Pareri, impresii si preturi: Televizoarele KIVI sau ce cumparam din Ucraina

Televizoarele smart KIVI, fabricate in Ucraina cu tehnologie chineza si japoneza (JVC), au fost lansate prima data in spatiul CSI, apoi in Ungaria si din vara lui 2023 au aparut si pe piata romaneasca. O aparitie neasteptata pe piata device-urilor media, avand in vedere contextul in care ne aflam, si ne-am dorit sa va prezentam cateva pareri si impresii despre aceste televizoare ce pot fi recomandate rapid prin sistemul de operare Android, sistem de sunet JVC, preturi corecte, fiabilitate crescuta, calitate peste media white-label-urilor, garantia de 3 ani oferita si continutul multimedia bogat si gratuit (filme, jocuri si materiale lifestyle la care veti avea acces).

Mentionam ca televizoarele KIVI pot fi cumparate in Romania de la eMAG, CEL.ro, Dwyn.ro, evoMAG, IT Galaxy, Flanco, Vexio. Verifică ofertele acestor magazine pentru a identifica prețul actualizat cel mai mic pentru televizorul KIVI ales. NU recomandăm achiziția de la Altex, de la magazinele care folosesc modelele vândute drept tester / pentru prezentare în showroom și apoi le vând drept noi.

flanco.ro/
Marca televizoare KIVI

Vom povesti in acest articol cateva dintre argumentele puternice de achizitie a unui televizor KIVI de buget, vom introduce si cateva pareri ale cumparatorilor si vom prezenta cu ce se diferentiaza acestea fata de restul de televizoare al marcilor neconsiderate chiar premium, precum LG, Samsung, Sony, Panasonic sau Philips.

Televizoare KIVI pareri impresii si pret

Cartea de vizita a televizoarelor KIVI

Fondată în Kiev în 2016, compania operează în prezent în peste 10 țări europene și a vândut peste 1,5 milioane de televizoare în cei șapte ani de existență. În Ucraina, KIVI a reprezentat unul din zece televizoare vândute anul trecut. Începând cu luna septembrie 2022, KIVI a fost prezentată pentru prima dată la Târgul global de electronice de consum și aparate electrocasnice IFA din Berlin.

Pe 31 august 2022, dezvoltatorul și producătorul ucrainean de televizoare KIVI a prezentat o nouă linie de televizoare inteligente de gamă medie la expoziția IFA Berlin. Seria include modele de la 24 la 65 cu rezoluții diferite într-un design fără cadru.

Televizoare KIVI Pareri, impresii, pret

KIVI, votata 3 ani la rand in Ucraina drept marca de incredere (2019-2021), cu o cota puternica de piata si in Republica Moldova, prezente in Ungaria, Polonia si Bulgaria si anuntandu-si expansiunea in tot spatiul Uniunii Europene, televizoarele KIVI au primit pareri pozitive in randul consumatorilor, fiind cunoscute drept fiabile si la preturi corecte. Nu, nu veti regasi modele cu ecran curbat, 3D sau cu rezolutie 8K, insa pentru ceea ce are nevoie consumatorul obisnuit, televizoarele KIVI sunt recomandate: imagine, sunet, sistem de operare, design slim, continut gratuit si pret.

Producatorul televizoarelor KIVI se lauda cu fiabilitatea ecranelor, drept dovada fiind perioada de garantie de 3 ani la display-uri. Acesta ar fi primul diferentiator major fata de modelele concurentilor din categoria white-label. In plus, timpul de raspuns de doar 9,5 milisecunde le face foarte potrivite pentru jocuri, fiind chiar in topul televizoarelor cu delay minim in aceasta categorie de pret.

De ce este necesar un asemenea delay? Pentru ca televizorul prin functia AirConsole ofera pana la 90 de jocuri exclusive pentru prieteni si familie, iar pentru a juca este nevoie doar de un smartphone. Pana la 16 jucatori pot juca in acelasi timp pe un televizor, astfel incat toti sa se poata bucura de distractie.

Specificatii tehnice televizoare KIVI

Televizoarele smart KIVI le putem imparti in doua categorii dpdv al specificatiilor care conteaza (rezolutie si diagonala):

Cel mai cumparat model din gama KIVI este cel de 50 de inch, Smart LED Kivi 50U750NB, 127 cm si asta pentru ca pentru specificatii si performante asemanatoare precum al televizoarelor LG sau Samsung, pretul este mai mic cu aprox. 40%.

Impresii bune sunet KIVI Smart TV

JVC audio. Boxele audio precum si imbunatatirile software sunt create in colaborare cu JVC Kenwood, o companie recunoscută la nivel mondial pentru producția de echipamente audio și video de cea mai inalta fidelitate. Astfel, televizoarele KIVI sunt dotate cu două difuzoare de 12W pentru a oferi o calitate audio excelentă.

Si chiar daca vin echipate cu boxe integrate de cea mai buna calitate, nu s-a facut rabat la design. Seria fara cadru are un aspect deosebit, va veti putea concentra pe imagine si nu pe rama televizorului.

Televizoare KIVI Informatii

Pareri despre imaginea televizoarelor KIVI

Marca KIVI folosește doar panouri de înaltă calitate în televizoarele lor. Aceste panouri suportătehnologia HDR, ceea ce înseamnă că vor oferi o calitate superioară a imaginii atât pentru fișierele de pe hard disk, cât și pentru conținutul online și jocuri. O tehnologie inovatoare pe care o utilizează este Super Contrast Control, care permite ajustarea contrastului în zonele întunecate ale ecranului pentru a obține o imagine mai detaliată și mai vibrantă în scenele cu luminozitate redusă. În plus, tehnologia UltraClear îmbunătățește claritatea imaginii, chiar și la conținutul sub rezoluție 4K.

Diferentiatorii: KIVI MEDIA, Designul si Pretul

Aplicația KIVI MEDIA este disponibilă pe televizoarele KIVI și oferă utilizatorilor acces la o gamă largă de conținut gratuit, oferit de partenerii lor. În acest moment, utilizatorii din Romania se pot bucura de două secțiuni principale: antrenamente online pentru a face exerciții fizice acasă și jocuri de calculatoare. Conținutul oferit prin KIVI MEDIA este în curs de dezvoltare, iar producătorul lucrează pentru a adăuga mai multe secțiuni în viitorul apropiat.

KIVI MEDIA - Televizoare Smart cu continut

KIVI MEDIA are disponibile următoarele secţiuni de conţinut:

  • jocuri în cloud (inclusiv titluri populare precum Fortnite etc.);
  • jocuri Android;
  • canale TV (gratuite şi cu plată);
  • listă de filme gratuite care se actualizează în mod constant;
  • antrenamente si fitness online.

Sistemul de operare KIVI: Android la versiunea 11

Android TV continuă să aducă pe televizor multe dintre beneficiile oferite de actualizarea Android de bază. Cu Android 11, sunt introduse îmbunătățiri de performanță, cum ar fi gestionarea îmbunătățită a memoriei și funcții de confidențialitate, cum ar fi permisiunile unice, pentru a se asigura că dispozitivele TV funcționează rapid și în siguranță. Televizoarele KIVI pot fi cumparate in Romania de la eMAG si evoMAG.

ModelDiagonalaRezolutieSmart
Televizor Smart LED Kivi 65U740NB165 cm4K Ultra HDDA
Televizor Smart LED Kivi 55U750NW140 cm4K Ultra HDDA
Televizor Smart LED Kivi 55U750NB140 cm4K Ultra HDDA
Televizor Smart LED Kivi 43U750NB109 cm4K Ultra HDDA
Televizor Smart LED Kivi 50U750NB127 cm4K Ultra HDDA
Televizor Smart LED Kivi 55U740NB140 cm4K Ultra HDDA
Televizor Smart LED Kivi 50U740NB127 cm4K Ultra HDDA
Televizor Smart LED Kivi 43U750NW109 cm4K Ultra HDDA
Televizor Smart LED Kivi 40F750NB100 cmFull HDDA
Televizor Smart LED Kivi 43U740NB108 cm4K Ultra HDDA
Televizor Smart LED Kivi 40F740NB100 cmFull HDDA
Televizor Smart LED Kivi 32F750NW80 cmFull HDDA
Televizor Smart LED Kivi 32F750NB80 cmFull HDDA
Televizor Smart LED Kivi 32H750NW80 cmHDDA
Televizor Smart LED Kivi 24H750NB60 cmHDDA
Televizor Smart LED Kivi 32H750NB80 cmHDDA
Televizor LED Kivi 32H550NB80 cmHDNU

NU recomandăm achiziția de la Altex, de la magazinele care folosesc modelele vândute drept tester / pentru prezentare în showroom și apoi le vând drept noi. Mentionam ca televizoarele KIVI pot fi cumparate in Romania de la eMAG, CEL.ro, Dwyn.ro, evoMAG, IT Galaxy, Flanco, Vexio. Verifică ofertele acestor magazine pentru a identifica prețul actualizat cel mai mic pentru televizorul KIVI ales.

evomag.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *