Review Smart Android TV Sony XD94 / XD93 4K HDR

Veţi fi impresionat de imaginile pe care le veţi vedea pe televizorul dvs. Sony 4K XD9405 sau Sony XD9305, nume de cod Sony BRAVIA KD-55XD9305B, Sony BRAVIA KD-55X9305C, Sony BRAVIA KD-65XD9305B, Sony BRAVIA KD-65X9305C, Sony BRAVIA KD-75XD9405B. Datorită ingeniosului Slim Backlight Drive™ (tehnologie patentata Sony), aceste televizoare 4K HDR,  XD94 / XD93 (de 55, 65 si 75 de inch), oferă o uimitoare calitate a imaginii într-un design super subțire. Pentru cea mai bună calitate a imaginii, aceste televizoare smart Sony combină strălucirea clarităţii 4K cu luminozitatea, culoarea și detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre întunecate și lumina soarelui sunt acum pline de claritate și de detaliu. Găsiţi toate tipurile de divertisment la care aţi putea visa, mai repede decât oricând. De la filme și emisiuni TV la mii de aplicații, Android TV de la Sony vă aduce totul într-o clipă.

Motorul avansat de procesare a imaginii efectuează mii de ajustări în fiecare secundă pentru a îmbunătăţi rezoluţia, culoarea și luminozitatea, ducând fiecare scenă la intensitatea 4K și peste.

4K Processor X1™ este o tehnologie inovatoare, care utilizează algoritmi avansați pentru a reduce zgomotul și a intensifica detaliile. Aceasta funcționează cu 4K X-Reality PRO™ pentru a produce imagini clare, limpezi și incredibil de realiste. 

Televizoare Sony 4K la cel mai mic pret

Experimentați mai multă viață, mai multă textură şi mai multă energie în fiecare scenă cu zone mai luminoase, culori închise mai profunde și o mai mare gradație de tonuri naturale. Televizoarele 4K cu 4K Processor X1 îmbunătăţesc în mod dramatic gama de luminozitate, chiar și fără X-tended Dynamic Range PRO. Acest lucru se datorează funcţiei de îmbunătăţire a contrastului dinamic, care optimizează gama de luminozitate cadru cu cadru în funcţie de ceea ce se întâmplă pe ecran. Funcţia de îmbunătăţire a contrastului dinamic scoate ce este mai bun din efectele vizuale – fie că este vorba despre lumina bruscă a unei explozii, fie lumina unui laser.

 

Design Smart TV Sony XD 94 / XD 93 4K HDR

 

Veţi fi impresionat de imaginile pe care le veţi vedea pe televizorul dvs. Sony 4K XD9405 sau Sony XD9305, parerea noastra fiind ca pe langa un articol cu calitati intrisece clare, si camera in care il veti pune va rămâne la fel de relaxantă ca înainte. Secretul: un design de produs nou, ce se inspiră din designul interior. maginaţi-vă o paletă de modele care este alcătuită din forme, modele şi elemente care se pot găsi într-o „felie” din scena camerei. Majoritatea feliilor ar include obiecte plate, ca nişte plăci – tablourile, cărţile sau farfuriile – astfel că am utilizat aceste elemente pentru a construi o fundaţie în timpul proiectării produsului. Prin utilizarea acestei palete şi a formelor de placă pentru aspectul noilor televizoare, aveti garantia Sony ca designul subţire al acestor televizoare smart menţine armonia din camera de zi. Deşi obiectele şi ramele mai subţiri fac televizoarele mai puţin observabile, camera în sine are un impact mai mare. Această perspectivă amplă a integrarii in camera de zi a televizorului – nu doar de vizionare a continutului, ci si imaginea mai amplă dintr-o cameră de zi – a inspirat designul Slice of Living, quintesenta de design a televizoarelor SONY de noua generatie si inalta fidelitate.

Având o structură simplă, televizoarele BRAVIA® 2016 rezonează cu designul din camera de zi, deoarece sunt alcătuite din forme plate şi subţiri, atât în suporturi ce par decupate din pereţi sau podea, şi în ecranele care seamănă cu tablourile sau cu ferestrele. Nu sunt doar subţiri, ci şi libere de elemente care distrag atenţia. În cadrul întregii game, cablurile pot fi trasate prin suport, fiind ascunse pe toate părţile. Astfel Sony a stabilit un nou standard pentru designul de televizoare elegante care vă menţin aspectul confortabil al camerei de zi.

Oferta Sony eMAG | Preturi Sony Cel.ro | Televizoare Sony evoMAG

În spatele imaginii excepţionale HDR 4K a seriei XD94/93 (la modelele Sony BRAVIA KD-55XD9305B, Sony BRAVIA KD-55X9305C, Sony BRAVIA KD-65XD9305B, Sony BRAVIA KD-65X9305C, Sony BRAVIA KD-75XD9405B) se află două straturi subţiri, concepute pentru a evidenţia cele mai bune aspecte: un ecran cu suprafaţă frumoasă şi noua unitate Slim Backlight Drive™, care pare împărţită de o linie de un auriu pal, ce trece pe laturile televizorului. Rama elegantă şi plată creează o legătură vizuală, încadrând şi accentuând natura ultra-subţire a televizorului. Angajamentul Sony faţă de un design frumos reiese din toate aspectele – inclusiv din suporturi. Seria XD94/93 este prevăzută cu o placă frontală elegantă şi conică, ce ridică şi direcţionează televizorul pentru a crea senzaţia de uşurinţă. Finisat cu aluminiu, tonul argintiu cald al suportului completează perfect televizorul şi locuinţa dvs. Televizorul Sony XD94 / XD 93 poate fi uşor montat pe perete, unde fanta şi consola din spate, concepute special, îl fac să pară la fel de bine integrat ca o fereastră din camera de zi.

Noile modele de televizoare Sony BRAVIA® 4K XD9405 si XD9305 de 55, 65 si 75 de inch sunt mai mult decât concepţii tehnice excepţionale şi design-uri de produs atrăgătoare. Acestea fac parte din misiunea Sony de a schimba modul în care concepem divertismentul de acasă. Prin înţelegerea modului în care produsele sunt asociate cu – şi interacţionează cu – împrejurările lor, va veti asigura de experienţe emoţionale ample, care schimbă modul în care vizionaţi, ascultaţi şi va integrati in continutul media. Descoperiţi diferenţa pe care produsele Sony le pot face pentru casa dvs.

Televizoare Sony 4K la eMAG

 

Structura cu iluminare din spate pe margini cu strat dublu direcționează lumina acolo unde trebuie. Slim Backlight Drive™ are două straturi de plăci de ghidare a luminii, permiţând controlul precis al întunecării locale, similar calității unei iluminări din spate cu Full Array LED (linie completă de LED-uri). Împreună cu algoritmul iluminare din spate X-tended Dynamic Range™ PRO, această nouă structură creează un contrast frumos, dintr-o formă incredibil de subțire.

 

Cu imagini care nu fac niciun compromis și un design super subţire, televizoarele Sony Bravia XD 94/ XD 93 nume de cod KD75XD9405BAEP, KD65XD9305BAEP si KD55XD9305BAEP modernizează camera dvs. de zi și cere să fie admirat. Gestionarea inteligentă a cablurilor păstrează firele ascunse și îl puteţi monta aproape de perete, ca pe o ramă foto. Culorile sunt la fel de bogate și vii ca şi cele din natură datorită afişajului TRILUMINOS™ și tehnologiei avansate de procesare a culorilor.

 

X1 Sony Processor

 

Cu televizoarele Sony din aceasta serie: Sony BRAVIA KD-55XD9305B, Sony BRAVIA KD-55X9305C, Sony BRAVIA KD-65XD9305B, Sony BRAVIA KD-65X9305C, Sony BRAVIA KD-75XD9405B, tot ceea ce urmăriți este de o claritate îmbunătăţită și rafinată cu cea mai recentă tehnologie de îmbunătăţire a detaliilor şi de reducere a zgomotului pentru imagini incredibil de realiste. 4K Processor X1™ este o tehnologie inovatoare, care utilizează algoritmi avansați pentru a reduce zgomotul și a intensifica detaliile. Aceasta funcționează cu 4K X-Reality PRO™ pentru a produce imagini clare, limpezi și incredibil de realiste.

 

Tehnologii Smart Android TV Sony XD94/XD93

 

Claritatea imaginilor este îmbunătăţită și rafinată în timp real, utilizând reducerea zgomotului avansată, tehnologia de îmbunătăţire a detaliilor şi de conversie extinsă pentru a obţine o claritate remarcabilă. Cu televizoarele Sony, tot ceea ce urmăriți este de o claritate îmbunătăţită și rafinată cu cea mai recentă tehnologie de îmbunătăţire a detaliilor şi de reducere a zgomotului pentru imagini incredibil de realiste.

 

Un afişaj TRILUMINOS™ excelează în reproducerea culorii roşii, verde și albastre – culorile despre care se cunoaşte în mod notoriu că sunt greu de afișat cu precizie de către televizoare. Acesta afișează, de asemenea, nuanţe frumoase ale pielii, datorită paletei de culori extinse și gradației precise. Televizoarele cu un afişaj TRILUMINOS™ prezintă o gamă mai largă de culori decât alte televizoare. Reprezintă selectiv culorile dintr-o paletă mai largă pentru ca nuanțele subtile să fie clare și niciodată suprasaturate. Rezultatul: o imagine vie realistă, plină de culori bogate, naturale, realiste.

 

Unică pentru Sony, procesarea SONY 4K X-Reality PRO converteşte pixelii pentru o claritate remarcabilă. Pixelii din cadre multiple sunt analizaţi și claritatea imaginilor este îmbunătăţită în timp real. Observaţi detaliile pe feţe şi în culoarea pielii. Unicitatea Sony, este displayul SONY TRILUMINOS™ care îmbogățește experiența de vizionare cu o paletă mai largă de culori și mai multe tonuri și nuanțe naturale.

 

Prin echilibrarea precisă a intensităţii, reducând intensitatea unor zone și amplificând-o pe a altora, SONY X-tended Dynamic Range PRO™ relevă o gamă de luminozitate de trei ori mai mare decât cea a unui TV LED cu iluminare din spate convențional. Cu o precizie extraordinară în controlul iluminării din spate, X-tended Dynamic Range™ PRO face zonele întunecate mai închise la culoare și scenele luminoase mai luminoase – revitalizând fiecare scenă cu cea mai largă gamă de luminozitate posibilă.

Oferta zilei la CEL.ro

Author: Reviewer

Share This Post On

Submit a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *