Suport TV curbat de perete Hama 118634, reglabil diagonala pana la 65″

Suport TV curbat de perete Hama 118634, reglabil diagonala pana la 65″. Daca sunteti fericitul posesor al unui televizor smart cu ecran curbat cu diagonala de pana la 54 de inch, atunci cu siguranta un asemenea model va arata senzational pus pe un perete. Pentru aceasta aveti nevoie de un suport TV special conceput pentru televizoarele curbate. Merita mentionat faptul ca inainte de a cumpara un asemenea suport tv, trebuie verificat cartea tehnica a televizorului dvs. pentru a verifica daca este compatibil VESA, intrucat unele modele de televizoare (precum LG-ul 55EG910V de exemplu) “merg” pe alte standarde. Suportul reglabil de perete HAMA 118634 pentru televizoarele cu ecran curbat cu diagonala intre 32 si 65 de inch, poate fi cumparat de la evoMAG.ro, cel.ro, eMAG.ro, iar pretul acestuia este undeva in jurul a 700 de RON.

Acest suport de perete pentru televizoarele curbate, Hama 118634 este unul reglabil, ce miscarea televizorului inspre zona dorita. Parerea noastra este insa ca in cazul in care televizorul are o diagonala mai mare, posibilitatea de a regla unghiul de vizualizare este relativ inutila, ceea ce nu putem afirma insa despre modelele de pana in 50 de inch.

Suportul TV de perete reglabil pentru TV curbat de maximum 65″, Hama 118634 se prezinta cu un sistem Easy-Fix pentru orientarea simpla si complet reglabila a televizorului dar si cu un „manager cablu” ce va permite organizarea si detensionarea cablurilor de alimentare electrica sau conectivitate cu Blu-Ray-ul sau sistemul audio. Mai mult decat atat, prezinta amortizoare de vibratii pentru o experienta suprema a sunetului, caz in care nu veti experimenta acele zanganeli neplacute in cazul in care sonorul televizorului este dat mai tare, sau, intra in functiune bass-ii boxelor integrate.

Suportul reglabil de perete HAMA 118634 pentru televizoarele cu ecran curbat cu diagonala intre 32 si 65 de inch, poate fi cumparat de la evoMAG.ro, cel.ro, eMAG.ro iar pretul acestuia este undeva in jurul a 700 de RON.

Nivela si perforatiile fac usoara si rapida montarea televizorului pe suportul de perete. Bratul telescopic este extensibil pana la o distanta maxima de 70.5 cm. Dupa instalare, consola poate fi aliniata orizontal pe perete, datorita placii TV. Este compatbil cu toate standardele VESA de pana la 600 x 400, prezinta o inclinare continua de la + 6 ° la -12 °, iar gama de pivotare pe 2 balamale este de 180 °.

Suporturi de perete Televizoare curbate

Suportul reglabil de perete HAMA 118634 pentru televizoarele cu ecran curbat cu diagonala intre 32 si 65 de inch, poate fi cumparat de la evoMAG.ro, azertycel.ro, eMAG.ro si flanco.ro, iar pretul acestuia este undeva in jurul a 700 de RON.

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul