Cel mai mare televizor, Samsung The Wall 8K MicroLED de 583 inch (15 metri)

Samsung nu rateaza nicio sansa sa socheze audienta cu televizoarele sale de ultima generatie, la targul international ISE din Amsterdam prezentand televizorul cu cea mai mare diagonala din lume.

Samsung The Wall 2020 este bazat pe tehnologia de microled-uri ce permite crearea de televizoare cu display-uri imense, fara rama si la orice dimensiune si rezolutie dorita. Televizoarele microLED se adreseaza consumatorilor cu buget foarte, foarte generos precum sau zonei comerciale.

Televizoarele The Wall cuprind in gama 8K-ul de 583 de inch (diagonala de 15 metri) precum si televizoarele 4K de 219 si 292 de inch.

The Wall promite tehnologii de ultima ora pe langa cea de fabricatie a ecranului (MicroLED) precum Black Seal ce permite negrul absolut, Upscaling AI pentru a reda perfect continut inregistrat la rezolutii mai mici, Quantum HDR ce isi propune sa livreze luminozitati maxime si contrast in fiecare scena, toate calibrate in timp real.

Televizoarele Samsung The Wall, devenite astazi cele mai mari televizoare din lume pot fi livrate in orice forma si dimensiune putand fi incradate pe orice perete, camera sau panou publicitar.

 Samsung The Wall cele mai mari televizoare din lume
Samsung The Wall cele mai mari televizoare din lume
Samsung The Wall cele mai mari televizoare din lume
Samsung The Wall cele mai mari televizoare din lume
Samsung The Wall, cea mai mare diagonala din lume
Samsung The Wall, cea mai mare diagonala din lume

Samsung au lansat doua modele The Wall Samsung IW008J si I008R, cel din urma avand specificatii de top: fiind mai subtire, cu o luminozitate maxima de 2000 de nits (vs 1600 in cazul IW008J) si un refresh rate de 100/12- Hz. Functiile smart precum Modul Ambient, controlul vocal Bixby sau aplicatiile native Netflix si Youtube fiind de asemenea prezente.

Odata cu lansarea The Wall (peretele), Samsung a prezentat si gama de televizoare Samsung 2020 precum si modelul QLED 8K QPT-8K ce vine la pachet cu standardul HDR HDR10+ tech, acoperirea integrala a culorilor DCI P3 si luminozitate maxima de 2000 de nits. Acest 8K QLED va fi disponibil in variantele de 65, 75 si 98 de inch.

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment