Prezentare seria de televizoare Ultra Slim Sony XD94/XD93 4K HDR cu Android TV

Nouă gamă de televizoare BRAVIA, Sony Bravia Smart Android TV XD94/XD93 inclusiv modelele noi cu forme curbate, beneficiază pe deplin de noua tehnologie Sony 4K HDR (interval dinamic ridicat) – disponibilă în toate modelele – furnizează o gamă de contrast mult mai mare, cu nuanţe de negru mai puternice şi nuanţe de alb mai luminoase, pentru o imagine uimitoare şi fidelă realităţii. Platforma TV Android integrează televizoarele smart Sony în eco-sistemul deprins de pe tablete şi smartphone-uri, iar procesorul Sony 4K X1 de ultimă generaţie continuă să ofere o calitate inegalabilă a imaginii. Televizoare Sony Bravia XD94/XD93 4K HDR sunt cele mai bune televizoare produse vreodata de Sony. Sony Bravia Smart Android TV XD94/XD93 este disponibil în trei dimensiuni de ecran de 139 cm (55″), 164 cm (65″), 189 cm (75”).

(P) OFERTA SONY BRAVIA SMART TV

 

Daca este o expresie care defineste un televizor Sony Bravia XD93/94 4K HDR atunci acela este „frumos si puternic”. Un Televizor Android TV conceput cu un Slim Backlight Drive™ inovator ce vă oferă o calitate excepțională a imaginii, cu un stil incredibil de subțire. Montaţi-vă televizorul plat pe perete, ca o operă de artă, mulţumită unui suport de montare plat pe perete. Un sistem de răcire unic trage aer în direcţie verticală prin televizor, pentru o funcţionare fiabilă.

 

Smart Sony Bravia XD94/XD93 cu 4K HDR

 

Pentru cea mai bună calitate a imaginii, Smart Sony Bravia XD94/XD93 cu 4K HDR combină strălucirea clarităţii 4K cu luminozitatea, culoarea și detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre întunecate și lumina soarelui sunt acum pline de claritate și de detaliu. Ca și 4K, HDR reprezintă un uriaș pas. Standardele video actuale se bazează pe televizoare cu capabilități reduse de luminozitate, iar semnalele HDR transportă mai multe informații. Astfel, televizoarele pregătite cu HDR pot afișa un contrast mai puternic, un spectru mai larg de culori și detalii îmbunătățite pentru o claritate excepțională.

 

Smart Sony Bravia XD94/XD93 cu 4K HDR este un televizor cu intervalul dinamic ridicat (HDR) care va schimba modul în care vă uitaţi la televizor. În combinaţie cu rezoluţia Ultra HD 4K, conţinutul video HDR oferă detalii, culori şi contrast excepţionale, cu o gamă mult mai amplă de luminozitate decât alte formate video. Rezultatul este un televizor cu cele mai realiste imagini create vreodată, cu evidenţieri luminoase şi detalii fine.

 

Prezentare seria de televizoare Ultra Slim Sony XD94 XD93 4K HDR cu Android TV

Prezentare seria de televizoare Ultra Slim Sony XD94 XD93 4K HDR cu Android TV

 

Televizoarele Smart Sony Bravia XD94/XD93 cu 4K HDR reproduc mai bine luminozitatea, reflectă mai bine lumea reală decât alte televizoare. Și, cu un contrast mai mare și mai bun, apar, totodată, mai multe detalii și culori naturale.

 

Smart Sony Bravia XD94/XD93 si X-tended Dynamic Range PRO

 

Prin echilibrarea precisă a intensităţii, reducând intensitatea unor zone și amplificând-o pe a altora, X-tended Dynamic Range PRO™ relevă o gamă de luminozitate de trei ori mai mare decât cea a unui TV LED convențional. Cu o precizie extraordinară în controlul iluminării din spate, X-tended Dynamic Range™ PRO face zonele întunecate mai închise la culoare și scenele luminoase mai luminoase – revitalizând fiecare scenă cu cea mai largă gamă de luminozitate posibilă. În combinaţie cu un semnal HDR, veţi experimenta o luminozitate şi mai mare în fiecare scenă, odată cu creşterea calităţii HDR, introducând culori mai vii.

 

Smart Sony Bravia XD94/XD93 cu 4K Processsor X1

 

Cu ajutorul 4K Processsor X1 de la Sony, motorul avansat de procesare a imaginii, Sony Bravia XD94/XD93 4K HDR efectuează mii de ajustări în fiecare secundă pentru a îmbunătăţi rezoluţia, culoarea și luminozitatea, ducând fiecare scenă la intensitatea 4K și peste. 4K Processor X1™ este o tehnologie inovatoare, care utilizează algoritmi avansați pentru a reduce zgomotul și a intensifica detaliile. Aceasta funcționează cu 4K X-Reality PRO™ pentru a produce imagini clare, limpezi și incredibil de realiste. Cu televizoarele Sony Bravia Smart Android TV XD94/XD93 4K, tot ceea ce urmăriți este de o claritate îmbunătăţită și rafinată cu cea mai recentă tehnologie de îmbunătăţire a detaliilor şi de reducere a zgomotului pentru imagini incredibil de realiste. Unică pentru Sony, procesarea 4K X-Reality PRO converteşte pixelii pentru o claritate remarcabilă. Pixelii din cadre multiple sunt analizaţi și claritatea imaginilor este îmbunătăţită în timp real.

O varietate de tehnici de reducere a zgomotului este utilizată de 4K X-Reality PRO pentru a mări și rafina claritatea imaginilor, scenele devin mai clare, mai uniforme şi mai naturale.

 

Sony X1 4K Smart TV Processor

Sony X1 4K Smart TV Processor

Televizoarele Sony Bravia Smart Android TV XD94/XD93 4K cu 4K Processor X1 îmbunătăţesc în mod dramatic gama de luminozitate, chiar și fără X-tended Dynamic Range PRO. Acest lucru se datorează funcţiei de îmbunătăţire a contrastului dinamic, care optimizează gama de luminozitate cadru cu cadru în funcţie de ceea ce se întâmplă pe ecran.

 

Smart Sony Bravia XD94/XD93 cu Android TV

 

Televizorul inteligent tocmai a devenit mai inteligent. Gândiţi-vă la toate lucrurile de care vă bucuraţi pe smartphone sau tabletă, afişate acum pe ecranul superb şi mare BRAVIA®. Noul Android TV de la Sony vă permite să vă conectaţi şi să vă bucuraţi de orice conţinut, de la aplicaţii la filme, pe diferite dispozitive Android – în cel mai simplu şi uşor mod.

(P) TELEVIZOARE SONY  BRAVIA SMART TV

 

Bara de conţinut discretă vă permite să găsiţi filmul, serialul sau videoclipul pe care îl căutaţi. Deschideţi bara de conţinut şi puteţi continua vizionarea, în timp ce scanaţi prin programele TV, videoclipuri la cerere, serialele TV descărcate, şi multe altele. Puteţi chiar şi să personalizaţi bara de conţinut, pentru a afişa prima dată conţinutul pe care îl accesaţi cel mai des.

 

Cu Sony Bravia Smart Android TV XD94/XD93 4K puteţi să găsiţi, înregistraţi şi comentaţi emisiunile preferate utilizând aplicaţia TV SideView. Utilizaţi tableta sau smartphone-ul (Android sau iOS) pentru a vedea cel mai recent program TV, precum şi cele mai populare programe TV. Odată ce aţi găsit ceea ce doriţi să vizionaţi, puteţi să setaţi o alarmă astfel încât să nu rataţi niciodată emisiunile preferate. Partajaţi-vă reacţiile în timp real şi vedeţi ce spun şi ceilalţi spectatori.

 

Review seria de televizoare Ultra Slim Sony XD94 XD93 4K HDR cu Android TV

Review seria de televizoare Ultra Slim Sony XD94 XD93 4K HDR cu Android TV

 

Petreceţi mai puţin timp navigând şi mai mult timp vizionând. Căutarea vocală pe Android TV™ vă oferă puterea căutării Google, permiţându-vă să căutaţi conţinut pe mai multe servicii diferite, incluzand Netflix, fără a vă deranja să introduceţi textul, ceea ce consumă timp. Puteţi primi şi recomandări; de exemplu, în cazul în care căutaţi „comedii romantice” va fi afişată o listă de opţiuni adecvate.

 

Smart Sony Bravia XD94/XD93 4K X-Reality PRO

 

Cu 4K X-Reality PRO, modelele din imagini sunt comparate cu modelele stocate într-o bază de date unică pentru a identifica cea mai bună nuanţă, saturaţie şi luminozitate a fiecărui pixel. Sony utilizează cunoștințele dobândite din dezvoltarea și filmarea filmelor cu încasări foarte mari și a emisiunilor TV pentru a oferi detalii extrem de realiste în tot ceea ce vedeți. Descoperiţi o lume captivantă de o claritate extraordinară. Fiecare pixel este îmbunătăţit frumos de cea mai puternică tehnologie de procesare a imaginii 4K de până acum înglobată în televizoarele Sony Bravia Smart Android TV XD94/XD93. Părţi individuale ale fiecărei scene sunt comparate cu o bază de date specială cu imagini care ajustează textura, contrastul, culorile şi marginile. Diferenţa este evidentă, cu detalii extrem de realiste, indiferent ce vizionaţi.

(P) TELEVIZOARE SONY  BRAVIA SMART TV

 

Smart Sony Bravia XD94/XD93 cu Motionflow™ XR

 

Bucuraţi-vă de detalii cursive şi clare chiar şi în secvenţele cu mişcare rapidă, cu Motionflow™ XR. Această tehnologie inovatoare creează şi adaugă cadre suplimentare între cele originale. Ea compară factorii vizuali cheie din cadrele succesive, apoi calculează fracţiunea de secundă de acţiune care lipseşte.

 

Smart Sony Bravia XD94/XD93 si afisajul Triluminos

 

Unic pentru Sony, un display TRILUMINOS™ îmbogățește experiența dvs. de vizionare cu o paletă mai largă de culori și mai multe tonuri și nuanțe naturale. Un afişaj TRILUMINOS excelează în reproducerea nuanţelor de roşu, verde şi albastru – culori cunoscute ca fiind dificil de afişat cu acurateţe pe televizoare. De asemenea, acesta afişează frumos nuanţele pielii, datorită paletei vaste de culori şi gradaţiei precise.

 

Sunetul Smart Sony Bravia XD94/XD93

 

Bucuraţi-vă de un sunet de scenă captivant, care vă plasează direct în mijlocul acţiunii. S-Force Front Surround simulează modul în care creierul corelează sursele de sunet pentru a genera volum, întârziere şi spectru de unde sonore adecvate, utilizând numai canalele boxelor din stânga şi din dreapta. Emulând în mod natural câmpurile de sunet tridimensional, vă veţi putea bucura de sunete bogate, de înaltă fidelitate pe o zonă de audiţie mai largă.

 

Experienţa de audiţie poate fi la fel de realistă ca cea de vizionare. ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă care pare că vă învăluie. Auziţi mult mai clar şi mai distinct muzica, dialogurile şi efectele surround, indiferent ce vizionaţi.

(P) TELEVIZOARE SONY  BRAVIA SMART TV

 

Clipurile video de pe Internet cu rezoluţie redusă, programele catch-up TV şi alte fişiere audio comprimate nu au întotdeauna un sunet atât de grozav. O mare parte din informaţiile audio se pierde în momentul în care fişierele audio digitale sunt comprimate. Cu tehnologia Digital Sound Enhancement Engine (DSEE), componentele pierdute ale frecvenţei (în special frecvenţele înalte) sunt restabilite pentru un sunet natural cu o senzaţie de mai mult spaţiu.

 

Review Smart Sony Bravia Android TV XD94 XD93 4K HDR Ultra Thin

Review Smart Sony Bravia Android TV XD94 XD93 4K HDR Ultra Thin

(P) TELEVIZOARE SONY  BRAVIA SMART TV

Pentru a completa aceste televizoare noi Bravia XD94/XD93 cu 4K HDR, Sony a introdus o gamă nouă de soundbaruri şi playere Blu-Ray. HT-ST9 este ultima şi cea mai grozavă bară de sunet, care combină sunetul de înaltă rezoluţie şi compatibilitatea cu servicii precum Google Cast™ şi Spotify Connect™ cu un mega sistem de canale 7.1 de 800 de waţi, iar nou-nouţul player audio şi video Sony UHP-H1 premium a fost proiectat pentru performanţă de top în toate tipurile de formate.

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *