Suport TV de tavan ieftin Cabletech UCH0074A pentru LCD, LED sau OLED

Oferta de sisteme de prindere si suporturi TV de perete este extraordinar de mare, atat in cazul magazinelor online cat si in al celor fizice. Practic acum poti cumpara un suport TV de perete din orice magazin mare, de la Altex si MediaGalaxy (desi nu recomandam aceste magazine), la Flanco, de la Cora, Carrefour pana la Auchan.

Insa ce suport TV pentru tavan poti cumpara la un pret convenabil, astfel incat sa iti agati in tavan televizorul tau LED sau OLED, in cazul in care ai un living generos, un spatiu comercial sau o incapere mai mare pe care doresti sa o folosesti ca un spatiu de prezentare?

Raspunsul este suportul TV de tavan (plafon) Cabletech UCH0074A pentru LCD, LED sau OLED al carui pret este in gama suporturilor TV de perete de calitate.

Suport TV LED OLED de tavan cu prindere in plafon Cabletech UCH0074A

Suport TV LED OLED de tavan cu prindere in plafon Cabletech UCH0074A

Suportul TV de tavan Cabletech UCH0074A este un suport cu prindere de plafon. Distanta fata de plafon este reglabila intre 1050-1560 mm. Suportul are culoarea neagra, o culoare neutra atat pentru utilizarea acasa cat si la birou sau intr-o sala de prezentare. Poate fi cumparat de la eMAG, iar pretul este unul convenabil.

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul