Cele mai bune Smart TV Samsung în funcție de buget (preț)

Să alegi un televizor în funcție de buget este o sarcină dificilă. Ce opțiuni aveți dacă v-ați decis deja cu privire la brand? Cele mai bune Smart TV Samsung: dintr-o ofertă disponibilă de peste 350 de televizoare Samsung disponibile în magazinele online, lista scurtă. Modele de la 900 de lei și până la 8K-urile miniled sau OLED din gama premium, vei avea de unde alege mai ușor.

Vei găsi în acest articol cel mai bun model de Smart TV Samsung pentru fiecare categorie de preț, cu mențiunea că am păstrat o plajă mai largă în filtrare să cuprindem și eventualele reduceri de prețuri (de ex . în gama 8000-11000 lei veți putea identifica și modele de 6500 de lei după aplicarea reducerilor).

flanco.ro/

Cele mai bune Smart TV Samsung

Cel mai ieftin Samsung: Full HD 32T5302

Cel mai ieftin televizor Samsung este modelul LED 32T4302 de 80 cm având un preț de aproximativ 200 EUR. Acest model a călătorit în timp din anii 2000, ținând cont de rezoluția HD și a designului butucănos. Este genul de televizor smart pe care îl găsești într-o pensiune sau într-un birou de funcționari. Este recomandat persoanelor ce își rezumă experiența de vizionare la canalele TV digitale (fără 4K sau Full HD sau pentru o cameră de oaspeți. O opțiune mai bună, și pentru câțiva zeci de lei în plus ar reprezanta-o achiziția unui Full HD Samsung,  LED-ul 32T5302 de aceași diagonală.

Pentru cei ce caută un televizor cu nume, cu o cheltuială minimă dar capabilități decente atunci, LED-ul 32T5302 de 80 de cm ete opțiunea recomandată.

Cele mai ieftine Samsung 4K: AU7092

Urcând în specificații, ajungem la cel mai ieftin televizor Samsung 4K, modelul 43AU7092 un smart TV care începe să arate cât de cât ca televizoarele anilor 2020. Seria AU7092 din care fac parte 43AU7092, 50AU7092, 55AU7092 și 65AU7092 sunt primele care beneficiază de procesorul Crystal Processor 4K atât de necesar în îmbunătățirea culorilor, ratei de răspuns și upscaling-ului imaginilor non-native 4K către rezoluția maximă Ultra Full HD.

Nu doar procesorul și rezoluția sunt incluse în diferența de preț de 100 de euro față de LED-urile de mai sus ci și standardele de imagine HDR (incluzând HDR10+) precum și aplicațiile Samsung de îmbunătățire a sunetului precum Q-Symphony. Q-Symphony îmbunătățește puternic experiența audio în cazul în care achiziționați un soundbar compatibil prin integrarea și orchestrarea plăcilor de sunet ale mai multor dispozitive compatibile într-un singur sistem de sunet pentru o experiență îmbunătățită audio. Acest model este cu adevărat un TV smart, pe lângă aplicațiile de streaming, televizorul fiind pregătit pentru gaming, prezentări, conectare rapidă la orice device-uri datorită numeroaselor opțiuni (wifi, bluetooth, HDMI, USB sau conectică audio).

Pentru cei ce își doresc un Samsung 4K ieftin, atunci 43AU7092 este cea mai bună variantă iar in funcție de diagonala dorită (până la 65 inch) nu veți cheltui mai mult de 2500 de RON.

Cel mai bun Smart TV Samsung mid-range: 50Q80C

La un smart TV, termenul “mid-range” se referă la categoria de preț și specificații a televizoarelor care se situează undeva între modelele de top de gamă înaltă și cele de buget. Cu alte cuvinte, televizoarele mid-range sunt concepute să ofere un echilibru între calitate și preț.

Cel mai recomandat televizor Samsung din această categorie face parte din seria QLED (Q). Aceasta este împărțită în modelele entry-level Q60 și vârful de tehnologie Q90. Modelul propus de noi este Samsung 50Q80C, lansat în 2023, cu o diagonală de 125cm, SAMSUNG QLED 50Q80C. Acesta se desprinde puternic de seria Q60 prin specificații și performanțe, fiind un televizor (nu prea ieftin) dar unul pe care să te bazezi în următorii ani:

 • Qled-ul 50Q80C redă cu adevărat cele mai multe culori posibile într-un smart TV, datorită layer-ului de celule cuantice care însoțește panelul LED iluminat prin tehnologia Direct Full Array. Astfel, ecranul nu este iluminat din laterale ci din spatele ecranului, reușind să concentreze mai bine lumina, culoarea, crearea de contrast ca în cazul panelurilor mai ieftine. Singurul minus al acestui televizor este faptul că nu se bazează pe miniled, evident acestea făcând parte din seria de modele mai scumpe, premium.
 • procesorul este de tip AI (Neural 4K Processor) ceea ce se traduce printr-o capacitate mai mare de a înțelege imaginea primită și în timp real o decodeaza și îmbunătățește pentru detalii perfecte;
 • nu doar imaginea uimește la acest televizor ci și sunetul care chiar și în lipsa unui soundbar este profund, puternic, sincronizat și potențat de 9 tehnologii de îmbunătățire printre care și standardul Dolby Atmos, un must-have în orice device audio de fidelitate înaltă;
Cele mai bune Smart TV Samsung în funcție de buget (preț)

Cel mai bun televizor Samsung din gama mid-range este QLED-ul 50Q80C, la un preț OK-ish oferă performanțe ridicate și experiențe complete audio/video/gaming și de conectivitate. O alternativă în aceași gamă de preț este și NeoQLED-ul de 43 de inch, Neo QLED 43QN90C (miniled panel)

Premium Smart TV: Cel mai bun OLED Samsung

Intrăm acum în categoria de televizoare premium, al “celor mai cele” modele de la Samsung, unde și prețul ajunge în zona numerelor cu 5 cifre. OLED-ul Samsung 65S95C chiar și în promoție, ajunge să coste undeva la 10.000 RON, deloc puțin. Însă, cei ce își doresc un televizor care să impresioneze iar Black Friday este o zi importantă pentru ei, ar trebui să aibă acest televizor pe lista scurtă.

Cel mai bun Samsung Smart TV (OLED)
 • contrast puternic (apanajul ecranelor OLED), o rată de refresh de 100Hz care nu obosește ochiul chiar și în cazul utilizării pentru jocuri;
 • eficiență energică pentru un panel de asemenea dimensiuni (163 cm);
 • 70W putere al sistemului audio cu cele mai noi tehnologii audio;
 • design minimalist premium, ultra-subțire și integrare Smart Home;

OLED-ul Samsung 65S95C nu este un televizor ieftin, însă este un televizor complet și va fi punctul central al oricărui living. Cost: cam cât alte două televizoare smart din gama medie.

Samsung 8K: Smart TV Neo QLED 65QN900B

Chiar dacă acest model (Neo QLED 65QN900B) nu ajunge la performanțele celui prezentat anterior (dar este și mai ieftin cu 20%), ne gândim că există suficient de mulți pentru care rezoluția este totul. De aceea, merită menționat modelul Neo QLED, bazat pe miniled-urile ce pot reda rezoluția 8K.

Cel mai bun 8K Samsung 65QN900B
 • cea mai mare rezoluție comercială în piață pe un display generos de 163 cm.
 • ca și minusuri: contentul 8K nu a ajuns încă standard, și nici nu estimăm că se va întampla în următorul an;
 • Standard imagine Quantum HDR 4000, milioane de nuante pe zeci de milioane de pixeli al unui ecran miniled;
 • perfect pentru jocuri si perfect în spații foarte luminoase, unde tehnologia anti-reflexie este un must;
 • poate cea mai bună senzație 3D al unui display non-3D.
 • un alt minus, un preț destul de mare pentru un televizor care, din motive obiective, nu își va arăta potențialul la maxim în ceea ce priveste redarea programelor TV (upscaling-ul inteligent va compensa parțial acest minus).

Alegerea unui televizor în funcție de buget poate fi o sarcină dificilă însă dacă sunteți deja “setați” pe brandul Samsung, sperăm că vă va fi mai ușor să vă concentrați decizia pe modelele care contează.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

 1. Cele mai bune marci si modele de televizoare in 2023 - […] Cele mai bune televizoare Samsung in functie de buget […]

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *