Philips 65PUS7120/12 Televizorul 4K Ultra HD cu Android Review Preturi si cateva pareri

Frumuseţea televizorului 4K Ultra HD Philips 65PUS7120/12 constă în savurarea fiecărui detaliu, motorul de procesare Philips Pixel Precise Ultra HD converteşte orice imagine de intrare în rezoluţie 4K UHD excepţională pentru ecranul tău. Televizorul Philips 65PUS7120/12 are un design ultramodern, si defineste perfect ultima serie de TV-uri a olandezilor de la Philips. Prin tot ceea ce ofera, Philips 65PUS7120/12 este un televizor de calitate si fara sa il folosesti iti lasa impresia unui televizor premium. Nu doar diagonala sa de 164 de cm este impresionanta, ci si calitatea imaginii si a sunetului, datorita celor mai noi tehnici si tehnologii de procesare a semnalului audio video. Vezi pretul la eMAG.ro, FlancoevoMAG, cel.ro si Badabum.

 

 

Date tehnice Philips 65PUS7120/12

 

Televizorul are un sistem audio de 20 W, dotat cu difuzoare surround și tehnologia DTS Premium sound. Procesorul Quad core poate susține o activitate multitasking intensa fara a pune in dezavantaj navigarea cursiva si rapiditatea in miscare a aplicatiilor Android. Memoria interna de 16GB este suficienta, spre deosebire de modelele Philips 5000, si veti ramane cu un pic mai mult de 10GB liber pentru noi aplicatii si stocare de date. Philips 65PUS7120/12 se poate conecta la internat atat prin cablu RJ-45 cat si printr-o conexiune wireless. Foarte usor. Conectivitatea este variată, vei avea 4 port-uri HDMI in concordanta cu cerintele unui UHD Premium 4K, un slot CI+, 3 port-uri USB și intrări Scart și component pentru o viitoare conectare la un soundbar. Parerea noastra este ca veti dori sa achizitionati ulterior (sau de ce nu, odata) cu acest televizor si un sistem de sunet, pentru ca atmosfera Ambilight si calitatea perfecta a imaginii 4K in 3D merita un partener pe masura si pentru alte simturi, nu doar cele vizuale.

Pretul eMAG.ro

Ca si accesorii, televizorul Philips 65PUS7120/12 vine in pachetul standard cu 2 perechi de ochelari 3D activi si telecomanda inteligenta cu senzor giroscopic si microfon pentru comenzile vocale.

 

Review Smart TV Philips 65PUS7120/12

 

Televizorul Philips 65PUS7120/12 Android 5.0 din seria 7000 dispune de o memorie internă cu capacitate de până la 16 GB, pentru stocarea aplicațiilor, jocurilor și conținutului descărcat. Pentru cei care doresc mai mult spațiu de stocare, conectarea unui hard disk extern se poate face cu ușurință prin intermediul portului USB. Noua generație de televizoare smart Philips întărește pozitia TP Vision ca pionier în implementarea sistemului Android pe televizoarele inteligente și cea de lider de pe piața din România pe acest segment, desi parerea noastra este ca japonezii de la Sony sunt din ce in ce mai aproape, chiar daca oferta lor se prezinta cu preturi un pic mai mari pe segmentul mid-range.

 

Televizorul Philips 65PUS7120/12 are un design ultramodern, si defineste perfect ultima serie de TV-uri a olandezilor de la Philips. Prin tot ceea ce ofera, Philips 65PUS7120/12 este un televizor de calitate premium. Nu doar diagonala sa de 164 de cm este impresionanta, ci si calitatea imaginii si a sunetului, datorita celor mai noi tehnici si tehnologii de procesare a semnalului audio video. Echipat cu un procesor Quad-Core si posibilitate de stocare date de 16GB (aproximativ 10GB liberi), pretul redus si functionalitatea si usurinta sistemului de operare Android, 4K si 3D activ (cu doua perechi de ochelari), sistemul Ambilight pentru un plus de ambianta in sufrageria ta, televizorul Smart Philips  65PUS7120/12 este o achizitie buna si de efect pentru clientii ce dispun de un buget mediu.

In plus, Perfect Motion Rate combină tehnologia de afişare Philips şi tehnicile de procesare video avansate pentru a îmbunătăţi calitatea fiecărui cadru. Dacă îţi plac jocurile, evenimentele sportive antrenante sau filmele de acţiune, vei experimenta imagini în mişcare line şi de claritate maximă.

Pretul la CEL.ro

Micro Dimming Pro îmbunătăţeşte contrastul televizorului tău în funcţie de condiţiile de iluminat din mediul tău. Un senzor de lumină şi un software special analizează imaginea în 6400 de secţiuni diferite astfel încât să te poţi bucura de contrast şi de o calitate incredibila a imaginii, având parte de o experienţă vizuală realistă – indiferent dacă este zi sau noapte.

 

Smart TV cu Android 5.1 Lollipop 

 

Având Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicaţii şi vei juca în mod super rapid, super intuitiv şi super distractiv. Robotul Android tunat Lollipop eliberează puterea procesorului Quad-Core al modelului Philips 65PUS7120/12 pentru a-ţi termina sarcinile cu viteză şi uşurinţă. Procesarea super rapidă face ca navigarea pe televizorul tău să fie floare la ureche, aspect sesizat pe forumurile magazinelor online de catre clientii ce au cumparat acest model.

Dispunând de Android pe Smart TV, vei avea parte de un procesor rapid şi de o interfaţă simplu de utilizat. Aceasta este rampa ta de lansare spre conţinut infinit: de la Google Play™, la Netflix, la un browser de internet… şi multe altele. Meniul este simplu de navigat, cu legături directe la preferinţele tale. În afară de posturile preferate de radio care pot fi urmărite prin intermediul serviciului de Internet radio, aplicația video YouTube este de asemenea disponibilă utilizatorilor pe televizoarele Smart Philips.

 

Philips Ambilight

 

Ambilight îţi schimbă pentru totdeauna modul de vizionare la televizor Ai creat un cămin care este mai mult decât o casă, de ce n-ai alege un televizor care să mentina impresia de caldura şi sa te îmbie la minunate momente cinefile? Tehnologia unică Ambilight de la Philips face ecranul mult mai larg – şi experienţa de vizionare mult mai captivantă – proiectând un halo de lumină din cele trei laturi ale ecranului televizorului pe peretele care-l înconjoară. Culoarea, imaginile vibrante şi emoţiile depăşesc ecranul şi aduc în sufrageria ta o experienţă de vizionare extraordinară.

Ofertele Smart TV la eMAG.ro

Bucură-te de imagini în mişcare line şi clare, cu contrast excepţional. Descoperă un negru mai intens, alb mai strălucitor, culori vii şi tonuri de piele naturale – de fiecare dată şi de la orice sursă. Creaza ambient in sufrageria ta, montand modelul Smart Android 3D Philips 65PUS7120/12, 4K Ultra HD cu diagonala de 164 de cm pe perete cu ajutorul unui sistem VESA uzual.

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *