Ce este functia Time Shift?

Funcția Time Shift la televizoare reprezintă capacitatea de a înregistra și de a opri temporar un program TV în timp real, permițându-vă să reveniți și să reluați vizionarea mai târziu. Aceasta vă oferă flexibilitatea de a întrerupe un program TV live și de a reveni la el mai târziu sau de a sări peste părți pe care le-ați putea rata. Funcția Time Shift este utilă în special atunci când doriți să întrerupeți vizionarea unui program în timp real, dar să reveniți la el mai târziu, cum ar fi atunci când trebuie să faceți o pauză sau să răspundeți la un apel telefonic.

Funcția Time Shift necesită, de obicei, un dispozitiv de stocare, cum ar fi un hard disk extern sau o unitate flash USB, pentru a înregistra conținutul TV în timp real. Această funcție vă permite să înregistrați și să păstrați programele TV pentru o perioadă specificată, astfel încât să le puteți viziona mai târziu. Cu ajutorul telecomenzii, puteți sări înainte sau înapoi în conținutul înregistrat pentru a găsi momentele dorite.

flanco.ro/

Este important să verificați dacă televizorul dvs. are funcția Time Shift și să înțelegeți cum să o utilizați, deoarece caracteristicile pot varia în funcție de modelul și producătorul televizorului.

Ce modele de televizoare au funcția Time Shift?

Sunt modele de televizoare care au acest spațiu de stocare încorporat, de regulă (dar nu obligatoriu) în cazul televizoarelor smart. Samsung, Allview, Philips, LG, TCL toate au această funcție Time Shift, cu denumirea consacrată sau rebranduită.

Merită să utilizezi Time Shift?

Time Shift poate fi util pentru cei care doresc flexibilitate în vizionarea programelor TV și nu doresc să rateze momente importante. Cu toate acestea, nu este esențială pentru toată lumea, iar importanța sa poate varia în funcție de preferințele personale. Este important să evaluați dacă această funcție se potrivește nevoilor dvs. și să decideți dacă meritați să investiți într-un televizor cu această funcție sau într-un dispozitiv suplimentar pentru Time Shift. Am utilizat funcția time shift la meciurile de fotbal al FCBS-ului. Eram în urmă cu vreo 5 minute iar experiența a fost groaznică, să auzi de la vecini GOOOOOL cu 5 minute înainte. În cazul altor situații, conținuturi video, persoane, și pentru cei ce nu reușesc să programeze televizorul să înregistreze automat, merită.

Time Shift Allview

Aici, televizoare ieftine cu funcția Time Shift.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *