Cel mai subtire televizor, cat o foaie de hartie, Smart TV-ul LG W7 OLED

Cel mai subtire televizor din lume, subtire cat o foaie de hartie este Smart TV-ul LG W7 OLED. Tocmai cand credeai ca un televizor nu poate fi mai subtire, LG lanseaza in Las Vegas la CES 2017 un nou model premium (practic flagship-ul LG al anului 2017 in industrie), televizor cu care se rescrie astfel definitia cuvantului subtire.

Televizoare Premium la preturi corecte

Cel mai nou model de televizor LG, W7 OLED, a fost prezentat în Las Vegas la CES 2017 și va oferi patru tipuri de tehnologii pentru a ridica stacheta in ceea ce priveste suportul HDR: HDR10, Dolby Vision, Hybrid Log Gamma și noua tehnologie Advanced HDR de la Technicolor.

Aditional, modelul va avea un soundbar Dolby Atmos, aratand practic ca LG imbratiseaza standardul Dolby atat in ceea ce priveste sunetul (Dolby Atmos) cat si in ceea ce priveste imaginea (Dolby Vision). Pe lângă funcționaliățile de sunet surround, soundbar-ul va putea fi utilizat ca un centru de conectivitate, fiind prezente patru porturi HDMI, o mufă pentru antenă, 3 porturi USB, 2 porturi Composite, un port de internet LAN ethernet dar și porturi audio optice (incluzand mini jackul RS232C).

LG W7 OLED are eticheta UHD Alliance’s Premium, ceea ce indică faptul că respectă toate standardele autoimpuse de cei mai mari producatori din lume, inclusiv un ecran de 10 biți și un nivel de luminozitate de 500 nits.

LG W7 ruleaza sistemul de operare propriu LG webOS insa in varianta 3.5, sistemul de sunet este in format 4.2 cu 60W RMS, inglobeaza tehnologii proprii de varf LG (Picture-On-Wall, Active HDR with Dolby Vision™, Perfect Black, Cinematic Color, Billion Rich Colors, Ultra Luminance, Pixel Level Dimming), telecomanda Magic Remote este evident inclusa (parerea noastra este ca ar fi culmea mercantilismului sa fie achizitionata separat tinand cont ca pretul acestui model va fi foarte piperat)

Atunci cand il privesti, cu greu poti realiza ca este chiar un televizor functional si nu doar o imagine sau accesoriu pe care il gasesti in magazinele de mobila. Pixelii OLED isi creaza propria lumina si pot fi stinsi individual astfel incat sa creeze un contrast fantastic si cel mai negru negru. LG W7 OLED este totodata primul televizor ce reuseste sa uneasca ambele tehnologii Dolby (Atmos si Vision) in acelasi timp, aducand experienta cinematografica perfecta in livingul tau.

Televizoare Premium la preturi corecte

Modelul LG W7 va fi cel mai subțire televizor OLED de la LG, care va fi produs în 2017, dar nu va fi singurul model. LG a anunțat producerea mai multor modele între care G7, E7, B7 și C7. LG B7 și C7 vor fi modele mai de buget, accesibile din punct de vedere al preturilor, ce isi doresc sa inlocuiasca modelele B6 și C6 produse în 2016.

Seriile de televizoare LG E7 și LG G7 vor avea soundbar integrat. Modelul premium, LG W7 OLED va fi disponibil în versiuni de televizoare cu diagonala de 65 și 77 inch, iar livrările vor începe în cursul acestui an.

Mai multe televizoare LG vei gasi la www.flanco.ro, www.evomag.ro, Dwyn.ro, www.emag.ro si www.cel.ro.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Care sunt caracteristicile importante când alegi un televizor smart de - […] televizor cât mai subțire poate fi de mare efect în livingul […]

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *