Prezentare TV Philips cu Android Lollipop seria PFH5500 FullHD si 7000 4K UltraHD

După lansarea în 2014 a primelor televizoare smart cu sistem Android în România, Philips se remarca acum prin a doua generație de televizoare Philips care utilizează sistemul de operare Android 5.0 (Lollipop). Primele modele comercializate pe piața din România sunt seriile 5500 FullHD (Philips 55PFT5500/12, Philips 32PFH5500/88, Philips 55PFH5500/88, Philips 40PFH5500/88, Philips 48PFH5500/88) și 7000 4K UltraHD (Philips 65PUS7120/12), acestea fiind disponibile în magazinele eMAGcel.ro, marketonline.ro si evoMAG.ro, la preturi reduse cu peste 40% fata de preturile de lista afisate la data lansarii in urma cu doar o jumatate de an (vara lui 2015). Cel mai ieftin model, Philips 32PFH5500/88 cu diagonala de 81 de cm are pretul undeva in jurul a 1500 de RON in timp ce cel mai scump televizor smart Philips cu Android, cu diagonala de 139 cm si rezolutie Full HD, Philips 55PFH5500/88, ajunge undeva la 4000 de lei. 

 

Philips Smart TV cu Android

 

Ceea ce ati invatat utilizand smartphone-urile sau tabletele, acum poate fi folosit pe noile televizoare smart Philips multumita sistemului de operare Android L. Acest nou sistem oferă o platformă TV completă pentru utilizarea aplicațiilor mobile pe televizor, fiind compatibil în același timp cu funcția VOD (video on demand) a modelelor Philips prin intermediul căreia clienții pot urmări programele preferate la orice oră din zi sau din noapte. Dezlantuie puterea Android L direct pe televizorul tau Philips. Aplicațiile, jocurile preferate si multe altele le poti experimenta de acum pe cel mai mare ecran. Vezi preturile actualizate la televizoarele Smart Philips cu Android in magazinele eMAG, cel.ro, marketonline.ro si evoMAG.ro.

 

Cu Pixel Plus HD de la Philips beneficiezi de 69 miliarde de culori, un super contrast dinamic de 500.000:1, dar si de Micro Dimming. Micro Dimming analizeaza imaginea in peste 3200 de zone (6400 de zone in cazul modelului 65PUS7120/12) si ofera negrul cel mai negru si albul cel mai alb. Perfect Motion Rate (PMR) 200 Hz (vs 800 in cazul modelului 4K UltraHD) imbunatateste reproducerea miscarilor, producand imagini clare si vibrante. Noul standard PMR de la Philips combina cele mai noi tehnologii de procesare a imaginii oferind o claritate de neegalat a miscarii atat in cazul filmelor, a transmisiunilor sportive dar si a jocurilor de pe calculator sau consola.

 

Modelul Smart TV Philips Android cu cea mai mare diagonala este Philips 55PFT5500/12. Suportul metalic este foarte solid, iar design-ul televizorului arata foarte bine. Din punct de vedere al informatiilor tehnice, parerea noastra este ca este bine dotat pentru pretul platit, avand urmatoarele caracteristici: Tip display: LED, Rezolutie: Full HD, Luminozitate: 350 cd/m², Aspect imagine: Wide 16:9, Rezolutie ecran (pixeli): 1920 x 1080 Full HD, Caracteristici superioare imagine: Pixel Plus HD, Micro Dimming, Perfect Motion Rate 200.

 

 

Veti fi foarte multumiti de gama de televizoare Philips cu sistem de operare Android din seria PFH5500: Philips 55PFT5500/12, Philips 32PFH5500/88, Philips 55PFH5500/88, Philips 40PFH5500/88, Philips 48PFH5500/88, mai ales ca pretul acestora este deosebit de atractiv pentru un smart TV, indiferent de diagonala aleasa. Achizitia unui Smart TV Philips Full HD este o achizitie smart, nu veti plati pentru o rezolutie si tehnologie 4K ce in prezent nu isi gaseste un continut pe masura.

Setarile initiale se realizeaza foarte repede, nu trebuie sa fi inginer pentru a il configura, insa oricine va observa ca acest TV se misca rapid datorita sistemului de operare android, imaginea este foarte buna iar sunetul de asemenea. Dupa ce te obisnuiesti cu telecomanda si cu comenzile acesteia (daca nu ati mai avut pana acum un smart Philips pe mana), totul o sa fie OK, in orice caz va recomandam sa aveti si o mini tastatura wireless cu touchpad ce nu costa chiar foarte mult, sau de ce nu, sa va instalati pe telefonul mobil o aplicatie prin care puteti folosi smartphone-ul (sau tableta) drept telecomanda sau tastatura. Va recomandam de asemenea sa descarcati manualul de utilizare de pe site-ul Philips in format pdf pentru a va intra repede in sistem toate informatiile de care aveti nevoie pentru a utiliza acest model.

 

Televizoarele tradiţionale au o ramă care înconjoară televizorul ca rama unei fotografii. Rama televizorului Philips 55PFH5500/88 dar si a modelelor cu diagonala mai mica, este extrem de îngustă, modernă și subţire, astfel încât să te bucuri de o imagine mai mare.

Având Android pe televizor, vei naviga, vei lansa aplicaţii şi vei juca în mod super rapid, super intuitiv şi super distractiv. Robotul Android eliberează puterea procesorului Dual Core sau Quad-Core in cazul seriei 7000 pentru a-ţi termina sarcinile cu viteză şi uşurinţă. Procesarea super rapidă face ca navigarea pe televizorul tău să fie floare la ureche.

 

Vei putea descărca jocuri de pe platforma Google Play Store, ori poţi experimenta unele dintre numeroasele titluri de la cei mai mari producători de jocuri din lume, fără a utiliza o consolă special creată. Totodată, noile televizoare inteligente cu sistemul de operare Android 5.0 Lollipop oferă o navigare ușoară și rapidă prin meniurile și galeriile aplicațiilor. Cu televizoarele smart Philips Android vei beneficia la maximum de platforma de aplicatii Google Play™ , ce are un catalog bogat de jocuri de calitate superioara pentru toate varstele. Optimizate pentru a fi utilizate pe televizor, acestea arata la fel de bine pe cat de distractiv este sa le joci. Si nu este nevoie sa iti aglomerezi casa cu inca o consola de joc; avand o comanda universala USB pentru jocuri, te poti juca si poti naviga cu usurinta pe internet sau prin aplicații.

 

Dispunând de Android pe Smart TV, vei avea parte de un procesor rapid şi de o interfaţă simplu de utilizat. Aceasta este rampa ta de lansare spre conţinut infinit: de la Google Play™, la Netflix, la un browser de internet… şi multe altele. Meniul este simplu de navigat, cu legături directe la preferinţele tale. În afară de posturile preferate de radio care pot fi urmărite prin intermediul serviciului de Internet radio, aplicația video YouTube este de asemenea disponibilă utilizatorilor pe televizoarele Smart Philips. Pentru practicanții de yoga, pilates, fitness, cross fit, utilizatorii dispun de o plajă consistentă de aplicații care prezintă programe de pregătire și întreținere a condiției fizice (Workout TV). Prin intermediul multitudinii de aplicații existente, noile televizoare oferă și o listă de aplicații destinate special copiilor. Părinții pot opta pentru desene animate, programe educative, pot seta  sau restricționa aplicațiile TV în funcție de vârsta celor mici sau în anumite cazuri chiar și limba, dacă doresc să-și familiarizeze copiii cu o anumită limbă straină.

 

In plus, Perfect Motion Rate combină tehnologia de afişare Philips şi tehnicile de procesare video avansate pentru a îmbunătăţi calitatea fiecărui cadru. Dacă îţi plac jocurile, evenimentele sportive antrenante sau filmele de acţiune, vei experimenta imagini în mişcare line şi de claritate maximă. Micro Dimming Pro îmbunătăţeşte contrastul televizorului tău în funcţie de condiţiile de iluminat din mediul tău. Un senzor de lumină şi un software special analizează imaginea în 6400 de secţiuni diferite astfel încât să te poţi bucura de contrast şi calitate incredibile ale imaginii, având parte de o experienţă vizuală realistă – indiferent dacă este zi sau noapte.

 

 

Modelele comercializate pe piața din România sunt seriile PFH5500 FullHD (Philips 55PFT5500/12, Philips 32PFH5500/88, Philips 55PFH5500/88, Philips 40PFH5500/88, Philips 48PFH5500/88) și 7000 4K UltraHD (Philips 65PUS7120/12), acestea fiind disponibile în magazinele eMAG, cel.ro, marketonline.ro si evoMAG.ro, la preturi reduse cu peste 40% fata de preturile de lista afisate la data lansarii in urma cu doar o jumatate de an (vara lui 2015).

 

Un pas inainte catre SmartHome

 

De asemenea, noile televizoarele inteligente Philips joacă rolul unui centru de comandă al casei datorită conectivității foarte ușoare la alte dispozitive inteligente din locuință. Sistemele de securitate și cele de control ale aplicațiilor domestice (precum aerul condiționat sau sistemul de monitorizare a copiilor) pot fi de asemenea conectate și controlate prin intermediul noilor televizoare Philips. Întreaga experiență de conectare este completată de posibilitatea de a atașa, prin portul USB, diferite dispozitive externe precum gamepad-uri sau tastaturi cu ajutorul cărora poți controla confortabil conținutul de pe televizor.

Toată muzica ta preferată este stocată pe telefon—însă nu ai prefera să o asculţi la boxele TV mai puternice? Cu Spotify Connect, poţi reda cu uşurinţă conţinut Spotify pe televizor, utilizând aplicaţia Spotify de pe telefon ca şi telecomandă. Doar apasă butonul de redare şi muzica va trece la boxele televizorului tău. Fără cabluri, fără bătăi de cap… doar aşează-te comod şi relaxează-te.

 

Philips PFH5500 vs Philips 7000

 

Modelele din seria PFH5500 integrează un procesor Dual Core, în timp ce modelele din seria 7000 folosesc un procesor Quad Core. Ambele serii PFH5500 și 7000 dispun de tehnologia Micro Dimming ce are rolul de a îmbunătăți contastul televizorului, analizând imaginea cu procesor dedicat, identificând secțiuni diferite și reglând-o corespunzător. Cu ajutorul funcției Pixel Plus HD, calitatea imaginii este optimizată pentru a oferi imagini cât mai clare cu detalii foarte exacte.

 

Televizoarele din seria 7000 dispun de tehnologia Philips Ambilight care face ca experiența de vizionare să fie mai captivantă prin proiectarea unui halo de lumină din spatele ecranului pe peretele care-l înconjoară. Totodata, Philips 65PUS7120/12 din seria 7000 este echipat cu un procesor Quad-Core.

 

Spre deosebire de modelele din seria PFH5500, Micro Dimming Pro la Philips 65PUS7120/12 analizeaza imaginea in peste 6400 de zone (3200 de zone in cazul modelelor Full HD) si ofera negrul cel mai negru si albul cel mai alb. Perfect Motion Rate (PMR) 800 Hz (vs 200 in cazul modelelor Full HD PFH5500) imbunatateste reproducerea miscarilor, producand imagini clare si vibrante.

 

Televizoarele Philips din seria 5500 sunt Philips 55PFT5500/12, Philips 32PFH5500/88, Philips 55PFH5500/88, Philips 40PFH5500/88 siPhilips 48PFH5500/88, si nu au tehnologia Ambilight dar se prezinta cu o rezolutie FullHD si sunt echipate cu un procesor Dual Core. Le gasiti in Oferta CEL.ro Philips Android Smart TV.

Televizorul Ultra HD 4K are o rezoluţie de 4 ori mai mare decât cea a unui televizor Full HD obişnuit. Datorită celor peste 8 milioane de pixeli şi tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, vei putea obţine cele mai bune imagini, indiferent de conţinutul original. Bucură-te de claritate îmbunătăţită, de percepţia unei adâncimi sporite, de contrast superior şi de mişcare naturală şi detalii fără cusur. Natural Motion este tehnologia Philips pentru îmbunătăţirea mişcării care ameliorează tremuratul, oferindu-ţi imagini în mişcare line. Filmele sunt înregistrate la o rată de cadre limitată de 24 cadre pe secundă, ceea ce determină apariţia tremuratului. Natural Motion dublează numărul de cadre la 50 schimbări de mişcare pe secundă. Acest lucru remediază tremuratul, astfel încât poţi vedea imagini line şi clare. Daca momentan majoritatea peliculelor de televiziune sunt filmate la 23 / 24 (UK) fps, odata ce continutul 4K va fi disponibil pe o scara mai larga, se va impune automat cresterea fps-urilor. Asta inseamna ca televizorul tau smart Philips este pregatit pentru viitor.

In cazul in care va doriti un televizor smart cu rezolutie 4K Ultra HD si sistem de operare Android, parerea noastra este ca ar trebui sa va indreptati atentia catre gama de  televizoare Philips Android 5.0 din seria 7000 , acestea dispunand de o memorie internă cu capacitate de până la 16 GB pentru stocarea aplicațiilor, jocurilor și conținutului descărcat fata de cele 8GB in cazul modelelor Philips PFH5500. Merita mentionat ca in configuratia standard a modelelor Philips Full HD PFH5500, din cei 8GB vor ramane disponibili aproximativ 3 GB pentru alte aplicatii sau continut, insa pentru cei care doresc mai mult spațiu de stocare, conectarea unui hard disk extern se poate face cu ușurință prin intermediul portului USB.

 

 

Oferta eMAG Philips Android Smart TV

 

Noua generație de televizoare smart Philips întărește pozitia TP Vision ca pionier în implementarea sistemului Android pe televizoarele inteligente și cea de lider de pe piața din România pe acest segment. Conform estimărilor interne, peste 7000 de produse din prima generație de televizoare Philips cu Android au ajuns deja în casele românilor in anul 2015. Vezi preturile actualizate la televizoarele Smart Philips cu Android in magazinele eMAGcel.ro , marketonline.ro si evoMAG.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *