Cel mai IEFTIN OLED de designer arata altfel decat ti-ai inchipuit: LG Objet Collection Posé LX1Q3LA

Cu noul lor model de design Posé, LG a încercat să creeze un televizor OLED diferit și mai atrăgător din punct de vedere vizual. Dacă va fi „visul designerului de interior”, nu putem spune cu siguranță, dar cu siguranță iese în evidență față de celelalte ecrane plate plictisitoare de pe piață. OLED-ul LG Collection Pose vine cu un display de 105, 121 si 139 cu panel-uri OLED de ultimă generație. Dacă estetica dvs. se bazează pe simplitate și minimalism, alegeți un televizor cu un design simplu și elegant.

Televizoarele cu margini și profile subțiri pot să se integreze mai bine în decorul livingului dvs sau a spatiului de lucru, iar OLED-ul LG Collection Pose LX1Q3LA va raspunde la aceasta necesitate a clientului. Cu colturi rotunjite, liniile fine și netede ale lui Posé creează un aspect natural și neutru care se regaseste si la telecomandă, pentru un design ultra elegant, adaptat oricărui interior.

flanco.ro/

Cel mai ieftin model este cel de 105cm, 42LX1Q3LA, din aceasi serie facand parte 48LX1Q3LA si 55LX1Q3LA.

Posé este mai mult decât un televizor, ci face parte din stilul și din spațiul dvs. Spatele televizorului are un finisaj premium din orice unghi. Puteți personaliza raftul media astfel încât să puteti prezenta cărțile si revistele preferate.

Design LG OLED Collection Pose LX1Q3LA

Deși LG a avut ajutor de la Dutch Moooi in ceea ce priveste designul exclusivist, s-ar putea bănui că sunt puțin inspirați de principalul concurent al lor, Samsung, cu modele de design precum The Frame și The Serif pe podea. LG Posé, la fel ca The Serif de la Samsung, este făcut să stea liber în cameră pe propriile picioare și poate fi plasat oriunde vi se pare cel mai convenabil, indiferent de amplasarea pe perete sau de suportul TV. De exemplu, într-un colț, sau în centrul podelei în cazul în care aveți un living mare, deschis.

(vezi pagina de Instagram a designer-ului olandez Moooi)

Utilizare si UX Collection Pose LG OLED LX1Q3LA

În ceea ce privește funcționarea și utilizarea, Posé seamănă foarte mult cu alte televizoare LG, cu interfața de utilizator WebOS și telecomanda Magic Remote. Cu toate acestea, aici telecomanda este albă pentru a se potrivi cu aspectul ecranului. Sistemul de meniu este ușor de familiarizat cu și oferă o selecție largă de aplicații. Cele mai recente servicii de streaming, inclusiv SkyShowtime și HBO Max, sunt disponibile pentru abonament. LG se actualizează rapid de îndată ce este lansat un nou serviciu sau caracteristică. Opțiunile de conectivitate sunt destul de bune, dar merită remarcat faptul că LG – destul de ciudat – s-a mulțumit cu doar trei intrări HDMI pe acest model special. Acestea sunt compatibile cu HDMI 2.1, cu suport pentru 4K/120Hz. Aceasta înseamnă că televizorul LG este, de asemenea, foarte bine pregătit pentru jocuri.

Calitatea imaginii LG OLED Collection Pose LX1Q3LA

Posé este echipat cu un panou OLED modern și cu contrast ridicat. Toate cele trei dimensiuni de ecran folosesc așa-numita tehnologie Evo, singura diferență fiind că versiunea de 55 de inci se laudă cu o luminozitate maximă ceva mai mare. Procesorul video este același pe care îl găsim la LG OLED C2 (a7 gen5).

Din punct de vedere al imaginii, ne aflăm aici pe un teritoriu familiar, iar Posé LX1 arată imediat că păstrează calitățile obișnuite OLED. Ecranul LG produce o imagine clară și cu contrast ridicat, care este practic lipsită de zgomot și denivelări. Panoul OLED are o distribuție foarte uniformă a luminii, fără puncte luminoase sau „blooming” care pot fi văzute pe multe ecrane LCD.

Reproducerea culorilor este puternică și bine echilibrată și am prefera imediat setarea „Home Cinema” ca fiind cea mai bună pentru filme și emisiuni. De asemenea, ecranul are suficientă luminozitate pentru a vă permite să vă uitați la televizor într-o cameră luminoasă în mijlocul zilei, fără să pierdeți nimic. Cu suport larg pentru diverse formate video, cum ar fi Dolby Vision HDR, poți fi sigur că cele mai recente serii sunt prezentate în cel mai bun mod posibil.

Un alt avantaj al tehnologiei OLED este că unghiul de vizualizare devine foarte larg. Imaginea păstrează contrastul și echilibrul de culoare indiferent dacă priviți ecranul din față sau din lateral. Acest lucru este deosebit de inteligent în cazul lui Posé, permițând rotirea ecranului în direcții diferite fără a compromite calitatea imaginii. Un lucru cu care trebuie să trăiești, totuși, este că ecranul OLED poate deveni puțin prea „ca oglindă” în medii luminoase. LG are un tip de sticlă de ecran relativ lucioasă, mai ales în comparație cu Samsung The Frame, unde au optat pentru o suprafață complet mată. Poate doriți să țineți cont de acest lucru atunci când poziționați ecranul în raport cu ferestrele și alte surse de lumină.

Sunet LG Collection Pose LX1Q3LA

De asemenea, LG și Moooi au făcut loc inteligent pentru un set de difuzoare. Există o „bară de sunet” separată direct sub ecran, care este îndreptată direct către poziția de ședere.

Calitatea sunetului este cu siguranță mai bună decât media: Posé LX1 are o voce clară și prezentă, care se simte bine în cameră. Există, de asemenea, suficientă bogăție pentru a oferi efectelor sonore și muzicii multă greutate și substanță. Am experimentat chiar și un ușor efect surround în emisiuni precum Drive to Survive pe Netflix, unde este acceptat și formatul de sunet Dolby Atmos.

Sunet LG OLED Pose 42-48-55LX1Q3LA

OLED-ul LG recenzat sună cu mult peste media altor televizoare. Ceea ce este un avantaj, deoarece designul nu este ușor de combinat cu o bară de sunet – deși puteți face acest lucru prin ieșirea HDMI eARC. O altă opțiune, desigur, este să conectați televizorul la un set de difuzoare wireless, prin Bluetooth sau standardul WiSA.

Concluzii, Recomandari, Pret LX1Q3LA

LG Objet Collection Posé LX1 se adresează celor care doresc un televizor OLED ieftin, ușor diferit și atrăgător din punct de vedere vizual – fără a compromite calitatea imaginii. Și aici LG a lovit locul în ochii noștri. 48LX1 vine cu un panou OLED de ultimă generație, cu contrast puternic, reproducere excelentă a culorilor și niveluri impresionante de negru.

Living OLED TV LG Collection Pose
Living OLED TV LG Collection Pose

Ecranul OLED-ului LG are mai multe funcții inteligente care vă ajută să vă păstrați instalația ordonată și prezentabilă. Poate sta liber în cameră pe propriile picioare și are un design impresionant de elegant, cu margini curbate. Placa din spate are un raft inteligent pentru a ascunde sau depozita diverse articole, în timp ce cablurile sunt ascunse prin bază. Dacă sunteți în căutarea unui televizor elegant pentru camera de zi, dormitor sau pentru o sala de business, acesta este modelul ideal!

  • Pret OLED LG Collection Pose 42LX1Q3LA (eMAG),
  • Pret OLED LG Collection Pose 48LX1Q3LA (eMAG)
  • Pret OLED LG Collection Pose 55LX1Q3LA (eMAG).
evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Trackbacks/Pingbacks

  1. Care sunt caracteristicile importante când alegi un televizor smart de - […] de afișare avansate: Verifică dacă televizorul folosește tehnologii precum OLED, QLED sau NeoQLED, Mini-LED pentru culori vibrante și contrast…

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *