Ce este Samsung Q-Symphony? La ce ajută?

Cu siguranță în multe review-uri citite pe site-ul nostru (și nu numai), ați văzut drept argumente pro achiziționării un televizor sau a unui soundbar Samsung, mențiunea Q-Symphony. Dacă nu am fost foarte detaliați în respectivele recenzii, o vom face acum, răspunzând la întrebări precum:

Ce este Q-Symphony?

Q-Symphony este o tehnologie dezvoltată de Samsung care permite integrarea și orchestrarea plăcilor de sunet ale mai multor dispozitive compatibile într-un singur sistem de sunet pentru o experiență îmbunătățită audio. Această tehnologie a fost lansată in 2020 și este disponibila pe unele modele de televizoare Samsung dar și pe telefoane, tablete si laptop-uri.

flanco.ro/

Cum funcționează Q-Symphony?

Q-Symphony funcționează prin intermediul unei tehnologii numite “sonic union”, care permite plăcilor de sunet ale diferitelor dispozitive să lucreze împreună pentru a produce un sunet mai puternic și mai clar.

De exemplu, dacă folosești un soundbar Samsung care are Q-Symphony împreună cu un televizor Samsung care are, de asemenea, aceasta tehnologie, plăcile de sunet ale acestor dispozitive vor lucra impreuna pentru a produce un sunet mai puternic si mai clar atunci cand asculti muzica sau vezi un film pe televizor.

Q-Symphony este disponibil atunci când conectați bara de sunet la televizor folosind un cablu HDMI, un cablu optic sau chiar și prin Wi-Fi. De asemenea, va trebui să schimbați sursa de pe bara de sunet.

Odată ce bara de sunet a fost conectată și D.IN este setat, „TV+Soundbar” va apărea în meniul Ieșire sunet al televizorului. Selectați opțiunea corespunzătoare. Acum Q-Symphony se va activa și veți auzi un sunet surround uimitor.

Care sunt avantajele Q-Symphony?

In general, Q-Symphony este o tehnologie care permite obtinerea unui sunet mai puternic si mai clar prin intermediul mai multor dispozitive conectate, ceea ce poate imbunatati experienta de ascultare a muzicii sau vizionarea de filme.

Inconjoară-te cu un sunet complet, atât de la televizor cât și de la soundbar, redate într-o armonie perfectă. Q-Symphony permite într-un mod unic difuzoarelor televizorului și soundbar-ului sa functioneze simultan, pentru o acoperire mai buna, fara a dezactiva difuzoarele TV.

Nu, când conectați aceste dispozitive Q-Symphony, nu trebuie să dezactivați sunetul televizorului pentru a evita acel efect deranjant de ecou ca în multe alte cazuri de incompatibilitate. Drept urmare, difuzoarele televizorului funcționează împreună cu difuzoarele barei de sunet și vă puteți bucura de un sunet foarte puternic, rotund și spațial.

Mai mult decât atât, datorită SpaceFit Sound poți reda un sunet mai clar, captivant și armonios prin optimizarea automată a sunetului, pentru a se potrivi livingroom-ului tău iar un televizor de calitate Samsung cu subwoofer încorporat se poate calibra automat împreună cu soundbar-ul, pentru a oferi oricărui spațiu un bas puternic.

Modele de Smart TV-uri cu Q-Symphony integrat

Televizoarele Samsung produse începând cu anul 2022 au integrată această tehnologie. Orice model de QLED, Neo QLED, miniled al unui televizor Samsung 4K este pregătit să ofere o experiență audio îmbunătățită. Tot ce rămâne de făcut este să alegeți un model Q-Symphony care să răspundă și la nevoile dvs. specifice dpdv al calității imaginii și diagonalei. Noi vă recomandăm modelele de televizoare Samsung compatibile Q-Symphony și considerate în review-uri drept Best Buy-uri:

Soundbar-uri compatibile Q-Symphony

Veți identifica soundbar-urile compatibile cu tehnologia Q-Symphony după codul acestora, marcate cu Q. Dintre soundbarurile Samsung, vă recomandăm următoarele modele:

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cele mai bune Smart TV Samsung în funcție de buget (preț) - […] HDR (incluzând HDR10+) precum și aplicațiile Samsung de îmbunătățire a sunetului precum Q-Symphony. Q-Symphony îmbunătățește puternic experiența audio în…

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *