De ce merita telecomanda Magic Remote LG?

Daca aveti un televizor smart de la LG, telecomanda Magic Remote va va ajuta sa navigati mai usor in meniurile speciale ale televizorului dvs. smart LG. Cautarea pe internet se face prin comanda vocala sau cu ajutorul telecomenzii. Cautati mai usor anunturile pe OLX, Youtube sau orice alt site. Chiar si copiii se pot distra cautand continut video pe youtube prin comenzi vocale. Nu este nevoie sa mai tastezi pe tastura virtuala.

Telecomanda Magic Remote pentru televizoarele smart LG poate fi cumparata de la eMAG.ro Dwin.ro si evomag.ro. In acest moment, cea mai ieftina telecomanda Magic Remote (AN-MR 600) o gasiti la eMAG.ro, insa sfatul nostru este sa verificati oferta la zi a magazinelor anterior mentionate.

De ce merita sa cumperi Telecomanda LG Magic Remote?

De ce merita sa cumperi Telecomanda LG Magic Remote?

Apesi butonul de de comanda vocala si vorbesti clar ce vrei sa-ti caute TV-ul. Daca acesta este deja conectat la internet, vei primi mai multe optiuni cu ceea ce s-a gasit in urma cautarii. Pui cursorul pe imaginea dorita si vizionezi continutul. Este atat de simplu cu LG Magic Remote! Telecomanda Magic Remote este disponibila in mai multe versiuni de design, alege-o pe cea care o consideri potrivita atat pentru televizorul tau cat si pentru modul in care iti doresti sa il controlezi pe acesta.

De ce merita sa cumperi Telecomanda LG Magic Remote?

De ce merita sa cumperi Telecomanda LG Magic Remote?

Vei renunta la telecomanda clasica si vei utiliza Magic Remote LG in momentul in care te vei obisnui cu ea. Magic Remote ti se va parea de neinlocuit. Forma ergonomica a telecomenzii o face deosebit de usor de folosit si este o placere sa o ti in mana.Butoanele de comenzi sunt in relief si cauciucate, facand atingerea placuta. Telecomanda se poate pune pe masa si in pozitie verticala.

Telecomanda Magic Remote cu control vocal pentru Smart TV LG

Telecomanda Magic Remote cu control vocal pentru Smart TV LG

Magic Remote este cea mai buna si cea mai usoara cale de a te bucura de Smart TV. Controleaza-ti usor Smart TV-ul cu LG Magic Remote precum un mouse controleaza un calculator. Selectia de canale este acum mai usoara si datorita noului design telecomanda poate fi pozitionata langa TV sau in orice alt loc in pozitie verticala. Oriunde ai naviga Launcherul apare imediat si iti da posibilitatea sa schimbi intre aplicatiile si serviciile disponibile. Folosit rotita de scroll poti comuta imediat intre canale si poti viziona rapid pagini de aplicatii si de internet. Controleaza si acceseaza dispozitivele externe printr-o solutie totala.

Review si Pareri Telecomanda Magic Remote pentru Smart TV LG

Review si Pareri Telecomanda Magic Remote pentru Smart TV LG

Software-ul îmbunătăţit cu suport Natural Language permite controlul televizorului prin comenzi vocale complexe, spre exemplu rostirea numele canalului pe care dorim să îl vizionăm pentru a sări direct la acesta. Forma telecomenzii a fost optimizată, iar butoanele sunt repoziţionate pentru mai mult confort. Televizoarele LG CINEMA 3D Smart TV din categoria superioară de preţuri sunt livrate cu o versiune mai mică a telecomenzii, prevăzută cu butoane iluminate.

Telecomanda Magic Remote este compatibila cu urmatoarele televizoare smart LG:

  • OLED TV: EF9500, EG9600, EF9800
  • UHD 4K TV: UF9500, UF8500, UF7700, UF7690, UF7600, UF7590
  • LED TV: LF6, precum si cu orice model de televizor ce are mentiunea de Magic Remote Ready.

Telecomanda Magic Remote pentru televizoarele smart LG poate fi cumparata de la eMAG.roDwin.ro si evomag.ro.

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *