Mini Tastaturi Wireless Universale ieftine si compatibile cu Televizorul tau Smart

Pentru a putea beneficia la maximum de utilitatea pe care ti-o poate aduce un televizor smart, pentru a putea face browsing liber pe internet fara a te gandi de fiecare data ca mai bine iau tableta sau deschid PC-ul sau laptopul pentru a citi o informatie, se impune folosirea unei tastaturi conectate la televizor. Tastatura, se poate conecta atat prin bluetooth (daca televizorul permite), prin inesteticul deja cablu USB, sau mai elegant, mai practic si mai rapid prin folosirea receiver-ului wireless al televizorului.

Tastaturi Smart TV la cele mai mici preturi, aici

Tastatura Touchpad Android OS, iPAD, Playstation, XBOX

Tastatura Smart TV cu touchpad universal compatibila cu televizoarele smart, Android OS, TV Box, iPad. O tastatura foarte utila, universal compatibila cu toate Smart TV-urile la care intampinati dificultati in a face browsing pe internet. Aceasta tastatura poate fi utilizata si daca aveti un iPAD (Apple) sau un TV Box. Pretul acestei tastaturi universale este foarte competitiv, 109 RON aici.

Tastatura ieftina Smart TV cu touchpad compatibila Android OS, TV Box, iPad

Tastatura ieftina Smart TV cu touchpad compatibila Android OS, TV Box, iPad

Mini tastatura full QWERTY cu TouchPad si Audio chat (optional) poate fi folosita la trimiterea de email-uri, la deferite aplicatii de chat sau pentru jocurile tale favorite fiind compatibila cu Playstation si Android OS cat si cu Smart TV, TV BOX, sau navigare pe internet.

Tastatura ieftina Smart TV cu touchpad compatibila Android OS, TV Box, iPad

Tastatura ieftina Smart TV cu touchpad compatibila Android OS, TV Box, iPad

Caracteristici suplimentare: – receiver/adaptor Nano style; – compatibila Windows and Mac OS computers, home theater PC users, IPTV, Internet TV, Google TV, Android TV box, PS3 and Xbox 360; – baterie reincarcabila de 550mAh Lithium-ion; – functie audio pentru chat (optional); – conectivitate port USB 2.0 sau mai mare; – transmisiune wireless GFSK 2.4GHs pana la 10 metri.

 

Tastatura mini wireless 3 in 1 compatibila Smart TV

 

Tastatura mini wireless 3 in 1 universal compatibila cu televizoarele smart. Mini tastatura wireless are o forma ergonomica perfect adaptata mainii aspect ce ii confera un atuu apreciabil. Confortabila si facil de utilizat aceasta este compatibilia cu PC, Notebook, Smart TV, Android TV, etc. Multifunctionala 3 in 1 avand functie de tastatura, mouse si touchpad. Conectare wireless 2.4G pe o distanta de 10m cu receiver USB. Touchpad extra-sensibil cu acuratete in manipulare. Tastatura format qwerty cu taste multimedia pentru comenzi rapide. Functie auto-sleep / auto-wake; Instalare rapida fara a necesita driver. Baterie li-ion reincarcabila. Dimensiuni (D x H x W):145x95x15 mm. Tastatura mini wireless 3 in 1 compatibila Smart TV, o gasiti aici. Merita mentionat ca prin mini nu se defineste doar forma si dimensiunea acestei tastaturi wireless pentru televizorul smart, insa este si una dintre cele mai ieftine modele.

 

 

Tastatura mini wireless, touchpad AirFly, Smart TV si PC

 

Tastatura mini wireless, touchpad AirFly, Smart TV si PC. Mini tastatura wireless 2.4G este un device ce incorporeaza doua elemente esentiale intr-un format redus si foarte practic. Aceasta are functiile unei tastaturi obisnuite imbinate cu cele ale touchpad-ului clasic. Caracteristici: – conexiune wireless 2.4G ce ii permite functionarea pe o distanta de pana la 30 m; – receiver USB; – tastatura qwerty (79 taste) cu butoane multmedia pentru Windows incorporate (Google Tv hotkey); – sistem de modulare RF DSSS; – capacitate sporita anti-bruiaj; – compatibila cu PC, Smart TV, Set-top-box, Android TV Box, Media Player, Proiector, Notebook; – dimensiuni 162,8x58x18 mm; – alimentare 3 x baterii AA (neincluse in pachet). Tastatura mini wireless cu touchpad AirFly are dimensiunile (D x H x W mm):162,8x58x18. Poate fi cumparata de aici.

 

 

Tastatura mini iPazzPort wireless cu touchpad si LED, PowerPoint, Smart TV

 

Tastatura mini iPazzPort wireless cu touchpad si LED, PowerPoint, Smart TV. Tastatura mini iPazzPort wireless se evidentiaza ca accesoriu excelent in conferinte intrucat are asignate butoane PageUp si Page Down esentiale pentru prezentari. Tastatura qwerty cu layout pentru mai multe limbi. Touchpad-ul este ultra-senzitiv si suporta multi-touch.

 

Touchpad-ul iPazzPort este convertibil la 90 de grade in functie de pozitia tastaturii. Instalare rapida fara a fi necesar driver. Semnalizare luminoasa pentru transmisia de date. Alimentare 3 x baterii tip AAA (neincluse in pachet). Dimensiuni (D x H x W mm):158 x 56 x 15. Tastatura mini iPazzPort wireless cu touchpad si LED, PowerPoint, Smart TV poate fi cumparata de aici.

 

 

Tastatura mini wireless iluminata, laser point, Smart TV si PC

 

Tastatura mini wireless iluminata, laser point, Smart TV si PC. Chiar daca nu este una dintre cele mai ieftine tastaturi pentru televizoare smart, aceasta se prezinta cu o conexiune Wireless 2.4G cu distanta de functionare de 10 metri fiind de asemenea iluminata in cazul in care nu doresti sa aprinzi lumina si sa strici experienta de vizionare a unei aplicatii TV. Tastatura Qwerty cu 82 taste foarte usor de folosit (taste pentru functii F1-F12, taste media). Tastatura este iluminata LED. Echipata cu receiver USB Plug and Play (nu este nevoie de driver); Touchpad, mouse si pointer laser, poate fi folosita in prezentari; Acumulator 30mAh Li-Ion reincarcabil (cu ajutorul cablului miniUSB inclus). Tastatura este compatibila atat cu un PC, cu tabletele si smartphone-urile Android insa o face foarte potrivita pentru un Televizor Smart TV. Durata de functionare incarcare completa: ~ 600 ore (standby). Dimensiuni (D x H x W mm):150x 57×12. Tastatura mini wireless iluminata, laser point, Smart TV si PC poate fi cumparata de aici.

 

Tastaturi Smart TV la cele mai mici preturi, aici

Daca tastaturile mentionate mai sus de la cel.ro, eMAG.ro sau www.evomag.ro nu sunt exact ceea ce cautai, desi preturile sunt evident mai mici decat kitt-urile si perifericele special create de producatorul televizorului tau smart, daca ai nevoie de un model diferit, cu pad sau cu mouse inclus, sau de ce nu, unul brand-uit pentru a nu strica zen-ul marcii in casa dvs., va recomandam atunci sa le comandati direct de pe amazon.co.uk, cu siguranta veti gasi o varietate de produse la preturi mai mici decat cele practicate de majoritatea distribuitorilor autorizati si al reprezentatelor marcii dvs. de Smart TV in Romania. Sau, puteti comanda cu transport gratuit (in cazul majoritatii produselor accesorii si periferice pentru smart tv) din China de pe www.aliexpress.com, eu am facut-o in mai multe randuri si nu pot spune ca regret (cu exceptia catorva becuri LED care s-au stricat dupa 6 luni).

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment