Televizor 2023 Samsung Neo QLED QN90C

Samsung Neo QLED QN90C este un televizor 4k de înaltă calitate lansat în 2023. Înlocuiește modelul Samsung QN90B QLED în gama de produse Samsung, dar are mai multe în comun cu modelul Samsung QN85B QLED. Este disponibil într-o gamă largă de dimensiuni, începând de la 43 până la 85 de inci, astfel încât există un model pentru orice utilizator, spatiu sau scop personal sau comercial. De mentionat ca modelele de televizoare prezentate au preturi intre 6500 si 24000 RON.

Despre Neo QLED QN90C, modele si diagonale

Televizoarele Neo QLED de la Samsung sunt printre cele mai impresionante modele disponibile pe piață. Seria QN90C este un exemplu perfect, oferind o experiență de vizionare remarcabilă datorită tehnologiei QLED și a funcțiilor inteligente de ultimă generație.

flanco.ro/

Neo QLED este tehnologia de afișare a imaginilor folosită de Samsung la unele dintre cele mai noi modele de televizoare. Această tehnologie se bazează pe un panou LED cu o densitate mai mare de pixeli și folosește un strat subțire de materiale nanostructurate pentru a îmbunătăți calitatea imaginii, contrastul și luminozitatea. Aceasta îi permite să ofere o gamă de culori mai largă, un negru mai profund și mai multă precizie în culorile mai deschise, ceea ce face ca imaginile să fie mai detaliate și mai clare. Neo QLED este considerată o evoluție a tehnologiei QLED, care a fost introdusă anterior de Samsung.

Seria QN90C a fost lansata in 2023 si este alcatuita din modelele 43QN90C, 50QN90C, 55QN90C, 65QN90C, 75QN90C si 85QN90C, si la lansare (Mai 2023) au preturi intre 6500 si 24000 RON.

Oferta QN90C43QN90C, 50QN90C, 55QN90C, 65QN90C, 75QN90C, 85QN90CMiniLED 4KFlanco, eMAG144Hz

Pe lângă performanța sa excelentă în ceea ce privește imaginea, televizorul Neo QLED Samsung QN90C are și o interfață intuitivă și ușor de utilizat. Smart Hub-ul Samsung oferă o gamă largă de opțiuni de streaming, este ideal pentru jocuri, are un sistem de sunet performant și asistența vocală Bixby și Amazon Alexa.

Design Neo QLED Samsung QN90C

În plus, designul elegant al televizorului QN90C QLED face ca acesta să fie o adiție minunată pentru orice cameră. În ciuda dimensiunilor mari, televizorul are un aspect subțire și modern, iar marginile înguste asigură o experiență de vizionare fără întreruperi.

Televizor Samsung Q90C

Samsung QN90C are un design premium, care arată excelent în orice locație. Suportul hexagonal subțire arată bine și ocupă foarte puțin spațiu. Televizorul folosește designul Samsung NeoSlim, făcându-l incredibil de subțire. Practic, acesta este rezultatul luminii de fundal LED mini, care ajută foarte mult la minimizarea grosimii sale totale. Ca rezultat, panoul a măsurat doar 1,06 inchi (2,7 cm), făcându-l să arate grozav dacă este plasat pe un perete cu ajutorul unui sistem special de prindere.

Marginile sunt incredibil de subțiri, ceea ce ajută televizorul să se integreze în designul camerei. Suportul este subțire și nu ocupă mult spațiu. Din păcate, suportul standard nu susține bine televizorul, deoarece acesta se clatină mult, de aceea recomandam montarea televizorului pe un suport de perete.

Procesor si optimizari AI

Televizorul premium QN90C Neo QLED este alimentat de procesorul Neural Quantum Processor 4k de la Samsung, introdus pentru prima dată în 2022 și este proiectat pentru a oferi o îmbunătățire a calității imaginilor, optimizată pe scenă cu scenă. La fel ca și alte televizoare Samsung, utilizează sistemul de operare de productie proprie Tizen OS, care oferă o selecție mare de aplicații și jocuri. Este compatibil cu asistenții vocali Bixby și Alexa, și suportă noul standard smart home Matter, astfel încât puteți controla toate dispozitivele inteligente compatibile de pe televizorul dvs.

Calitatea Imaginii Neo QLED QN90C

Televizorul Samsung Neo QLED 50QN90C este un televizor excelent pentru majoritatea utilizărilor. Este excelent pentru vizionarea filmelor sau jocurile într-o cameră întunecată, datorită raportului de contrast ridicat. De asemenea, este o alegere excelentă pentru o cameră luminoasă, datorită luminozității sale ridicate și gestionării superbe a reflexiilor, astfel încât reflexiile nu sunt o problemă atunci când vizionați emisiuni TV sau sporturi în timpul zilei.

Televizorul Samsung QN90C QLED este capabil să producă imagini HDR impresionante, cu o gamă dinamică ridicată (HDR) și un nivel de luminozitate impresionant. Acesta are și o funcție de atenuare a fundalului care îmbunătățește contrastul și oferă detalii mai precise în zonele mai întunecate ale imaginii.

Are un unghi de vizualizare foarte bun, astfel încât puteți merge în jurul televizorului sau puteți viziona ceva cu un grup de persoane fără să vă faceți griji că imaginea se va estompa de pe laturi. În cele din urmă, este excelent pentru jocuri, datorită întârzierii reduse a intrării, timpului de răspuns rapid și unei selecții impresionante de caracteristici de gaming. Samsung QN90C este un televizor excelent care oferă o calitate fantastică a imaginii în general. Este costisitor, dar există foarte puține televizoare pe piață care se apropie de a oferi aceeași combinație de calitate a imaginii și funcții suplimentare.

Seria QN90C Neo QLED vine cu tehnologia avansată Quantum Matrix, care optimizează culorile și contrastul, oferind un nivel impresionant de detaliu și o experiență de vizionare uimitoare.

Dacă sunteți în căutarea unui televizor care să ofere o calitate superioară a imaginii și funcții inteligente avansate, seria QN90C Neo QLED de la Samsung ar trebui să fie luată în considerare. Cu dimensiuni diferite de ecran și tehnologie avansată, aceste televizoare oferă o experiență de vizionare uimitoare și satisfacerea nevoilor dvs. de divertisment la domiciliu.

Iar ecranul perfect optimizat Anti Reflection iti permite sa urmaresti continutul tau preferat cu mai putine distrageri, datorita filtrelor anti-glare, care minimizeaza reflexia luminii chiar si in conditii de luminozitate ambientala puternica.

QN90C excelent pentru jocuri

Samsung QN90C este excelent pentru jocuri, datorită input lagului foarte scazut, a timpului de răspuns rapid și selecției impresionante de funcții pentru jocuri. Samsung QN90C este un televizor excelent care oferă o calitate fantastică a imaginii în general. Este scump, dar există foarte puține televizoare pe piață care se apropie de oferirea aceleiași combinații de calitate a imaginii și caracteristici suplimentare.

Televizoarele Samsung QLED sunt cunoscute pentru calitatea imaginii și tehnologia lor avansată, iar modelul QN90C nu face excepție. Acest televizor oferă o experiență vizuală impresionantă, cu imagini de înaltă calitate și o gamă largă de culori vii și luminoase.

Unul dintre cele mai bune aspecte ale acestui televizor este performanța sa în ceea ce privește jocurile video. Acesta are o rată de refresh de 120 Hz, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune televizoare pentru jocuri. De asemenea, tehnologia VRR (rata variabilă de refresh) ajută la evitarea efectelor de screen tearing, asigurând o experiență de joc lină și fără întreruperi.

Sistemul de sunet TV QN90C

Televizoarele Samsung QN90C Neo QLED vin echipate cu un sistem de sunet puternic și impresionant, oferind o experiență audio captivantă care completează perfect calitatea imaginii. Aceste televizoare sunt dotate cu difuzoare frontale de înaltă calitate care oferă o putere totală de 60 de wați și un sistem de sunet 4.2.2 canale, cu suport pentru Dolby Atmos, ceea ce înseamnă că televizorul poate reda sunetul dintr-o varietate de surse deasupra și de jur împrejurul ta.

În plus, Samsung QN90C Neo QLED oferă o serie de funcții audio suplimentare care îmbunătățesc experiența de vizionare. Acestea includ un mod de sunet adaptiv care poate ajusta volumul pentru a se potrivi nivelului de zgomot ambiental din încăpere și un mod de dialog clar, care face ca dialogurile să fie mai ușor de auzit în timpul filmelor și emisiunilor TV.

În concluzie, sistemul de sunet al televizoarelor Samsung QN90C Neo QLED este unul dintre cele mai bune din clasa sa, oferind o calitate audio excelentă și o serie de funcții suplimentare care îmbunătățesc experiența de vizionare.

Chiar si asa, daca iti doresti o experienta de vizionare a televizorului cu adevarat imersiva, atunci achizitia unui soundbar ar putea fi o investitie excelenta. Oferind sunet clar si puternic, mult peste calitatea sunetului oferit de difuzoarele incorporate ale televizorului, un soundbar poate transforma intregul aspect al experientei de vizionare. Este o optiune excelenta pentru cei care doresc sa auda detaliile si efectele sonore ale unui film sau unui joc in mod clar si autentic. In plus, un soundbar poate fi usor de instalat si de utilizat, fiind compatibil cu majoritatea televizoarelor. Deci, daca iti doresti o experienta de vizionare cu adevarat captivanta, un soundbar poate fi exact ceea ce ai nevoie.

Părerea noastră despre QN90C

Review si pareri Samsung Neo QLED Q90C
Review si pareri Samsung Neo QLED Q90C

În concluzie, televizorul Samsung QN90C QLED este o alegere excelentă pentru cei care caută o experiență de vizionare de înaltă calitate și o performanță excelentă în ceea ce privește jocurile video. Cu o gamă largă de opțiuni de streaming, o interfață ușor de utilizat și un design elegant, acest televizor este o adiție excelentă pentru orice cameră. Daca esti interesat sa achizitionezi un astfel de televizor, vezi magazinul recomandat si parerile utilizatorilor de aici pentru a afla mai multe detalii si pentru a comanda un Samsung Neo QLED astazi.

Seria QN90C a fost lansata in 2023 si este alcatuita din modelele 43QN90C, 50QN90C, 55QN90C, 65QN90C, 75QN90C si 85QN90C, si la lansare (Mai 2023) au preturi intre 6500 si 24000 RON.

Oferta QN90C43QN90C, 50QN90C, 55QN90C, 65QN90C, 75QN90C, 85QN90CMiniLED 4KFlanco, eMAG144Hz
evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Cele mai bune marci si modele de televizoare in 2023 - […] Samsung QN90C QLED: este un televizor de top din seria QLED, ce oferă un contrast excelent, culori bogate și…
  2. Recenzie Samsung OLED (2023) 55S90C si 65S90C - […] Review […]

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *