Cel mai ieftin Smart TV cu rezolutie 4K Samsung 40JU6000 Ultra HD

Cel mai ieftin televizor cu rezolutie 4K, este Televizorul LED Smart Samsung, 101 cm, 40JU6000, 4K Ultra HD, la un pret redus cu 30% la inceput de 2018 in oferta CEL.ro. La pretul redus cu 30% (un procent de discount ce mai degrabă însoţeşte un articol din categoria fashion şi nu din electronica – IT) , televizorul smart Samsung 4K 40JU6000 nu are niciun rival in piata, inscriindu-se astfel in lunga lista de TV-uri Best-buy Samsung. Cele mai ieftine televizoare Smart cu rezolutia 4K UltraHD vei regasi in magazinele eMAGAltex.ro, Flanco.ro, CEL.ro, evoMAG si la Badabum.ro.

Oferta Smart TV la Preturi Reduse

Mai întâi de toate, Samsung 40JU6000 este un Ultra HD 4K TV cu o rezoluție de 3840 x 2160 și, deşi Samsung doreşte să atragă prin seria de televizoare cu ecrane curbate, acest model este unul cu ecran plat, creat pentru scepticii tehnologiei curved tv. Din ce am putut vedea la acest televizor smart al celor de la Samsung, 40Ju6000 are o calitate a imaginii deosebit de buna, chiar si in cazul imaginilor ce nu sunt transmise nativ la 4K, upscale-ingul mergand excelent. Conectat in retea in sistem de stream media, televizorul nu se blocheaza si nu reda imaginile sacadat, procesorul facand fata fara probleme (evident am beneficiat foarte mult si de viteza retelei de internet a celor de la RCS-RDS). Rămâne la latitudinea dvs. să hotărâţi dacă merita să aveţi in living sau în dormitor un televizor cu rezoluţie 4K şi o diagonală de 101cm, de unii considerată prea mică pentru a putea beneficia la maxim de detaliile pe care o asemenea rezoluţie o poate reda.

 

Review Rapid Samsung 40JU6000

 

Samsung 40JU6000, un televizor din seria 6 a celor de la Samsung, lansat la inceputul anului trecut, a ajuns astazi unul dintre cele mai ieftine televizoare 4K (UHD)cu diagonala de 101 cm din magazinele romanesti. Preturile reduse pe masura lansarii de noi serii si tehnologii (inca ne-aplicabile in totalitate datorita limitarilor de continut), fac insa ca tehnologiile de top ale ultimilor 2 ani sa devina foarte accesibile consumatorului mediu din Romania. Chiar daca pretul acestuia este nu cu mult peste al altor modele de televizoare non-brand, Smart TV-ul  40JU6000 ofera functionalitati de gama premium. Merita mentionat faptul ca acest model are un pret de 1999 RON (oferta aici), acelasi pret cu care a crescut vanzarile magazinelor online de Black Friday 2015. Pe parte de specificatii tehnice, Samsung 40JU6000 se prezinta drept un LED Flat cu rezolutie 4K, slot CI+, 3 porturi USB si 3 porturi HDMI, Picture Quality Index 800 (nu cu mult in urma SUHD-urilor premium lansate in 2016), conexiuni la internet atat LAN cat si Wi-FI, un procesor puternic Quad-Core ce face upscaling UHD fara probleme si sistem de operare propriu Samsung Tizen. Sistemul de sunet (dintre cele mai bune de pe piata in categoria lui) are 20W RMS (10+10) potentat de tehnologiile DTS Studio Sound / DTS Premium Sound 5.1, Dolby Digital Plus cu o iesire audio digitala optica. In ceea ce priveste standardul 3.0 la conexiunea prin USB, veti beneficia de faptul ca viteza de transfer este mai mare, daca ai filme pe hdd ce necesita o viteza de transfer mai mare pe usb 2. 0 pot rula sacadat. Asta nu inseamna ca nu vor rula sacadat si de pe usb 3.0.

Samsung UE40JU6000 se prezinta cu o imagine impecabila, se misca foarte rapid, arata bine dpdv al designului, se conecteaza instantaneu cu alte dispozitive samsung ( tablete, smartphone-uri), de asemenea este certificat CI+ deci, adio decodor fiind perfect compatibil cu cardul CI+ de la RDS. Cele mai ieftine televizoare Smart cu rezolutia 4K UltraHD vei regasi in magazinele eMAGAltex.ro, Flanco.ro, CEL.ro, evoMAG si la Badabum.ro.

Oferta Smart TV la Preturi Reduse

Functia Samsung Easy Sharing va permite sa transferati cu usurinta date de la televizor la dispozitivul mobil si invers. Poate fi un videoclip amuzant pe care doriti sa-l aratati familiei sau poate fi o emisiune TV pe care o urmareati in drum spre casa si pe care doriti sa o transferati pe ecranul televizorului pentru a va elibera mainile. Televizorul Samsung Smart TV receptioneaza semnalul cand dispozitivul mobil este suficient de aproape si reda fara probleme continutul la rezolutia optima pentru ecran mare. Functioneaza si invers, permitandu-va sa transferati imaginea si sa o urmariti pe ecranul dispozitivului mobil, oriunde v-ati afla in casa. Perfect cursiv si perfect sincronizat.

Imaginea redată este impecabilă, televizorul se mişcă foarte rapid atât în meniuri cât şi pe internet, arata bine fără să dea impresia unui produs ieftin, se conecteaza cu alte dispozitive samsung ( tablete sau smartphone-uri) instantaneu, este certificat CI+ deci adio decodor, fiind inclus in lista televizoarelor compatibile cu smart-cardul celor de la RCS-RDS. CAM-ul DIGI de la RDS functioneaza pe toate TV-urile Samsung fabricate incepand cu seria “C” dupa 2012 si sunt dotate cu sistemul “CI+”.

Noul sistem de operare Tizen este mai inteligent, extrem de bine programat şi updatat, conţine o bună selecţie de aplicaţii ce nu sunt neapărat produse de cei de la Samsung. Sistemul de operare Tizen are incluse si aplicatiile de vizualizare a filmelor la cerere de pe platformele Amazon sau Netflix (necesita conexiune la internet şi abonament). Sistemul Samsung Smart TV pentru 2015 a avut o revizuire majoră cu noul OS denumit Tizen, un mare pas înainte al celor de la Samsung, şi deşi face parte dintr-o serie de televizoare new entry, experienţa de utilizare devine la fel de uşoară precum modelele de televizoare medium-level cu WebOS al celor de la LG.

Merită meţionat că în ciuda faptului că acest model dispune de cea mai recentă rezoluție Ultra HD 4K, Samsung JU6000 se foloseşte de tehnologia Global Dimming şi nu de cea avansată Local Dimming prevăzută în modelele de top cu diagonale mari lansate la mijlocul lui 2015. Însă chiar şi aşa, imaginea este excepţională iar Ultra Clear Panel-ul Samsung, minimizează efectul de reflexie a luminii pe ecranul TV iar prin reglarea intensității luminoase experienta de vizualizare va fi completa.

Samsung UE40JU6000 este unul dintre primele televizoare LCD LED cu diagonala de 40 de inch si rezoluţie 4K Ultra HD, această rezoluţie fiind lansată pe modele de televizoare cu diagonale mai mari, caz în care considerăm că acesta este un televizor de nişă, recomandat celor ce îşi doresc o rezoluţie mare însă spaţiul nu le permite să îşi instaleze un Smart TV cu diagonală peste 140 cm. Dacă vă îndepărtaţi de ecran la o distanţă mai mare de 3-3,5 metri, nu veţi mai putea observa diferenţa dintre 4K şi Full HD.

Intrucat Samsung 40JU6000 nu este chiar cel mai subtire televizor LED de pe piață, înseamnă că există suficient loc pentru ca sistemul de sunet să funcţioneze aşa cum ne dorim de la un televizor de acest nivel. Nu vă recomandăm însă să îl utilizaţi la un nivel maxim de volum sau cu bass-ul la maximum, dacă vă doriţi o calitate mai bună a sistemului de sunet, vă recomandăm să conectaţi TV-ul la boxe separate sau de ce nu la un sistem soundbar.

În concluzie, cât timp nimeni nu poate băga mâna în foc răspunzând clar “acesta este cel mai bun televizor existent pe piaţă”, televizorul perfect ne-existând sau cel puţin nu unul care să concentreze majoritatea părerilor critice, având în vedere dimensiunea ecranului, brandul, calitatea, caracteristicile, funcţionalităţile, tehnologia utilizată dar şi preţul la care Samsung Smart TV JU6000 este comercializat, credem că acest model este unul recomandat a fi luat în seamă în cazul în care vă doriţi un Smart TV cu diagonală de un metru. Iar dacă acesta nu se ridică la nivelul pretenţiilor dvs. ca şi un televizor de living, cu siguranţă este o alegere foarte, foarte bună pentru dormitor. Părerea noastră este că ar fi fost de bun augur ca cei de la Samsung să fi dotat acest model şi cu o telecomandă mai inteligentă şi conexiune bluetooth, însă până la urmă să nu uităm: acest model Samsung JU6000 este un model de televizor mai ieftin, din categoria entry-level a tehnologiei cu rezoluţie 4K UltraHD.

Televizorul LED Smart Samsung, 101 cm, 40JU6000, 4K Ultra HD, îl găsiţi la un pret redus cu 30% la inceput de 2018, in oferta eMAG, fiind unul dintre puţinele smart tv-uri cu preţuri simţitor mai mic de plafonul de (update) 2000 de RON. Cele mai ieftine televizoare Smart cu rezolutia 4K UltraHD vei regasi in magazinele eMAGAltex.ro, Flanco.ro, CEL.ro, evoMAG si la Badabum.ro.

Oferta Smart TV la Preturi Reduse

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe