Scurt Review Televizor LED Smart Samsung, 48JU6480 4K UltraHD de 121 cm

Televizorul Smart mid-range Samsung LED TV 48JU6480 este unul dintre televizoarele Smart cu rezolutie 4K Ultra HD din gama 2015, cel mai abordabil din punct de vedere al pretului platit. Dar chiar si asa, televizorul este bine echipat, cu multe tehnologii revolutionare ce caracterizeaza modelele de televizoare mai scumpe ale producatorului sud-corean, cu un suport multimedia foarte diversificat si WiFi integrat. Cu o diagonala a ecranului plat de 121 de cm se incadreaza perfect chiar si in cazul apartamentul de dimensiuni mai mici, trecand astfel granita standardului de 81 de cm cu care ne-am obisnuit in ultimii ani. Ca si design, Samsung 48JU6480 arata foarte bine, rama este ingusta, iar culoarea neagra il face deosebit de versatil in orice interior.

Detalii si Pret Samsung 48JU6480 4K Smart TV

 

Smart 4K TV Samsung 48JU6480

Calitatea imaginii inscrie modelul Samsung 48JU6480 printre modelele cunoscute de clientii Samsung de televizoare cu imagine ireprosabila, datorita ultimelor tehnologii de procesare a imaginii Mega Contrast, Micro Dimming Pro, Ultra Clear Panel, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode, Natural Mode Support, UHD Upscaling, Pur Color. Sunetul este bine calibrat prin cele doua boxe de 10W fiecare (2x10W RMS) si potentate de tehnologia Dolby Digital Plus.

Părerea noastră este că datorita procesorului Quad-Core, televizorul Samsung 48JU6480 4K Smart TV se misca extraordinar de bine, gratie insa si sistemului de operare propriu Samsung Tizen. Iar calitatea imaginii, conform sistemului propriu standardizat Samsung, PQI 1000 spune multe despre ceea ce puteti obtine de la acest televizor. Chiar daca acest PQI – picture quality index – este un instrument propriu de “masurare” a calitatii imaginii, prin faptul ca acest indice este peste cel al altor modele Samsung din aceasi categorie de pret, ba chiar si peste ale televizoarelor mai scumpe din gama Samsung 2015, ne putem da seama foarte usor ca Samsung 48JU6480 4K Smart TV este un best buy.

Imaginile non-native 4K se “upscaleaza” aproape perfect, caz in care veti putea observa diferentele dintre un Full HD si 4K chiar si in cazul in care piata inca sufera din lipsa continutului video filmat la rezolutie 4K Ultra HD. Iar faptul ca veti beneficia de 4 mufe de intrare HDMI (vs 3 ca in cazul altor modele) va va ajuta foarte mult pe masura ce veti incepe sa accesorizati televizorul cu un soundbar, blu-ray sau daca simtiti nevoia cu un Chromecast sau Apple TV.

Televizorul Smart mid-range Samsung LED TV 48JU6480 este unul dintre televizoarele Smart cu rezolutie 4K Ultra HD din gama 2015, cel mai abordabil din punct de vedere al pretului platit. Samsung 48JU6480, un televizor cu PQI 1000, ce caracterizeaza seria premium (SUHD Samsung), insa la un pret accesibil. Iar daca il gasiti la pret redus datorita unei oferte, merita sa nu ezitati. Nu veti regreta odata ce l-ati configurat in casa dvs.

Televizorul Samsung 48JU6480 beneficiaza in plus de un tuner digital (DVB-T2, DVB-S/S2, DVB-C, DVB-T) pentru receptia transmisiilor TV digitale, conexiune Wi-Fi integrata ce permite o navigare rapida pe internet, 3 porturi USB 2.0 pentru redarea continutului multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern, slot CI+ (il veti aprecia daca sunteti de exemplu client de transmisiune prin cablu al UPC sau RDS-RCS), dar si de suport VESA 400×400 pentru a putea fi instalat direct pe perete, in cazul in care doriti sa il fixati intr-un wall support.

Detalii si Pret Samsung 48JU6480 4K Smart TV

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul