Tastatura si Mouse Wireless pentru Smart TV-urile Panasonic

Aveti un televizor smart Panasonic si doriti sa profitati la maximum de interfata prietenoasa si de capabilitatile acestuia de browsing pe internet sau de noile functionalitati ale aplicatiilor pentru un televizor smart, iar telecomanda nu este deloc suficienta sau comoda? Atunci aveti nevoie de un kitt keyboard + mouse wireless compatibil pentru televizorul dvs. Smart Panasonic. Iar daca acesta are si un design minimalist, cu atat mai bine.

Tastaturi Smart TV la cele mai mici preturi, aici

Modelul prezentat il gasiti in oferta amazon.co.uk, prezentat ca fiind un best deal cu un pret redus cu 30% fiind compatibil cu majoritatea Smart TV-urilor Panasonic din gama de televizoare 2013, 2014 si 2015, dintre care enumeram: PANASONIC VIERA TX-55CX802B & TX-40CX700B & TX-55CX680B & TX-50CX680B & TX-40CX680B.

carturesti.ro

Tastaturi Smart TV la cele mai mici preturi, aici

In cazul in care nu puteti sau nu doriti sa cumparati de pe amazon.co.uk (desi veti gasi o impresionanta gama de accesorii, periferice si kitturi pentru smart tv-uri), atunci poate gasiti in oferta www.eMAG.ro un kitt format din tastatura cu mouse wireless pentru televizorul dvs. Panasonic.

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul