La Carrefour, promotie televizor SMART cu pret sub 600 de lei (NEI 32NE4900)

Desi modelul de business al hypermarketurilor din Romania se bazeaza pe accesabilitate si din pacate mai putin pe preturi reduse, gasim in promotia Carrefour un televizor smart cu pret sub 600 de lei. Modelul de televizor cu capabilitati smart NEI 32NE4900 nu este nici pe departe un varf de gama, insa la pretul de sub 120 de euro ofera suficiente argumente pozitive de achizitie.

Ce merita mentionat despre NEI 32NE4900? Are o nota foarte buna in review-urile clientilor (4,69 din 5 stele maxim), raport calitate pret foarte bun, capabilitati smart tv standard, multiple posibilitati de conectare si posibilitate montare pe perete. SI da, il gasiti si in campania de resigilitate cu inca 15% discount.

flanco.ro/

Modelul recenzat il gasiti la Carrefour dar si la eMAG, evoMAG, cel.ro, ITGalaxy.

Televizor LED Nei 32NE4900, 80 cm, Smart, HD

Specificatii principale TV Smart NEI 32NE4900

  • display de 32 inch (80 cm) si rezolutie HD mai mult decat suficienta pentru dimensiunea acestui TV;
  • capabilitati smart cu wi-fi integrat, permit browsing, acces la platformele de continut Netflix, HBO GO, Disney, Prime samd;
  • Slot CI+ pentru decodarea programelor codate si acces la un numar mai mare de programe TV digitale. Cu ajutorul interfatei CI+ scapati de cea de-a doua telecomanda de la TV Box-ul oferit de operatorul dvs. de cablu si controlati canalele TV direct din telecomanda televizorului NEI. 
  • puteti inregistra emisiunile dvs. preferate pe un stick USB si reda mai tarziu pe ecranul smart TV. Sau chiar puteti vedea continutul inregistrat anterior pe calculator sau camera video;

Televizorul Smart HD NEI 32NE4900 il gasiti la Carrefour dar si la eMAG, evoMAG, cel.ro, ITGalaxy.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *