eMAG are in oferta un televizor 8K de 65 de inch la pret de 4K! (review 8K LG 65NANO963PA)

Televizorul LG NanoCell 65NANO963PA este un model inovator lansat de LG, care impresionează prin performanțele sale avansate și oferă o experiență de vizionare uimitoare în rezoluție 8K. Cu toate acestea, ceea ce face TV-ul LG NanoCell 65NANO963PA cu adevărat special este oferta de preț limitată la eMAG (link), care îl aduce la prețul unui model 4K., fiind astfel o opțiune cu adevărat atractivă pentru pasionații de tehnologie.

Performanțe uimitoare în rezoluție 8K: Televizorul 65NANO963PA aduce imagini detaliate și clare, datorită rezoluției 8K. Această tehnologie de vârf oferă o densitate de pixeli ridicată, aducând fiecare detaliu la viață. Indiferent dacă vizionezi filme, joci jocuri sau urmărești evenimente sportive, vei fi captivat de claritatea și realismul imaginilor.

flanco.ro/

Design elegant și ecran imersiv: Cu un design subțire și elegant, televizorul 65NANO963PA adaugă un aspect sofisticat oricărui decor. Ecranul său generos de 65 de inch îți oferă o experiență imersivă și captivantă, umplând camera cu imagini vii și vibrante. Indiferent dacă stai în centrul acțiunii în timpul filmelor de acțiune sau te bucuri de peisajele uluitoare ale documentarelor, televizorul te va impresiona cu calitatea vizuală excepțională.

Funcționalități avansate și tehnologii inteligente: Televizorul 65NANO963PA vine echipat cu tehnologii inteligente care îți facilitează navigarea și îți oferă acces la o gamă largă de conținut. Platforma webOS te ajută să explorezi și să găsești rapid conținutul preferat, iar funcția de căutare vocală îți permite să controlezi televizorul fără a folosi telecomanda. De asemenea, televizorul este compatibil cu asistenții vocali precum Google Assistant și Amazon Alexa, permițându-ți să interacționezi cu televizorul prin comenzi vocale simple.

Dimensiune generoasă a ecranului: Cu o diagonală de 164 cm (65 inch), ecranul televizorului 65NANO963PA oferă o experiență imersivă, completă, de cinematograf, umplând camera cu imagini captivante și realiste.

Tehnologie NanoCell: Televizorul utilizează tehnologia NanoCell, care asigură culori precise și vibrante, oferind o gamă de culori extinsă și o reproducere fidelă a tonurilor de negru.

100Hz Refresh Rate: Refresh Rate-ul de 100Hz permite o redare lină a imaginilor în mișcare rapidă, reducând efectul de blur și oferind o experiență de vizionare fluidă și clară.

Smart TV: Televizorul 65NANO963PA este echipat cu funcționalitate Smart TV, permițându-ți să accesezi și să navighezi prin diferite aplicații și conținut online direct de pe televizor. Poți accesa servicii de streaming, viziona videoclipuri pe YouTube și să interacționezi cu alte aplicații populare.

Procesor AI Quad Core: Televizorul beneficiază de un procesor AI Quad Core, care optimizează performanța și procesarea imaginilor, oferind o calitate excelentă a imaginii și o experiență rapidă și fluidă.

Tehnologie HDR: Tehnologia High Dynamic Range (HDR) îmbunătățește contrastul și luminozitatea, aducând detalii mai bogate în scenele întunecate și luminoase.

Conectivitate: Televizorul dispune de mai multe opțiuni de conectivitate, inclusiv HDMI, USB, Bluetooth și Wi-Fi, permițându-ți să conectezi dispozitive externe, să partajezi conținut și să te conectezi la rețea.

Sunet: Televizorul oferă sunet surround de înaltă calitate, permițându-ți să te bucuri de o experiență audio captivantă. De asemenea, televizorul este compatibil cu tehnologiile Dolby Atmos și DTS Virtual:X, care adaugă o dimensiune suplimentară sunetului.

Acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile tehnice ale televizorului LG 65NANO963PA, care îl fac o opțiune atractivă pentru cei care doresc o experiență de vizionare de înaltă calitate și funcționalități de ultima ora.

Televizor LG LED 65NANO963PA, 164 cm, Smart, 8K
Televizor LG LED 65NANO963PA, 164 cm, Smart, 8K la eMAG

Oferta de preț limitată: Ceea ce face televizorul 65NANO963PA cu adevărat special este oferta de preț limitată, care îl aduce la prețul unui model 4K. Această ofertă unică îți permite să te bucuri de calitatea și claritatea imaginilor 8K la un preț accesibil, făcându-l o opțiune cu adevărat atractivă pentru cei care doresc să experimenteze rezoluția 8K.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Care sunt caracteristicile importante când alegi un televizor smart de - […] 4K sau mai mare (8K): Un televizor smart de înaltă calitate ar trebui să ofere o rezoluție de minim…

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *