Promotia Speciala de Preturi Reduse la Televizoare Smart Samsung SUHD cu ecran curbat

Odată cu lansarea noii serii de televizoare Samsung SUHD 2016, în căutarea reducerii stocurilor și a pregătirii rafturilor pentru noua colecție high-end, retailerii practică deja promoții și prețuri reduse la gama premium Samsung SUHD a anului 2015.

 

Gama de televizoare Samsung SUHD este proiectată pentru a se integra în casa dumneavoastră cât și pentru a o admira. Ecranul curbat elegant al dispozitivului JS9500 (Samsung SUHD 78JS9500 de 197 de cm și Samsung SUHD 65JS9500 de 163 de cm) are o ramă cu design Chamfer și un finisaj cromat care captează subtil lumina pe durata zilei. Textura metalică a modelului Samsung 55JS9000 îi evidențiază forma curbată, ceea ce determină un aspect plăcut din orice unghi este privit. Profilul simplu și elegant îmbunătățește designul camerei, fără a-l copleși. Suporturile sunt inspirate din cele mai rafinate tendințe de design interior și ofera iluzia unui televizor suspendat simplu în aer. Se potrivește perfect într-o locuință elegantă sau modernă.

Designul televizoarelor Samsung SUHD combină perfect tehnologia cu arta, contribuind la designul casei într-un mod care nu este numai perceput vizual ci și simțit. SUHD TV combină înalta claritate cu tehnologiile Samsung exclusive, pentru a crea o imagine cum nu ați văzut niciodată. Nanocristalele generează culori mult mai precise și mai detaliate, producând o imagine ce nu a mai fost întâlnită la un televizor.

Vezi aici oferta de televizoare smart Samsung Seria SUHD

 

Tehnologia Peak Illuminator ofera televizorului capacitatea de a diminua cantitatea de energie pentru culorile închise și de a o redirecționa către cele deschise. Prin mărirea numărului blocurilor de estompare obțineți un contrast mai realist. Cu 4K UHD obțineți de 4 ori mai multe detalii decât în cazul tehnologiei Full HD, iar cu algoritmul de procesare SUHD (remastering) vedeți culori și detalii mult mai apropiate de viziunea regizorului.

 

Ecranul curbat se potrivește perfect cu câmpul dvs. vizual. Împreună cu funcția Auto Depth Enhancer, vă simțiți mai implicați în acțiune. Rezultatul este o imagine în culori extrem de bogate, cu un contrast și luminozitate crescută, care vă acaparează complet atenția. Televizorul SUHD oferă imagini cum nu ați mai văzut vreodată.

 

Pe măsură ce schimbăm modul în care interacționăm trebuie să se adapteze și televizorul. Tizen este o experiență nouă și modernă. Cu un design intuitiv, o interfață fluidă și conectivitate unitară, nu trebuie să învățați nimic, ci doar să folosiți. Tizen se conectează într-un mod simplu cu lumea din jur. Quick Connect transmite atât conținutul de pe televizor pe telefon cât și cele de pe telefon pe televizor. În plus, cu jocurile îmbunătățite, vă puteți utiliza telefonul sau alte gadget-uri wearables drept controlere de jocuri. Designul intuitiv Tizen aduce o experiență mai conectată și mult mai modernă pe televizorul SUHD.

 

Profita de promotiile preturilor reduse la televizoarele premium Samsung SUHD la eMAG.roCEL.roevoMAG si marketonline.

Vezi aici oferta de televizoare smart Samsung Seria SUHD

Meniul SmartHUB este pur și simplu intuitiv. Este simplu să descoperiți lucruri noi sau să revedeți conținutul preferat. My Content aduce tot conținutul de pe dispozitivele dumneavoastra la un loc, iar Apps vă ofera acces instantaneu la aplicațiile pe care le aveți deja instalate și la cele pe care le doriți.

Scris de : Reviewer

Distribuie acest articol pe

Trimite comentariul