Lifestyle TV: Televizorul Tablou Samsung “The Frame” (LS03) 4K – Păreri și Impresii (pe) bune

Un scurt review și câteva păreri despre TV-ul Tablou Samsung “The Frame” 4K Smart TV, considerat unul dintre cele mai deosebite televizoare de pe piață, atât prin performanțele ecranlui QLED cât mai ales datorită design-ului simplu, parcă lucrat în lemn moale.

De cele mai multe ori când ne gândim la un Smart TV, ni-l imaginăm ca fiind locul central de atracție al camerei, ecranul slim și negru, plin de tehnologie care iese în evidență de pe o comodă TV cu design minimalist și care ne ține fixați pe canapea. Ei bine, lucrurile nu ar trebui să fie obligatoriu așa, datorită televizoarelor smart Samsung “mai speciale” din gama LifeStyle în general, și a televizorului-tablou Samsung The Frame LS03 în particular.

flanco.ro/

Ce sunt televizoarele Samsung Lifestyle?

Samsung Lifestyle TVs este o gamă de modele de televizoare atipice ce țintește consumatorul de tehnologie care ține la fel de mult la calitatea imaginii cât și la designul sau funcționalități mai specifice. Televizoarele Samsung Lifestyle, îmbină utilul cu plăcutul, tehnologia cu arta și obișnuitul cu excentricul.

Televizoare Lifestyle Samsung Smart 4K
Televizoare Lifestyle Samsung Smart 4K

Gama televizoare Samsung Lifestyle, notată cu codul LS (Life Style), cuprinde următoarele modele:

 • Samsung The Sero (LS05) (vezi review), denumit și televizorul vertical, cu aspect de smartphone oversized, un concept ideal și primul în lume pentru redarea imaginilor și sunetului de pe telefon pe televizor;
 • Samsung The Terrace (LST7), un televizor de dimensiuni mari, rezistent la apă și ploaie, care se adresează celor ce au nevoie de un televizor de exterior, ideal pentru cafenele, baruri sportive sau fericiții ce își permit să organizeze un mini cinema în aer liber;
 • Samsung The Seriff (LS01), creat de cei mai renumiți designeri de interior: Ronan and Erwan Bouroullec, dotat cu tehnologii Near Field Communication și cu un stand corporatist dar slim;
 • Samsung The Frame (LS03) cunoscut drept Televizorul QLED Tablou, dedicat celor care doresc să păstreze un living mai puțin tehnologizat, mai clasic, estetic. Acest model de televizor Samsung LifeStyle este și analizat în prezentul review, și menționăm încă de pe acum că ne-a lăsat niște păreri foarte bune!

Televizorul Tablou Samsung The Frame

The Frame este un Smart TV 4K QLED și nu este un model de televizor obișnuit. Acesta a fost conceput să preia rolul unei piese de mobilier discrete în modul de galerie foto, cu un ecran mat antireflexiv (Glare Free) și optimizat la maximum în ceea ce privește grosimea acestuia.

Televizor LifeStyle Samsung The Frame Tablou QLED LS03B
Televizor LifeStyle Samsung The Frame Tablou QLED LS03B

Veți beneficia la maxim de noile tehnologii ale televizoarelor Samsung 4K bazate pe ecranul Quantum Dot (QLED), de funcționalitățile Smart, de tehnologiile de îmbunătățire a imaginii și de un sunet impecabil pentru această categorie de buget.

Serie Samsung The FrameCaracteristiciMagazin
32LS03 (2021)80cm, Full HD, QLEDeMAG
32LS03B (2022)80cm, Full HD, QLEDeMAG, evoMAG
QE43LS03BGUXXHQLED, 109cm, 4KevoMAG, eMAG
The Frame 50LS03B125 cm, Smart, 4K, QLEDeMAG, evoMAG
The Frame 55LS03B135 cm, Tablou QLED 4KeMAG, evoMAG
Samsung Tablou 65LS03BQLED 163 cm, Smart, 4K Ultra HDeMAG, evoMAG
Samsung QE 75LS03B GUXXHThe Frame 75LS03B, 189 cm, 4KeMAG, evoMAG
Samsung  QLED The Frame 85LS03B214 cm, Smart, 4K Ultra HD, Clasa GeMAG, evoMAG
Modele, specificatii, review-uri si preturi televizoare Samsung Tablou The Frame

În ceea ce privește utilizarea acestuia ca și tablou, Samsung a integrat tehnologii software și hardware suplimentare, precum:

 • ecran anti-reflecție, pentru a vă concentra și admira ceea ce contează, un film sau fotografiile persoanelor dragi;
 • senzor de mișcare, astfel cadrul se pornește automat pentru a vă afișa imaginea aleasă atunci când vă simte în cameră. Iar pentru a economisi energie, se oprește singur.
 • filtre multiple pentru îmbunătățirea imaginilor, precum filtrul de pânză mată ce dă o notă de realism unor picturi celebre;
 • access la Art Store, unde veți găsi peste 1600 de picturi celebre și opere de artă din varii perioade artistice.

Pe lângă toate acestea, nu vă veți mai bate capul cu tipul de suport TV compatibil, acesta vine inclus în pachetul televizorului Samsung The Frame.

Design Samsung The Frame

Televizorul Tablou LifeStyle Samsung TV The Frame are un design modern, fiind fabricat din materiale de calitate excelentă și este prezentat drept televizorul ce poate fi asemuit unui tablou. Este atât de discret în modul Galerie Foto încât practic nu puteți face diferența de la câțiva pași că acesta este un device ultra tehnologizat.

Televizorul Tablou Samsung LifeStyle TV The Frame
Televizorul Tablou Samsung LifeStyle TV The Frame

Datorită ramelor personalizate Samsung The Frame (achiziționate totuși separat) puteți foarte ușor să îmbinați acest televizor 4K în orice tip de cameră: dormitor, camera copilului sau în living, indiferent de stilul pe care îl preferați: modern (cu rama neagră cu care vine standard acest model), minimalist pe alb, într-un living mai rustic dacă preferați nuanțele de bej sau maro.

Rame Televizor Samsung the Frame
Rame Televizor Samsung the Frame

Chiar dacă televizorul vine cu o ramă bine lucrată cât și cu stand, părerea noastră este ca merită să achiziționați ramele non-standard, acestea reușind să schimbe total look-ul televizorului cât mai ales camerei în care a fost instalat. NU veți avea nevoie de suport TV de perete, acesta fiind inclus în pachet.

Samsung The Frame este poate singurul televizor de dimensiuni mai mari (și foarte mari) ce se integrează vizual perfect într-un apartament open space, fără să îl micșoreze, în living, în dormitor sau într-o bucătărie spațioasă, deschisă.

Samsung The Frame LifeStyle TV
Samsung The Frame LifeStyle TV

Pe lângă opțiunea de a îl instala ca un televizor clasic cu stand pe comoda TV sau agățat precum un tablou pe perete, Televizorul Samsung The Frame poate fi instalat pe un stand de podea, tip trepied, precum acesta.

Caracteristici principale Samsung The Frame

Pe lângă specificațiile principale ale “Tabloului” The Frame, haideți să vedem care sunt caracteristicile principale ale “Televizorului” Samsung The Frame. Ei bine, menționăm din start că NU este un televizor de compromis, veți avea parte de ceea ce contează atunci când vine vorba de un televizor bun și din punct de vedere performanțe.

Procesor Samsung The Frame

Procesorul The Frame este de ultimă generație 4K Quantum AI Samsung Processor, este cel regăsit și pe televizoarele premium Samsung. Acesta reușește să recepționeze, citească, proceseze, îmbunătățească și să redea conținutul audio-video la standarde înalte, incluzând aici transformarea imaginilor non-4K în rezoluție 4K superioară.

Conectivitate

În ceea ce privește opțiunile de conectare a diverselor gadget-uri, console de jocuri sau a calculatorului, Samsung The Frame oferă tot ceea ce aveți nevoie de la un televizor smart 4K, adică: Wi-Fi, Bluetooth, HDMI, CI+ și USB. Nefiind un televizor pentru gaming, pentru a păstra dimensiunile slim, vine doar cu 2 sloturi HDMI, suficiente însă dacă nu vă doriți să conectați ultimul model de PlayStation.

Display și calitate a imaginii

Display-ul QLED 4K (exceptând modelul 32LS03B care este Full HD) oferă luminozitate și contrast excelent, timpi de răspuns mici, rată de refresh 120Hz peste modelele cu care concurează și claritate uimitoare a imaginii. Prin funcția de Mobile Mirroring, poți prelua apel video pe ecranul mare, sau partaja dispozitivul tau Android sau iPhone cu Apple AirPlay. Și poți face asta în același timp, datorită modului MultiView. Merită menționat că suportă atât formatul HDR 10+ cât și cel HLG.

Sunetul și sistemul audio Samsung The Frame

Sunetul televizorului este de asemenea mai mult decât decent pentru un televizor relativ ieftin, în mod special datorită boxelor integrate de 40W, potențate de tehnologii de vârf precum Dolby Atmos, Multiroom Link ,Audio Pre-selection, Descriptor OTS, Adaptive Sound+, Dolby Active Voice Amplifier ( AVA ), Far-Field Voice.

Chiar și așa, ca la orice model de televizor premium, recomandăm achiziția unui soundbar surround ce recunoaște Dolby Atmos, pentru o experiență audio completă. Veți beneficia astfel și de Q-Symphony, tehnologia unică Samsunt ce permite difuzoarelor TV si soundbar-ului să funcționeze simultan, în tandem, pentru un efect surround mai complex, mai bun.

Sistemul de operare The Frame: Tizen

Sistemul de operare propriu, veșnicul Tizen al celor de la Samsung, se mișcă acceptabil, fără probleme de blocare ce necesită vreo resetare a televizorului. Iar magazinul de conținut Samsung vine cu o selecție uriașă de aplicații de streaming, inclusiv Netflix, Disney+, HBO, Amazon Prime. Tizen este un sistem de operare web bazat pe Linux, open-source, care este deschis la îmbunătățire și verificare cod tuturor și acceptă o gamă largă de dispozitive, inclusiv televizoare, dispozitive mobile și electrocasnice.

Idei de design cu Samsung the Frame

Pentru a vă trezi un pic imaginația în a integra estetic televizorul în apartamentul dvs., vă lăsăm mai jos câteva fotografii cu Samsung The Frame în acțiune. Ramele pentru Samsung The Frame se achiziționează separat, iar montarea acestora este deosebit de ușoară.

Ramele Samsung LifeStyle TV The Frame, le găsiți în 4 variante de culori neutre: alb, bej, gri sau maro, în magazinele: eMAG.ro și evoMAG.

Review Televizor LifeStyle Samsung The Frame
Review Televizor LifeStyle Samsung The Frame
Samsung Lifestyle Televizorul Tablou Samsung the Frame
Samsung Lifestyle Televizorul Tablou Samsung the Frame
Samsung LifeStyle TV The Frame
Samsung LifeStyle TV The Frame
Samsung LifeStyle TV - Tabloul The Frame
Samsung LifeStyle TV – Tabloul The Frame
TV Samsung LifeStyle The Frame
TV Samsung LifeStyle The Frame

Concluzii și Păreri avizate Samsung The Frame

Televizorul Tablou Samsung The Frame nu este nici cel mai subțire televizor din lume, nici cel mai performant, nici cel mai ieftin dar mai ales nici scump. Dar cu siguranță este cel mai “altfel” televizor pe care îl puteți cumpăra la un preț foarte accesibil.

Cu excepția modelului de 81 cm (32LS03B) care din păcate este un Full HD, părerea noastră este că televizorul Samsung The Frame aduce o experiență îmbunătățită video, o calitate foarte bună a sistemului de sunet și este o opțiune foarte bună pentru cei ce nu caută perfecțiunea vieții în fața ecranului TV.

De altfel, acest model este recomandat și ca un al doilea televizor, în mod special într-un dormitor pe care nu doriți să îl transformați în a doua sufragerie. Televizorul poate fi ușor ascuns în decor, livrează ceea ce îi cereți ba chiar și când nu sunteți în vria chefului de conținut TV, transformându-l într-o piesă de mobilier de bun gust. Un televizor unic, pentru care nu veți scoate din buzunar o avere, prețul fiind chiar OK pentru ceea ce oferă.

Magazine, prețuri și modele Samsung The Frame

Televizoarele Samsung LifeStyle în general, pot fi identificate ușor după codul LS (de la Life și Style), iar The Frame poartă codul LS03. Literele ce urmează acestuia definesc generația modelului, sau dacă vreți, anul de fabricație. Vă recomandăm să acordați atenție deosebită codului televizorului, litera ce urmează după LS03 este deosebit de importantă.

Ce trebuie să rețineți referitor la The Frame

 • modelele Samsung The Frame cu codul LS03T sunt cele mai vechi, de primă generație, LS03A sunt modele mai recente, lansate în 2021, iar LS03B sunt cele mai recomandate, înglobând ultimele tehnologii de îmbunătățire a imaginii, sunetului, consumului de electricitate și performanțe în general. Diferențele între aceste modele pot fi destul de mari, în mod special în ceea ce privește prețul.
 • Televizoarele LifeStyle Samsung The Frame pot fi cumpărate într-o varietate de diagonale, de la 80 cm până la 214 cm, mai exact: Smart Full HD 32LS03B și Smart 4K-urile Samsung 43LS03B, 50LS03B, 55LS03B, 65LS03B, 75LS03B, 85LS03B.
 • Dacă vă doriți un Smart TV 4K, atunci, indiferent cât de ieftin este modelul Samsung QLED The Frame 32LS03B, ținând că acesta nu este 4K ci Full HD, îndreptați-vă către tabloul (pardon), televizorul de 43 de inch, Samsung QLED The Frame 43LS03B, de asemenea la un preț foarte bun.

Vedeți oferta de televizoare LifeStyle Samsung The Frame în magazinele eMAG, evoMAG, Cel.ro și Dwyn.ro.

Serie Samsung The FrameCaracteristiciMagazin
32LS03 (2021)80cm, Full HD, QLEDeMAG
32LS03B (2022)80cm, Full HD, QLEDeMAG, evoMAG
QE43LS03BGUXXHQLED, 109cm, 4KevoMAG, eMAG
The Frame 50LS03B125 cm, Smart, 4K, QLEDeMAG, evoMAG
The Frame 55LS03B135 cm, Tablou QLED 4KeMAG, evoMAG
Samsung Tablou 65LS03BQLED 163 cm, Smart, 4K Ultra HDeMAG, evoMAG
Samsung QE 75LS03B GUXXHThe Frame 75LS03B, 189 cm, 4KeMAG, evoMAG
Samsung  QLED The Frame 85LS03B214 cm, Smart, 4K Ultra HD, Clasa GeMAG, evoMAG
Modele, specificatii, review-uri si preturi televizoare Samsung Tablou The Frame
evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

2 Comments

 1. Buna seara!

  Nu inteleg de ce pe site-ul Samsung Romania, televizorul este mai scump decat la magazinele din articol?

  Post a Reply
  • Salut, Cristian!

   Site-ul samsung este mai degraba utilizat ca si loc de prezentare a produselor, scopul lor principal nu este de a vinde. In plus, magazinele online mentionate, cumpara “en-gros”, ceea ce inseamna ca isi permit sa negocieze preturi mai bune.

   De altfel, modelul de marketing se bazeaza pe acel Pret Recomandat de Producator (PRP) mentionat pe site-ul Samsung, care include si profitul vanzatorului, iar unii vanzatori pot aplica campanii diverse de reduceri de preturi in functie de interesele de gestiune si vanzare de la un anumit moment.

   Post a Reply

Trackbacks/Pingbacks

 1. TOP5 Televizoare Bune de vizionat Filme la un preț prietenos - […] audio, televizoarele cu sistem de operare Google TV vin cu o suită mai mare de aplicații, Samsung LifeStyle oferă…

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *