Philips confirma ca va lansa un Televizor Smart OLED cu ecran LG

Philips confirmă faptul că va lansa primul televizor Smart Philips OLED TV în 2016. Deși s-a menționat că acest televizor OLED va avea o diagonală de 55 de inch,  detalii complete și finale încă nu au fost menționate. Noua linie de OLED-uri va beneficia insa de tehnologiile superioare de imbunatatire a imaginilor Philips.

TP Vision, compania responsabilă de vânzarea de televizoare Philips în Europa, a făcut un anunț surpriză la finele unei demonstrații de îmbunătățire a imaginilor în care era prezentat un televizor OLED alături de un televizor LED LCD. În timpul acestei demonstrații era destul de evident faptul că Philips nu intenționa să glorifice tehnologia televizoarelor smart LED, lucru ce de altfel nu s-a întâmplat, aceștia preferând să evidențieze diferențele dintre LED și OLED, punând accentul pe perfecțiunea imaginii celor din urmă. Iar în final, Philips a confirmat faptul că “later this year” își vor îmbogăți oferta și cu câteva modele de televizoare OLED. Specificațiile și caracteristicile acestor televizoare nu au fost explicit menționate.

Ceea ce putem ști însă este că ecranul televizoarelor OLED de la Philips va fi realizat de către concurenții de la LG, ceea ce ne facem să credem că televizoarele OLED Philips vor suporta rezoluție 4K dar și HDR (high dynamic range). Philips nu a confirmat însă acest lucru și nici măcar dacă acestea vor rula sistemul de operare Android, însă dacă acest lucru se va întâmpla, ținând cont de parteneriatul strategic Philips – Google, atunci aceste televizoare vor fi primele din lume ce combină tehnologia OLED cu software-ul Google.

Televizoare Smart Philips cu discount!

Philips nu a făcut alte declarații în ceea ce privește data lansării, iar prin “later this year” cu siguranță nu putem înțelege în această primăvară. Caz în care, nu putem decât ghici sau spera că televizoarele smart OLED de la Philips vor fi prezentate la târgul internațional de tehnologie IFA 2016 din Berlin, în luna septembrie a acestui an.

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul