Cum arata cel mai mare televizor OLED curbat din lume? 13 metri inaltime 8 metri latime!

Cum arata cel mai mare televizor OLED din lume? 13 metri inaltime 8 metri latime! O diagonala imensa de 15,26 metri, adica 1526 cm! Un panou informativ unic, instalat pe Aeroportul Internațional Incheon, demonstreaza avantajele tehnologiei OLED pentru milioane de călători. LG Electronics (LG), cel mai mare producător de televizoare OLED, a prezentat la Aeroportul Internațional Incheon din Coreea de Sud două dintre cele mai mari ecrane TV OLED din lume. LG a lucrat împreună cu cunoscuta firmă franceză de design, Wilmotte & Associés, pentru realizarea masivelor structuri care decorează terminalul principal al aeroportului.

(P) oferta Televizoare premium LG

Fiecare dintre aceste panouri este realizat din 140 de ecrane OLED curbate a câte 55 de inci, rezultatul fiind un panou TV de 13 metri înălțime și 8 metri lățime, echivalentul a 3 containere de transport. Pe cele două ecrane curbate va fi afișat conținut special realizat pentru a scoate în evidență toate avantajele tehnologiei OLED, conținut precum focuri de artificii pe fundalul unui cer întunecat. Iar pentru că fiecare pixel al ecranelor OLED emite propria lumină, iluminarea LED din spatele panoului nu este necesară, cele două ecrane fiind astfel mult mai ușoare și flexibile, permițând agățarea cu ușurință a acestora de tavan. Aceste ecrane OLED se potrivesc perfect în contextul tehnologiei avansate a acestui deceniu, iar tehnologia OLED este un exemplu extraordinar în acest sens.

(P) OLED LG TV on amazon.co.uk

“În timp ce cel mai mare panou informativ OLED din lume este cu siguranță un motiv de mândrie, noi suntem încântați și de oportunitatea de a prezenta călătorilor din întreaga lume magia ecranelor OLED,” a declarat Ro Se-Yong, vice președinte senior și șef al diviziei de soluții business-to-business din cadrul LG Electronics. “Beneficiile tehnologiei OLED pot fi doar experimentate, nu pot fi descrise prin simple cuvinte.”

Display-urile de calitate din componența noilor televizoare LG OLED stabilesc noi standarde pentru următoarea generaţie de televizoare, generând interes în întreaga lume. Motivul pentru care televizoarele smart LG OLED au devenit cele mai inovative produse de pe piaţa televizoarelor este unul simplu. Televizoarele LG OLED aduc un nou standard de clasă, oferind cea mai bună calitate a imaginii cu niveluri de negru perfect, raport infinit al contrastului şi cele mai naturale culori.

Televizoarele LG OLED au jucat un rol esențial în iniţierea unei noi ere a televizoarelor din poziția de lider de piață. Aşa cum a fost anunţat în cadrul fiecărui salon tehnologic din 2013 încoace, LG plănuieşte să îşi extindă an de an gama de televizoare OLED cu zeci de modele diferite de televizoare 4K OLED sau mai nou chiar televizoare 8K OLED care vor satisface nevoile tuturor tipurilor de telespectatori – modele flexibile, curbate sau plate cu diagonale de 55, 65, 77 sau 98 de inci (precum în cazul modelului Smart TV LG G6 Signature lansat la CES 2016). Tehnologii care se vor regăsi în cadrul viitoarelor televizoare OLED vor continua să surprindă şi să domine piaţa mondială a televizoarelor OLED.

Iar cum fapta e ca şi vorba, cei de la LG vor termina în maxim 2 ani fabrica de display-uri OLED din Coreea de Sud, după o investiţie monstru de peste 8,7 miliarde de dolari, asigurandu-şi astfel locul de lider în top-ul producătorilor de display-uri OLED pentru o lunga perioadă de timp de acum înainte.

(P) oferta Televizoare premium LG

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul