Pret redus la Hard diskul extern SAMSUNG CY-SUC05SH1 pentru televizoarele smart Samsung

SAMSUNG CY-SUC05SH1: un Hard Disk Drive performant de 500GB ideal pentru filmele UHD (rezolutie 4K)! În plus, poate să fie folosit și pentru computerul personal, oferind stabilitate și viteză mare! Hard Disk Drive SAMSUNG CY-SUC05SH1/XC, 500GB, un Hard Disk performant pentru filmele UHD! Pret redus la Hard diskul extern SAMSUNG CY-SUC05SH1 pentru televizoarele smart Samsung.

Te-ai saturat sa-ti sacadeze filmele 4K pentru ca ai un HDD extern nu suficient de rapid si performant? Atunci ai solutia ideala cu hard disk drive-ul extern Samsung CY-SUC05SH1/XC.

  Cauti un alt HDD Extern? Vezi oferta

Hard diskul SAMSUNG CY-SUC05SH1 poate sa fie folosit si pentru computerul personal, oferind stabilitate si viteze mari. Hard diskul SAMSUNG CY-SUC05SH1 este usor de configurat, usor de utilizat. O seara excelenta de film va este acum la indemana cu o conexiune USB. Doar asigurați-vă ca televizorul smart este conectat la Internet, apuca telecomanda, pregateste-te și popcorn-ul, apoi relaxeaza-te pe canapea și bucură-te de spectacol.

Bucurati-va de o selecție de filme de succes cu UHD & documentare pe televizorul Samsung UHD. Conectați in UHD video Pack si pentru a obtine acces la ore de distractie in Panoul Multimedia Smart Hub-ului. Hard Diskul extern SAMSUNG CY-SUC05SH1 are stocat deja 3 Filme (Life of Pi, World War Z, The Counsellor) si 13 Documentare si este compatibil cu toate modelele de televizoare smart Samsung Ultra HD TV din 2014 ( H series UHD TV) si pana astazi. Datorita hard diskului extern SAMSUNG CY-SUC05SH1 vei primi mai mult decat de la un alt HD clasic. Cu UHD video Pack, profita de spațiul de depozitare si umple-l cu propriile fotografii si clipuri video. Conecteaza-te pentru a vizualiza toate amintirile pe un ecran mare, si il poti lua cu tine oriunde mergi.  Dimensiuni in mm: 111 x 15 x 82.

 Doresti un alt model? Vezi oferta

Profita de reducerea de pret la hard diskul extern SAMSUNG CY-SUC05SH1 promovata de magazinul online evoMAG. Produs recomandat pentru Campionatul European de Fotbal 2016. Ai dispozitivul perfect pe care poti inregistra pe televizorul tau smart toate meciurile Romaniei.

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul