Dezavantaje HiSense U7H, de ce merită să cumperi U8H?

Televizoarele Hisense U7H au atras atenția consumatorilor cu caracteristici promițătoare și un preț accesibil. Cu toate acestea, este important să evaluăm și dezavantajele acestor televizoare pentru a obține o imagine completă a performanțelor lor, nu doar plus-urile menționate pe site-ul magazinelor online.

Nu sunt nici cele mai proaste televizoare, nici cel mai bune, iar dacă vin la un preț foarte avantajos pentru ce oferă vă vom demonstra că pentru o sumă nu neapărat mare, puteți trece la un televizor net superior prin prisma imaginii, sunetului, design-ului și caracteristicilor tehnice per ansamblu. Dar, pe baza informațiilor oferite de recenziile de specialitate și de experiența utilizatorilor am identificat următoarele puncte slabe ale televizoarelor ULED Hisense 55U7HQ și 65U7HQ adică Seria 7 HiSense, televizoare ce strică reputația acestui brand, în mod special dacă le comparăm cu mult mai performantele din Seria 8.

Pro si contra Hisense U7HQ

Ca și disclaimer, nu înseamnă că sunt modele pe care să le evitați, ci în contextul existenței seriei 8 de ULED-uri Hisense U8H, să aveți suficiente informații pentru a alege varianta optimă.

Unul dintre principalele dezavantaje ale televizoarelor Hisense U7H este performanța lor mai scăzută în ceea ce privește calitatea imaginii fata de seria U8HQ. Deși aceste televizoare sunt echipate cu panouri LED cu rezoluție 4K, reproducerea culorilor și precizia imaginii pot fi considerate doar medii. Culorile pot părea puțin neuniforme, iar gradul de detaliu și claritatea pot fi sub așteptări în comparație cu alte modele concurente din aceeași gamă de preț. Televizoarele din seria U8H: HiSense ULED 55U8HQ și HiSense ULED 65U8HQ, vin la pachet cu display-urile mult mai performante numite ULED, pe baza de Quantum Dot MiniLED.

Hisense 55U8HQ, 65U8HQ și 75U8HQ sunt televizoare excelente, la prețuri foarte competitive, au un contrast foarte puternic și luminozitate crescută, beneficiază de cea mai nouă tehnologie de producție a ecranelor pentru televizoare și monitoare, sunt ideale pentru gaming, camere luminoase și zone de entertainment.
Hisense 55U8HQ, 65U8HQ și 75U8HQ excelente pentru prețul plătit

Televizoarele Hisense în general, cât și U7H în mod special prezintă o problemă notabilă în ceea ce privește unghiurile de vizualizare. În timp ce privirea directă oferă o calitate acceptabilă a imaginii, unghiurile mai mari de vizualizare pot duce la scăderea semnificativă a contrastului și a culorilor, ceea ce poate afecta experiența de vizionare pentru mai mulți spectatori. Nici U8HQ nu excelează, de aceea dacă unghiul de vizualizare contează, vă recomandăm televizoarele OLED mai ieftine, precum  OLED 55A23LA de 138cm și OLED LG 65A23LA de 164 de cm.

Un alt aspect care poate fi considerat dezavantaj al televizoarelor Hisense U7H este sistemul lor de operare. Acestea folosesc platforma proprietară Vidaa U, care, în comparație cu alte sisteme de operare populare, cum ar fi Android TV, Tizen sau webOS, poate fi considerată mai puțin sofisticată și mai puțin bogată în aplicații și funcționalități. De asemenea, utilizatorii au raportat o oarecare întârziere în navigarea meniurilor și în deschiderea aplicațiilor.

Rata de refresh de 60Hz este foarte mică pentru un televizor fără pedigri la acest preț. Menționăm aici că modelul U8HQ are un refresh net superior, de 120Hz, ceea ce îl face mult mai bun în gaming sau în urmărirea emisiunilor sportive sau filmelor de acțiune rapidă.

Conectivitate Hisense 55U7HQ si 65U7HQ

Unde stau bine modelele recenzate, în zona de conectivitate, veți avea cele mai multe sloturi HDMI pentru un televizor de uz casnic, conexiuni multiple fără fir (Bluetooth și Wi-Fi), diverse opțiuni pentru conectarea device-urilor și a sistemelor audio.

Că tot veni vorba de sistemul audio, dezavantajul legat de sunetul încorporat este un aspect comun întâlnit în multe televizoare, iar televizoarele Hisense U7H nu fac excepție. Calitatea sunetului produs de difuzoarele încorporate poate fi considerată doar medie, iar lipsa unei experiențe audio surround puternice poate limita plăcerea de a urmări conținutul multimedia. Nu există un televizor cu un sistem de sunet suficient de bun, de aceea recomandăm achiziționarea unui soundbar, dar dacă nu doriți să adăugați pe lista de cumpărături un nou articol precum bara de sunet LG Eclair QP5, vă recomandăm să mergeți pe varianta unui televizor mai bun din acest punct de vedere, precum 55U8HQ sau colegul lui de diagonală mai mare, ULED-ul 4K 65U8HQ.

Cele mai mici prețuri la televizoarele HISENSE le vei găsi la modelele selectate, aici:

Author: Reviewer

Share This Post On

1 Comment

  1. În concluzie, Hisense U7H nu sunt nici cele mai proaste, nici cele mai bune televizoare, dar dacă vin la un preț foarte avantajos pentru ce oferă, pot fi o optiune excelentă de luat în considerare. Pentru cine își dorește ceva cu un design modern și performanțe bune, însă fără să stea să bage prea mult în seamă niște detalii, Hisense U7H ar putea fi o soluție care să nu-l ruineze financiar.

    Post a Reply

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *