Review Smart TV 8K Samsung U98S9 Quantum Dot

Samsung UN98S9 Televizorul Smart de 98 de inch cu rezolutie 8K de la Samsung. Odata cu lansarea televizoarelor din gama premium Samsung SUHD TV, Samsung a prezentat la CES primul televizor cu rezolutie reala de 8K, denumit Samsung UN98S9, televizor ce permite o rezolutie de 7680 x 4320 de pixeli, echipat cu interfata integrata de a primi semnal 8K din diferite surse. Spre deosebire de televizorul OLED 8K lansat de cei de la LG, Samsung UN98S9 este un LED LCD quantom dots. Caracteristicile tehnice sumar prezentate: diagonala 98 inch, cu o raza de curbura de 4200 radius, profita din plin de sistemul de operare propriu Samsung TIZEN si face parte din seria televizoarelor smart compatibile cu tehnologia Internet of Things, tehnologie la care Samsung si-a asumat rolul de lider in industrie prin trecerea rapida a tuturor modelelor la compatibilitatea IoT. (Oferta Samsung TV cu discount)

 

Review Smart TV 8K Samsung U98S9 Quantum Dot

Review Smart TV 8K Samsung U98S9 Quantum Dot

 

Televizorul de 98-inch Samsung S9 UN98S9 poate părea ca un vis indepartat, dar este real si disponibil astazi: un televizor LED LCD de 98 inci (app 249 cm diagonala) cu rezoluție 8K care se inalta impunator pe patru picioare metalice. Televizorul cu ecran curbat S9 are 7.680 x 4320 pixeli și folosește o procesare a avansata a semnalului digital pentru scalarea imaginilor la 8K. Ca și televizoarele Samsung din seria Premium SUHD, UN98S9 are, de asemenea incorporata tehnologia Quantum Dots si Ultra Black.

 

Review Televizor 8K Samsung U98S9 Quantum Dot seria 2016

Review Televizor 8K Samsung U98S9 Quantum Dot seria 2016

 

Fiind un televizor certificat UHDA, Samsung S9 UN98S9 reda imagini la 10 bits, caz in care trecerea de la o nuanta de culoare la alta se face lin, absorbind mai din gama de culori perceptibila de ochiul uman. Tehnologia HDR reuseste sa creeze cel mai mare contrast posibil, detaliile din umbra prin contur, iar luminozitatea de 1000 de nits este cea mai mare de pe piata.

 

Review Smart TV 8K Samsung U98S9 Quantum Dot un Televizor Ultra Slim

Review Smart TV 8K Samsung U98S9 Quantum Dot un Televizor Ultra Slim

 

Vezi Discount-ul la Samsung Smart TV!

 

Pentru a beneficia la maxim de rezolutia 8K la o diagonala de 2,5m – si prin asta intelegem situatia in care avem exact aceasi panoramare, confort vizual si calitate a imaginii precum cea de la un cinematograf digital modern – ar trebui sa stam la app 4,5 metri distanta de un asemenea televizor. Posibi in majoritatea livingurilor moderne din zilele noastre, insa o asemenea diagonala nu este recomandata clientilor casnici, Samsung S9 UN98S9 este un Smart TV destinat salilor de conferinte si locurilor publice, in orice caz are valente business.

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul