea video remote precum si noi capabilitati telefonului sau tabletei dvs.

Televizoarele smart ale marcii premium germane Loewe pot fi cumparate in Romania exclusiv online de la www.eMAG.ro.

Televizoarele germane premium Loewe

Loewe lanseaza o noua aplicatie mobila pentru Smart TV-uri cu Ghid TV si Recording Remote

Loewe lanseaza o noua aplicatie mobila pentru Smart TV-uri cu Ghid TV si Recording Remote

Noua aplicatie Loewe App va inlocui ‘Loewe Smart Assist App‘ si ‘Loewe Smart tv2move‘. Aceasta a fost elaborata astfel incat sa creasca experienta utilizatorului televizorului Loewe mutand practic multe dintre functionalitatile televizorului pe ecranele mobile.

„Noua Loewe app ofera consumatorului accesor usor la televizorului Loewe utilizand telefonul smart sau tableta. Este o aplicatie simpla si intuitiva. Iar designul clar structurat reda fidel interfata sistemului de operare Loewe os” au declarat reprezentantii companiei germane.

In afara faptului ca veti putea reda continutul stocat pe smart TV spre telefonul sau tableta dvs, cu ajutorul acesteia veti putea utiliza dispozitivele mobile precum o telecomanda cu tastatura mai smart. Veti avea la indemana programul TV pe urmatoarele 7 zile, veti putea controla televizorul dvs. intr-un mod unic, inregistrand emisiunile preferate pe TV chiar si de la distanta cu ajutorul interconexiunilor intre toate aceste device-uri.

Aplicatia este disponibila atat pentru telefoanele smart si tabletele Android cat si pentru cele cu licenta Apple, versiunea pentru iOS fiind chiar foarte asteptata de catre utilizatorii cu dare de mana ce si-au permis un televizor mai scump al celor de la Loewe. Veti avea nevoie insa de un device cu sistem de operare cel putin in varianta Android 5.0 sau iOS 8.

Setarea aplicatiei este deosebit de usoara, recunoaste orice televizor Loewe din reteaua de acasa si permite instalarea in diferite limbi. De stiut este ca va functiona cu modelele de televizoare Loewe bazate pe sasiul SL2xxx si mai noi, cu conditia upgradarii la ultima versiune software a sistemului de operare al celor de la Loewe.

Aplicatia Smart TV Loewe pentru smart phone si tablete Android si iOS

Aplicatia Smart TV Loewe pentru smart phone si tablete Android si iOS

Televizoarele smart ale marcii premium germane Loewe pot fi cumparate in Romania exclusiv online de la www.eMAG.ro.

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *